На море в България 2022 г.

• 76 786
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Точно днес гледах там, но сигурно нещо не съм задала добре търсенето, понеже не ми излезе нищо подходящо...

# 121
Излезе ми оферта от Съни Турс и я пускам тук, ако някой се интересува. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-miramar-obzo … cf135c69494401ada
Настаняване на две деца до 12.99 безплатно в Мирамар Обзор. Офертата е валидна само до утре включително.
И ето тази за настаняване на НВ в апартаменти близо до южният плаж на Поморие. https://m.vipoferta.bg/pochivka-pomorie-apart-hotel-blue-bay-palace-25261.html

# 122
  • Варна
600лв на вечер в сезон за двама възрастни. Не искам да отварям в Рейната колко е.

# 123
  • Пловдив
Ами много е!!!В Турция за https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ5b3V0dWJlLmN … oYXJlJTVFJTdDcG0= за двама възрастни и 2 деца със самолет за 7 дни 3200лв(това е среден клас хотел).Има и по евтини.После да чакат някой да почива в България с тези цени.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:11 от slavei4e

# 124
Имам чувството, че всички са полудели да вдигат цените. Гледах една страница и цените за 2022 г. (изрично погледнах, че са за това лято) бяха ХХ лв + отстъпки за ранна резервация. След 2 дни вече цената е ХХ+20 лв и без отстъпки.....

# 125
Имам чувството, че всички са полудели да вдигат цените. Гледах една страница и цените за 2022 г. (изрично погледнах, че са за това лято) бяха ХХ лв + отстъпки за ранна резервация. След 2 дни вече цената е ХХ+20 лв и без отстъпки.....
Тръгнах да резервирам Дюни - Пеликан, Белвил или ХВ. Да ама не, висок сезон всичко заето докъм 18.08. Чак не мога да повярвам. Имам чувството, че след 01.04. ще се окаже, че не всичко им е заето, но е на по-виска цена.
Нещо се оливат, от лични съображения (не финансови) не мога да отида в Турция. Просто ММ си остава вкъщи и ако не се почувства добре, да мога да хвана първия автобус за София, което от Турция е невъзможно.

# 126
Накрая ще оставя всичко за last minute резервация и ще е, където ни отвее вятърът.....

# 127
  • Германия
Тръгнах да резервирам Дюни - Пеликан, Белвил или ХВ. Да ама не, висок сезон всичко заето докъм 18.08. Чак не мога да повярвам. Имам чувството, че след 01.04. ще се окаже, че не всичко им е заето, но е на по-виска цена.
Нещо се оливат, от лични съображения (не финансови) не мога да отида в Турция. Просто ММ си остава вкъщи и ако не се почувства добре, да мога да хвана първия автобус за София, което от Турция е невъзможно.
От днес;

# 128
Бре, бре!!!! Това само нощувки ли е?!?! Чаршафите са не са им златни?!?!?

Че и акт за раждане на децата!!!!

# 129
  • Пловдив
Бре, бре!!!! Това само нощувки ли е?!?! Чаршафите са не са им златни?!?!?

Че и акт за раждане на децата!!!!
Хотелите са на Дюни и е включено всичко.И винаги са искали актовете за раждане на децата(може и ксерокопие)на рецепция.

# 130
Невинаги са искали актове за раждане на децата... но явно им е дотегнало от надлъгване 🤐

# 131
Ами много е!!!В Турция за https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ5b3V0dWJlLmN … oYXJlJTVFJTdDcG0= за двама възрастни и 2 деца със самолет за 7 дни 3200лв(това е среден клас хотел).Има и по евтини.После да чакат някой да почива в България с тези цени.
Може ли линк към тази оферта ?

# 132
  • Пловдив
villygdr на лично.Тук темата е за България.

# 133
Мами, имам нужда от помощ. Тъй като жените не могат да решат къде да сме това лято, се наложи да се включа и аз.
Моля да препоръчате място на южното черноморие, близо до плажа, задължително с изхранване или да има в самата сграда ресторант, стаите да са подходящи за двама възрастни с две деца (апартамент или две големи стаи) и да е до 2к на семейство. Три семейства с по две деца сме на до 8г сме. Мерси на отзовалите се Simple Smile

# 134
  • Варна
Държите ли на басейни, аквапарк?
Ако не-изборът ще е доста голям.

Общи условия

Активация на акаунт