На море в България 2022 г.

• 76 724
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • В.Търново
Някой посещавал ли е хотел "Тишина",Приморско?
Моля за мнение.
Ако не сте с особени изисквания ще ви хареса. Обикновен хотел, без екстри, предимно е детски лагер с деца русначета и украинчета. Възможно е сега да има и настанени украинци. За моите разбирания и изисквания не бих посетила хотела. Иначе е на хубаво място, точно до луна парка. След 23ч спира шума.

# 391
Мъфин, понеже имам приятели с къща за гости  в Созопол, и възможност да ходя там винаги , "трудно" е слаба дума за паркирането там. Не ми е оферта всеки ден да вкарвам, изкарвам и да пътувам до плаж. За завденията из Созопол, не съм очарована, но пък и не сме се отровили Grinning
Ние отсядаме в Пясъчни лилии. Там за гостите на комплекса паркирането е безплатно, чадър и шезлонги също. Съответно не ходим с кола на плаж. Вечер ако отидем в стария град, в час пик паркираме на яхтено пристанище, а ако е преди или след това на централния паркинг. Ресторантите както навсякъде са различни. Едни стават други не чак толкова. Ние сме открили “нашите”. Ето как изглежда комплекса и плажа:  

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 16:20 от Мъфин

# 392
Някой посещавал ли е хотел "Тишина",Приморско?
Моля за мнение.
Ако не сте с особени изисквания ще ви хареса. Обикновен хотел, без екстри, предимно е детски лагер с деца русначета и украинчета. Възможно е сега да има и настанени украинци. За моите разбирания и изисквания не бих посетила хотела. Иначе е на хубаво място, точно до луна парка. След 23ч спира шума.

когато бях в района всяка сутрин пиехме кафе сред дървета отлично барче често и след плажа пийвахме нещо, гостите бяха от Чехия или Унгария дори българи не видях , но ако има украинци беж оттам Ill

# 393
Здравейте,
Докато разглеждах оферти в Букинг ми излязоха цени с отстъпка Genius. Цените с тази отстъпка бяха доста по-ниски от останалите. Като типичен представител на български скептицизъм, малко ме съмнява да има нещо т.нар. безплатно или така да се каже, толкова изгодно. Някой може ли да ми разясни за тази отстъпка, защото никаква конкретна информация не дават в сайта.

# 394
Тази отстъпка е съвсем реална, ако отговаряте на условията. При резервация се отразява, като не е обвързана само с конкретен вид помещения.
Ползвахме такава миналото лято края на август.

# 395
И аз ползвах тази отстъпка сега като резервирах.

# 396
Здравейте,
Докато разглеждах оферти в Букинг ми излязоха цени с отстъпка Genius. Цените с тази отстъпка бяха доста по-ниски от останалите. Като типичен представител на български скептицизъм, малко ме съмнява да има нещо т.нар. безплатно или така да се каже, толкова изгодно. Някой може ли да ми разясни за тази отстъпка, защото никаква конкретна информация не дават в сайта.

Не разбрах с кои останали цени сравняваш, но обичайно с Букинг цената излиза по-висока от такава през агенция, а често и в самия хотел.

# 397
  • There I was on a July morning
Здравейте,

Това е смисълът на програма Genius - колкото повече престоя сте осъществили, толкова повече отстъпки получавате.
Не всички места на настаняване пускат такава отстъпка, или понякога важи само за определен тип стаи/дати, но ако имате такава опция - взимайте смело, работи, и е лично изпробвано многократно.

# 398
Здравейте,

Да, наистина има реална отстъпка. При последна командировка цената за нощувка беше с 25 лв надолу. Колежката ми я намери за 110 лв, аз я резервирах за 85. Второ ниво Genius съм.

# 399
Здравейте,

Не разбрах с кои останали цени сравняваш, но обичайно с Букинг цената излиза по-висока от такава през агенция, а често и в самия хотел.
Цената през букинг или друг посредник или агенция е тази която се иска от собственика. Това колко ще отстъпи агенцията -букинг е съвсем различно.
Като цяло букинг не са най-евтините, но често с тях излиза най-добра цена, особено ако имате по-високо ниво Genius, резервирате  през телефона или имате някой код.
Всичко е въпрос на проверка, няма тук е най-евтино или най-скъпо.

# 400
Да, добре е да се провери цената на 2-3 места. Hands V

# 401
Аз по-скоро исках да знам дали няма да се прецакам или да ми изтеглят такси.. мнителна съм Grinning Иначе не бих казала че бих я ползвала супер често. Като цяло разбрах че не губя ако я използвам.
Иначе сравнявам различните цени за едно помещение. Например в Букинг 1 стая без отстъпката излиза примерно 200 лв, с отстъпката 150 лв.

# 402
Имаме предвид да проверите и цените на рецепция в хотела, или през агенция, ако става въпрос за хотел.
Иначе в Букинг цената е винаги по-ниска с отстъпката за Genius.Hands V
И понякога има отстъпки, ако резервирате през приложението им на телефона, а в сайта - няма.

# 403
  • София
Имаме предвид да проверите и цените на рецепция в хотела, или през агенция, ако става въпрос за хотел.
Иначе в Букинг цената е винаги по-ниска с отстъпката за Genius.Hands V
И понякога има отстъпки, ако резервирате през приложението им на телефона, а в сайта - няма.

Аз съм трето ниво Genius, имайки предвид горното, когато са валидни съответните отстъпки, има смисъл, напълно защитено и безопасно е.

# 404
Защитено е, да. На теория. На практика , какви са мудни от Букинг и колко разправии, за да се възстанови една сума. Гледайте да са с висок рейтинг и високия рейтинг да не е от 15 отзива.

Общи условия

Активация на акаунт