На море в България 2022 г.

• 76 703
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вижте в Равда.

# 436
Моля за малко помощ с отзиви за Белла виста, интересува ме конкретно дали е плитко морето, т.е подходящо за деца, далече ли е плажът и има ли достатъчно шезлонги и чадъри.

# 437
  • There I was on a July morning
Плажът е близо до Белла виста, ходи се около 50-100 метра.
Морето е плитко и е подходящо за деца.
Има достатъчно шезлонги и чадъри на плажа, но те са платени.
Имайте предвид, че в цената за ОИ не са включени такива на плажа. Последно бяхме там през 2019 г. и бяха по 5 лв.
Иначе, ние бяхме доволни от престоите си в Белла виста - 2018 г и 2019 г.
За последните 2 години - не мога да дам мнение.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 19:01 от Скубиду

# 438
5лв бяха и миналата година чадърите и шезлонгите. Има и свободна зона. Паркинг няма към хотела,но се паркира свободно на улицата.

# 439
  • There I was on a July morning
Има и една поляна, малко по-нагоре по улицата, която е паркинг на Белла Виста.

# 440
  • В.Търново
В Равда морето и плажа са гадни.

# 441
Да, аз в Равда съм ходила, но не съм отсядала там. Исках по-скоро препоръки за конкретен хотел, от който сте доволни. Аз търся естествено, но като не съм ходила никъде, кой знае на какво ще попадна, а с 2 малки деца хич не ми се рискува.

# 442
В Равда плажът е много малък и не особено хубав. Преди 5 години ходихме и няма да повторя.

# 443
За Белла Виста доста противоречиви мнения за плажа , може би си е късмет ако се уцели бурно море.
Някой резервирал ли е за Серенити бей Нестинарка тази година ? Никъде не виждам актуална оферта, имам чувството , че не се предлага, а преди няколко месеца мернах нещо за ранни записвания.

# 444
Ние резервирахме за Равда в едно хотелче до плажа. Някой има ли отзиви сега как е там с бежатците?
Имам предвид дали е пълно градчето. Те хората едва ли плажуват😑 въпреки че на мен ще ми е странно да почивам, а отстрани горките тях са ги сбутали в почивните бази.
Вече обмислям дали да не сменим локацията 🤔

# 445
  • Sofia
Ако продължат мярката и след 31.05. се съмнявам, че ще има място по морето, в което да няма бежанци. Сигурна съм, че изобщо не им е лесно и дано на никого да не му се случва да му падат бомби над главата, и да остава без дом. Но днес в Мол-а четири украинки, стабилно натоварени с торби от едни от най-луксозните марки, буквално се опитаха да минат, като валяк през мен. Никаква  съобразителност, бяха решили, че могат да прегазят мен и още един господин за да си поръчат храна. Да кажеш, че имаше опашка и не им се е чакало, ще го приема. Но не, бяхме само двамата с господина, явно много сме им пречили. Simple Smile

# 446
Изнасят ги бежанците от всякъде. В Слънчев бряг само в три апартхотели до пътя Бс - Варна ще останат бежанци по новата схема срещу 15 лв. храноден или 10 лв. само за нощувка. Това е по желание на хотелиерите. Другите започват да ги разселват в почивни бази в страната или в хотели в планинските курорти. Някои се връщат в Украйна, в райони без военни действия, други отиват в Букурещ. Има и такива, които наемат апартаменти и квартири по морето. Вероятно ще има украинско присъствие навсякъде. Дано само да се държат приемливо, а не да нахалстват. Ей сега чета за украинка, собственик на апартамент в Сънито, която обаче се настанила в хотел, за да ползва помощта на държавата ни. Готино, нали!

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 12:48 от fatalina

# 447
  • София
Ние резервирахме за Равда в едно хотелче до плажа. Някой има ли отзиви сега как е там с бежатците?
Имам предвид дали е пълно градчето. Те хората едва ли плажуват😑 въпреки че на мен ще ми е странно да почивам, а отстрани горките тях са ги сбутали в почивните бази.
Вече обмислям дали да не сменим локацията 🤔
Вчера се прибрахме от морето .Ходихме два дни следобяд до Равда.Има украинци ,но не много .Няма хора определно,рано е.Повечето магазини и заведения все още не са отворени и е много спокойно.В Слънчев бряг и Несебър е фуул с украинци няма почти българи .Grinning

# 448
А мен пък също в мола една украинка ме настигна да ми каже, че сме изпуснали монета от два лева от чантичката на дъщеря ми. Вчера симпатично украинче дойде да сподели топката си нея по центъра и играха. А на тръгване майка му изрично каза да каже „довиждане” (уважение към България или опит за интеграция, тълкувания много, но беше мило). Група украински деца ме помолиха най-учтиво да им покажа как да си пуснат парите в тези колички с левчетата. Просто да дам и добрия пример Simple Smile И въобще не целя да се заяждам Simple Smile Обаче колко селски изпълнения по моловете съм виждала от чисти българи, но сега тези, щото са украинци и всички се вторачваме... и аз включително, не го крия.

# 449
  • Sofia
Супер, дано да има повече такива примери. Без да се вторачвам споделих ситуация, която не мога да толерирам, без значение от националността на тези, които са я провокирали.

Общи условия

Активация на акаунт