На море в България 2022 г.

• 76 708
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Губят вашите 20 човека, обаче идват други и други. Колко стотин души ще видят поста тук и ще се откажат от резервация ? Ммммне това е въпросът, а колко други хиляди няма да го видят и ще си направят резервация Simple Smile

# 421
Губят вашите 20 човека, обаче идват други и други. Колко стотин души ще видят поста тук и ще се откажат от резервация ? Ммммне това е въпросът, а колко други хиляди няма да го видят и ще си направят резервация Simple Smile

Ами така е,но аз съм длъжна да предупредя. Иначе,ако това е логиката на въпросният меринджей - така няма да просперира към добро. Пък и нещата се разчуват. То да съм само аз недоволна,да се преглътне. Ама доста хора в темата плюеха хотела основателно,аз ги защитавах и давах отново шанс.

# 422
  • при него
Благодаря много!
Добре ето, аз съм направила резервация, но мога да я отменя. Препоръчайте ми друго място, на южното черноморие, 12 нощувки от 1 септември, ол инклузив, държа да има СПА. Цената беше около 2 000, за двама възрастни с 1 дете.

# 423
  • Пловдив
Благодаря много!
Добре ето, аз съм направила резервация, но мога да я отменя. Препоръчайте ми друго място, на южното черноморие, 12 нощувки от 1 септември, ол инклузив, държа да има СПА. Цената беше около 2 000, за двама възрастни с 1 дете.
Едва ли ще намериш в България такова място за тези пари.Хотелите All хубави се броят на едната ръка и цените им са Ауу.Гледай нещо в последният момент за Турция.

# 424
  • There I was on a July morning
.....................
Днес мислим да мръднем до Несебър или Поморие , и в тази връзка искам да попитам дали някой може да препоръча ресторант с вкусна храна и не на космически цени Grinning
В Несебър - ресторант Бяла роза.

# 425
12 нощувки ще ви дойдат байгън.
По-добре в 2 хотела различни.
Ако не сте го посещавали - посетете го, няма да останете гладни, но не е уау.

# 426
  • Sofia
Speed Queen, Славейчето е напълно права и съветът й е много добър. Simple Smile
Скрит текст:
Преди три дни се прибрахме от Анталия, за съжаление няма никаква база за сравнение, било като условия, храна, напитки, или обслужване. Дюни донякъде се доближава до турския олинклузив, но и цените им не са ниски. Септември при нас е малко "на късмет" с времето, в Турция е все още топло, цените са добри и е прекрасно за море. Simple Smile
@ Димяни, в Поморие ресторант Свети Никола, ще Ви хареса. Simple Smile

# 427
Благодаря много!

В никакъв случай не искам да Ви подведа. Не е чак толкова зле. Просто това място беше любимо за моето семейство и ме хвана яд,че заради лош мениджмънт се съсипва. Истината е,че за тези пари си заслужава. Нека и други се включат с отзиви и тогава вземете решение!

# 428
  • Пловдив
Те и Сирени в Царево някога са били добре ,но миналото лято беше кошмар.

# 429
Благодаря много!
Морски хотел със СПА и ОИ по южното Черноморие трудно ще намерите. Гранд хотел Поморие е подходящ, но не е на ОИ. Може да разгледате хотели по северното Черноморие в Св. Константин и Елена, Каварна и Кранево. В Албена това лято предстои да отвори нов хотел със Спа услуги, но нямам идея от кога.

# 430
Понякога   става за море. Дори е по-хубаво и от юли
Затова съм писала, че не става за основно море.

# 431
Понякога   става за море. Дори е по-хубаво и от юли
Затова съм писала, че не става за основно море.
За по-сигурно между 15 юли и 15 август

# 432
И ние винаги по това време ходим. Въпреки че е пикът на сезона и е някакъв ужас.
Искам тихо и спокойно море и затова тази година съм се ориентирала от Бургас надолу. Ако някой може да ми препоръча някое забутано морско градче в което да няма нищо освен море и плаж, ще съм му много благодарна. Не искам да се бия за шезлонги на плажа, не искам да паркирам кола до кола, не искам да чакам по опашка да се освободи място в някой ресторант. Това всеки ден ми се случва в града. Искам тишина, спокойствие и гледка към морето.

# 433
За мен най-доброто време за море у нас, и в Гърция, е началото на юли и последната седмица на август - първата на септември. Все още не е пълно - няма навалици, бутаници, на плажа е спокойно, сравнително чисто, все още не е адската жега. Да, понякога може да се нацели 1-2 дни с неблагоприятно време, но с времето гаранция няма как да имаш никога. Мисълта да ида на море август, когато всичко е пълно и курортите се пръскат по шевовете, направо ме ужасява. 200 градуса жега, обикалям плажа с чантите да търся шезлонг, навсякъде пълно… не, благодаря. Местата, където в този отрязък от сезона е спокойно и може наистина да се почива, са изключително малко на брой, и умопомрачително скъпи. В по-скоро стандартния и леко-високия ценови диапазон си е мишмаш. Последните 5+ години правим обикновено 2 почивки - началото на юли за 2 седмици, и началото на септември за една. Някакви бързи тегели за уикенда не ги броя. Дори напоследък се замислям дали не е по-добре за по 2-3-4 дни някъде по другите ни курорти - времето е хубаво, не е натоварено, басейн, спа, добра храна…

# 434
Здравейте, моля за идеи за място почивка с малки деца. Ще почиваме първата седмица на юли. Иска ми се да е близо до Бургас, а досега сме ходили само доста на юг, никъде наблизо. Ако знаете някое семейно хотелче, с градина и евентуално басейн ще е супер. Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт