На море в България 2022 г.

• 76 721
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Относно цените - миналото лято цена на рецепция в морски хотел беше по-висока от тази на booking преди отстъпката. След отстъпката стана много приемливо.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 11:38 от Devil_Rose

# 406
  • София
Здравейте! Имам питане относно Слънчев бряг. Запазили сме апартамент в Kamelia Grand Apartments, но за първи път ще пътуваме към морето семейно (2 деца и 4 възрастни). Може ли да ме ориентирате горе-долу като цени на курорта, че с мъжа ми сме предвидили около 4k за 5 дни, но дали ще ни устроят с тези постоянни увеличения?

# 407
# 408
"Така на нашето море 4-членно семейство може да почива за 1500 лева олинклузив при сносни условия, както и за 3800 лева - при много добри. " -  глупости, къде са тия 1500 лева, особено с едно или две деца над 14 години.
Все пак са се постарали да направят някакво проучване на пазара.

# 409
  • В.Търново
Като гледам шопската салата 7,80лв, тя и в Търново още в края на март беше толкова по заведенията.

# 410
Според мен ще стигнат, щом ще сте в апартамент ще можете да си приготвяте нещо. Ако обаче не мислите да приготвяте понеже сте на почивка, много изгодно ще ви бъде да се ориентирате към Ол инклузив или поне закуска и вечеря. С повече търсене и проучване ще намерите нещо изгодно дори и на Слънчев бряг.

# 411
Здравейте,
За пръв път пиша в тази конкретна тема.
Обикновено всяка година ходим на юг, основно в Несебър. Тази година ми се иска нещо по-различно. Бях направила резервация за Анталия, но после поради ред причини я анулирах.
Сега се чудя и се мая накъде да отпрашим, а и кога. Много ми се иска Каварна или Балчик, а защо не и Златни пясъци, и ей така, за разнообразие, да е по- на север. Няма да можем юли, затова ни остават като варианти края на юни, август, или най-вероятно началото на септември. Чудя се обаче дали тогава няма да е студеничко. Никога не сме ходили септември по нашето Черноморие, още повече на север.
Ще съм благодарна за мнения за хотели, къщи за гости и т.н. Ние сме двама възрастни с две деца на 7 и 10г. Не сме претенциозни. Не държим на ОИ. Но и не сме фенове на бунгала, кемпери, палатки и т.н.
Благодаря предварително!

# 412
  • Стара Загора
Няма как да се знае от сега дали времето през септември ще е подходящо за море. Били сме в началото на септември (около 6 септември) на море, едната година времето беше перфектно, миналата примерно имаше дъждове, не беше толкова топло. Случвало се е и края на август да не е много ОК времето. Били сме и покрай 15 септември на море с перфектно време за плаж.

# 413
Септември не става за основно море. Като ей така между другото, да. Иначе не. Времето е променливо.

# 414
Септември не става за основно море. Като ей така между другото, да. Иначе не. Времето е променливо.
Понякога става за море. Дори е по-хубаво и от юли

# 415
  • София
Здравейте! Имам питане относно Слънчев бряг. Запазили сме апартамент в Kamelia Grand Apartments, но за първи път ще пътуваме към морето семейно (2 деца и 4 възрастни). Може ли да ме ориентирате горе-долу като цени на курорта, че с мъжа ми сме предвидили около 4k за 5 дни, но дали ще ни устроят с тези постоянни увеличения?
От няколко дни сме в Слънчев бряг.Малко работещи заведения има.Цени определено високи за този период.На плажа пред Еврика шезлонг 9 лв,чадър 9 лв.,но по цялата плажна са такива цените.Няма още спасители.Бъкано с украинци ,но пък е спокойно все още.
Днес мислим да мръднем до Несебър или Поморие , и в тази връзка искам да попитам дали някой може да препоръча ресторант с вкусна храна и не на космически цени Grinning

# 416
  • при него
Здравейте момичета, моля за отзиви за Бела Виста Синеморец, резервирахме за началото на септември, ще са ми полезни всякакви насоки. Благодаря предварително!

# 417
От няколко дни сме в Слънчев бряг.Малко работещи заведения има.Цени определено високи за този период.На плажа пред Еврика шезлонг 9 лв,чадър 9 лв.,но по цялата плажна са такива цените.Няма още спасители.Бъкано с украинци ,но пък е спокойно все още.
Днес мислим да мръднем до Несебър или Поморие , и в тази връзка искам да попитам дали някой може да препоръча ресторант с вкусна храна и не на космически цени Grinning
Ако обичате риба Тангра в стария град е добра опция. За месо са средна работа.

# 418
Здравейте момичета, моля за отзиви за Бела Виста Синеморец, резервирахме за началото на септември, ще са ми полезни всякакви насоки. Благодаря предварително!

Поне няколко човека сме писали за хотела назад в темите. Търсачката е малко смотана на форума, но предполагам, че все ще излязат някакви мнения.
Бяхме преди две години, ако не се лъжа. Внедрихме се в една компания, и си изкарахме добре. Анимацията е хубава, храната бива, плажът е наблизо. Като цяло доста се забавлявахме. Има места за паркиране, макар и на пътя. Селото е на пешеходно разстояние, не е кой знае какво. Като цяло е спокойно.

# 419
5-6 последователни година все почивахме в Белла Виста. Разбира се,че имаше недостатъци, но хубавата анимация и това,че се забавлявахме,все компенсираше останалото. Гледах как благодарение на лош мениджмънт всяка година нещата потъват и стават доста зле. Чашата на търпението ми преля миналата година,когато климатика в стаята протече в 3 часа сутринта и отидох да помоля да ни сменят стаята,а те ми връчиха кофа с парцал и отказаха,тъй като не могли да вземат сами решение,а управителя имал семейство и не било удобно да му звънят по това време. Предупредих ги,че нашата група от над 20 човека сме за последно там заради тази неадекватна реакция. По реакцията на управителя видях,че му е все тая. Дори не се извини.
Дано Ви хареса. Аз съпоставям с предните години и нещата наистина се влошават всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт