На море в България 2022 г.

• 76 765
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Да, Пенелопе имах предвид (редакторът се е включил) Simple Smile До миналата година и аз бях на Вашето мнение. Бягах от Слънчев бряг, като "дявол от тамян". Е, миналата година установих, че съм грешала, на фона на лудницата в Поморие, Созопол, Приморско, Лозенец и Китен си беше направо спокойствие (лично мнение). Тази година, живи и здрави, пак там.

# 151
Здравейте,
Някой може ли да препоръча проверено място на северното черноморие.
Няколко семейства с деца сме. Вила с четири стаи близо до плаж Болата.
Благодаря

# 152
Да, Пенелопе имах предвид (редакторът се е включил) Simple Smile До миналата година и аз бях на Вашето мнение. Бягах от Слънчев бряг, като "дявол от тамян". Е, миналата година установих, че съм грешала, на фона на лудницата в Поморие, Созопол, Приморско, Лозенец и Китен си беше направо спокойствие (лично мнение). Тази година, живи и здрави, пак там.
Хм... аз Пенелопе не го харесвам.
Иначе бях в Слънчев бряг - в Рена. Многоооо хубав хотел, пък и с пързалка. Просто не само лудницата, на мен не ми пречи толкова, но самия плаж на Слънчев бряг не ме кефи, а хем е голям. Перла си ми е на сърце и това е.

Член съм на две групи в Приморско. Съобщават за масово украинци , предимно майки с деца, в Царево и Китен. Споделям инфото на някой ако му е важно. На мен не ми пречат. Единствено леко ме дразни фактът, че хотелиерите за тях взимат 40 лева, а мен ме настаняват за примерно 100 (говорим за оферти RO) - ами леко съм дискриминирана май.

# 153
  • В.Търново
Особено пък и40лв за Евриката, а за българи 200 и кусур. Излиза, че сме втора ръка хора. От сега ще си следя турските хотели за догодина, пък ще видим.

# 154
  • Sofia
Еврика е хубав и скъп хотел, поне такива бяха отзивите му от последните две години. Лично аз не се дразня, че се настаняват в хотел с/у 40 лв, а ние  плащаме по 200 и кусур за същото. Странно ми е, че не плащат синя и зелена зона, пътни такси и винетки. Не ме разбирайте погрешно, не се оглеждам, малко ми е двоен аршинът.

# 155
  • Пловдив
https://pochivka.blitz.bg/plaj/susa-po-cernomorieto-seknaxa-reze … amp;cache=nocache
Тази година май наистина ще е трудна за българските хотелиери.

# 156
Те нашите хотелиери има ли някоя година да не са я определили като трудна, ужасна, невъзможна… всеки сезон на морето само са вайкат, а курортите се пръскат по шевовете и цените се надуват безобразно. 10 години не бях стъпвала, покрай ковид и детето се наложи да се върнем към Черноморието, което бяхме зачеркнали по принцип. Ми, на нашия хотелиер космосът винаги му е крив!

# 157
Еврика е хубав и скъп хотел, поне такива бяха отзивите му от последните две години. Лично аз не се дразня, че се настаняват в хотел с/у 40 лв, а ние  плащаме по 200 и кусур за същото. Странно ми е, че не плащат синя и зелена зона, пътни такси и винетки. Не ме разбирайте погрешно, не се оглеждам, малко ми е двоен аршинът.
Не е същото. Плащаш 200 за AI. Украинците не са на AI. Карат на помощи и дарения. Просто държавата им осигурява покрив над главите срещу 40лв, които превежда на хотелиера, не на тях. От 1 юни всички бежанци от частните хотели, ще бъдат прехвърлени в държавните почивни бази. Тези, които ще останат, имат възможностите за да си ги плащат сами и по пазарни цени. Въпреки, че те се ориентираха сравнително бързо като наеха/купиха апартаменти.

# 158
  • В.Търново
А, аз до колкото разбрах хотелиерите им осигуряват и изхранване.
За това те казват , че тия 40лв не могат да покрият нито нощувките, тока, храната.

# 159
Здравейте, чудех се къде според вас моренцето и крайбрежието е най-чисто. Обиколих южното крайбрежие и почти навсякъде е мръсна водата, плуват сакчета боклуци около теб. Плажовете мръсни не се чистят само се заравят боклуците с едно багерче. Та можете ли да ми препоръчате уютно местенце?

# 160
  • Варна
Ние лично плажуваме на Слънчев ден (Св.Св. Константин и Елена) и Албена.
Първият се чисти ежедневно, доста навътре е плитко, има заведения и е удобно с деца.
На Албена и липсва достатъчното чадъри и заведения, но пък има много свободна зона и широка ивица както и отново плитко море. По-диво е спрямо Слънчев ден.
От Варна сме и само на север ходим на плаж.
Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена(плажове Сахара и съседните) са пренаселени и недостатъчно поддържани.
Пак там има един наистина хубав плаж - Раджана бийч, като той е за двойки и с наистина всички удобства за релаксиращ ден, но не и за бягащи и щуреещи деца.

Зависи кой и какво търси, има разнообразие.

# 161
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми хотелче/бунгалца/хубава квартирка в Черноморец. По-близко до морето, че да не мъкнем многото багажи дълго Simple Smile  Не сме ходили, а планираме тази година. Плажът хубав ли е? С малки деца сме.

# 162
  • софия
Здравейте,
Препоръчайте ми хотелче/бунгалца/хубава квартирка в Черноморец. По-близко до морето, че да не мъкнем многото багажи дълго Simple Smile  Не сме ходили, а планираме тази година. Плажът хубав ли е? С малки деца сме.

Плажът в Черноморец е ужасен.

# 163
Еврика е хубав и скъп хотел, поне такива бяха отзивите му от последните две години. Лично аз не се дразня, че се настаняват в хотел с/у 40 лв, а ние  плащаме по 200 и кусур за същото. Странно ми е, че не плащат синя и зелена зона, пътни такси и винетки. Не ме разбирайте погрешно, не се оглеждам, малко ми е двоен аршинът.

Незнам дали е случайно, но от Еврика и Маджестик  са пуснала 30% намаление за целия сезон . Предполагам има масово анулиране от чужденци...

# 164
Намалението на Еврика е по-малко, но с тези -30% на Маджестик излиза, че съм се минала с резервацията си от преди НГ😕

Общи условия

Активация на акаунт