На море в България 2022 г.

• 76 783
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Държите ли на басейни, аквапарк?
Ако не-изборът ще е доста голям.

Желателно е поне басейн, ако не е до плажа.

# 136
  • Сф
Мами, имам нужда от помощ. Тъй като жените не могат да решат къде да сме това лято, се наложи да се включа и аз.
Моля да препоръчате място на южното черноморие, близо до плажа, задължително с изхранване или да има в самата сграда ресторант, стаите да са подходящи за двама възрастни с две деца (апартамент или две големи стаи) и да е до 2к на семейство. Три семейства с по две деца сме на до 8г сме. Мерси на отзовалите се Simple Smile
Панорама Китен, ако още имат места.

# 137
  • В.Търново
Има един нов хотел Куин Нели в Китен.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kuin-neli-park-kiten-25470/

# 138
Мами, имам нужда от помощ. Тъй като жените не могат да решат къде да сме това лято, се наложи да се включа и аз.
Моля да препоръчате място на южното черноморие, близо до плажа, задължително с изхранване или да има в самата сграда ресторант, стаите да са подходящи за двама възрастни с две деца (апартамент или две големи стаи) и да е до 2к на семейство. Три семейства с по две деца сме на до 8г сме. Мерси на отзовалите се Simple Smile
Куин Нели, но Приморско също вижте. Любимия ми хотел Пламена Палас - Приморско, както и хотел Свети Димитър - Приморско(там има НВ и АИ), хотел Панорама - Китен,
хотел Сигма - Китен (не съм била, но се вмествате в бюджета) - https://hotelsigma.bg/?Action=11

# 139
Мнения за хотел Белведере Приморско?

# 140

Аз не съм спала там, но съм го виждала и ходила, заради семейни приятели. Те и тази година ще ходят. Много били доволни от персонал, стаи (особено от стаите, просторни с хубава гледка), басейн с хубава площ, паркинга. Много е трудно по морето лятото, особено по южното черноморие, да се намери къде да паркираш, а техният е доста голям и има място за всяка кола. А и забравих да добавя, че и от храната са нямали никакви оплаквания. Затова тази година пак са там, този път за повече време.

# 141
  • В.Търново

Аз не съм спала там, но съм го виждала и ходила, заради семейни приятели. Те и тази година ще ходят. Много били доволни от персонал, стаи (особено от стаите, просторни с хубава гледка), басейн с хубава площ, паркинга. Много е трудно по морето лятото, особено по южното черноморие, да се намери къде да паркираш, а техният е доста голям и има място за всяка кола. А и забравих да добавя, че и от храната са нямали никакви оплаквания. Затова тази година пак са там, този път за повече време.
А, тука за паркинга бъркате. През лятото ми е мнението за Белведере. Храната е вкусна, но въобще не е разнообразна. Паркинг почти липсва. Спира се в тревната площ буквално под терасите, които гледат към пътя. Няма място за всички коли на почиващите в хотела. Хотела е нов, за това стаите са все още хубави и д нови мебели. Басейните са хубави. Стаята ни не се почистваше добре. В банята пред мивката и около тоалетната чиния няма сифон, само под душа. Следобедна закуска почти липсваше.Иначе палачинките  им бяха хубави.За тия пари, които сега са наслагали малко са попрекалили. Като цяло хотела не е лош.

# 142
3.5 звезди от мен, за някои неща 4*, но в никакъв случай 5*
Храната е далече от идеалната.

# 143
Не че нямах пари за Белведере, но точно леко негативните мнения, плюс моите от Хермес през 2020, който също е на Александрия, ме отказаха от резервация там. С резервация за св. Димитър - Приморско съм.

# 144

Това "има място за всяка кола" е достатъчно за да не вярвам на останалото...

# 145

Това "има място за всяка кола" е достатъчно за да не вярвам на останалото...

Явно началото на септември е имало🤷🏼♀

# 146
Само информативно споделям,  хотел Еврика Слънчев бряг) обяви , че ще приема/настанява бежанци от Украйна. Да имате в предвид за който мисли да резервира.
https://ukraine.gov.bg/bg/properties/dit-evrika-beach-sunny-beach/

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 12:59 от Vodopad

# 147
  • В.Търново
Не че нямах пари за Белведере, но точно леко негативните мнения, плюс моите от Хермес през 2020, който също е на Александрия, ме отказаха от резервация там. С резервация за св. Димитър - Приморско съм.
Белведере не е толкова лош, но са му множко 200лв на легло в активен сезон и наистина не е за 5*.

# 148
  • Sofia
И не само те, Приморско Дел Сол, хотел Пенелопа, хотел Рива, също. Това е похвално, само се опасявам,  "временното", да не стане постоянно?!

# 149
И не само те, Приморско Дел Сол, хотел Пенелопа, хотел Рива, също. Това е похвално, само се опасявам,  "временното", да не стане постоянно?!
Това не го разбрах. Спициално според мен Приморско дел сол не си заслужава парите. Била съм в хотелската част. Пенелопе в Приморско ли имате предвид или друг хотел. Иначе Рива, ако не беше в Слънчев бряг, отдавна да съм го посетила.

Общи условия

Активация на акаунт