На море в България 2022 г.

• 76 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Как е в Уейв Ризорт? Съсобственост е на турчин, който притежава хотели в Анталия плюс голяма турска туристическа агенция. Цените са доста разумни спрямо чужбинските. Любопитно ми е при тези разумни цени как е качеството? Досега съм чувал само добри отзиви. П.П. За Хелена също съм чувал много добри отзиви. Страхотна храна, добре поддържано озеленяване, безплатни шезлонги на плаж с хубав пясък и много добри (спрямо Гърция и Турция в пик сезон) цени. Някой има ли скорошни пресни впечатления?

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:25 от Мъфин

# 481
Аз много се колебах тази година между Хелена парк и Маджестик,  избрах втория, дано не съжалявам  с тия удължавания на ранно записване 🙏 Отзиви ще дам в края на юли😄

# 482
Хелена е с много, много добра храна плюс безплатни шезлонги на плажа. Би трябвало да е по-скъпа от Маджестик. В Маджестик сме били преди повече от 10 години и беше добре. Гледката е много добра, общите части и басейните пред хотела също. Храната беше добре, но не беше нещо запомнящо се. В Хелена тогава беше топ. Миналата година наши познати казаха, че Хелена продължава да държи отлично качество на храната. Бяха супер доволни от всичко. Единствено стаите били по-старички, но всичко останало и много добрата цена компенсирало това.

# 483
  • here and now
Очертава се  Уейв да резервирам за края на юни. Детето иска там.
Миналата година много ѝ хареса и за друго не ще и да чуе в момента.

# 484
  • Пловдив
От къде разервирате за Уеив?Гледах няколко агенции с различни цени.Къде е най-евтино?

# 485
  • here and now
Агенциите не съм ги гледала този път. От сайта на хотела и букинг дават една и съща цена и вероятно директно ще резервирам.

# 486
От къде разервирате за Уеив?Гледах няколко агенции с различни цени.Къде е най-евтино?

През Букинг ми изскочи оферта за 2 възрастни и дете на 13 г. за 5 нощувки близо 4500. Ми.....

# 487

През Букинг ми изскочи оферта за 2 възрастни и дете на 13 г. за 5 нощувки близо 4500. Ми.....
Не гледайте Букинг. Ето ви цени през агенция.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

# 488
  • There I was on a July morning
..............
П.П. За Хелена също съм чувал много добри отзиви. Страхотна храна, добре поддържано озеленяване, безплатни шезлонги на плаж с хубав пясък и много добри (спрямо Гърция и Турция в пик сезон) цени. Някой има ли скорошни пресни впечатления?
Ние бяхме миналата година и останахме много доволни.
Храната е вкусна и много разнообразна. Невъзможно ми е да изброя всичките ястия, които предлагаха, но напълно си отговаря на 5-те звезди. Алкохолът също е хубав, от бутилки, не е като стандартният за ОИ. Хигиена и обслужване - отлични.
Като забележка - пакетът реално не е УОИ, както го рекламират, тъй като някои неща не са включени в него - като плажният бар, например.
Скрит текст:

# 489

Леле, какви са тия цени!
Аз търся апартамент за 4- ма, две спални помещения, хол, кухня и тераса за 100лв на вечер. Максимум 150.

# 490
Някои може ли да поясни какви толкова вкусни ястия предлагат по родните 5 звездни лъскави хотели? Ако може по-конкретно, защото аз поне не съм виждал нищо много интересно в България, без значение от цените.
Примерно риби, морски, агнешко, телешко-не манджа и други има ли някъде у нас?

# 491
  • here and now
Някои може ли да поясни какви толкова вкусни ястия предлагат по родните 5 звездни лъскави хотели? Ако може по-конкретно, защото аз поне не съм виждал нищо много интересно в България, без значение от цените.
Примерно риби, морски, агнешко, телешко-не манджа и други има ли някъде у нас?

Има, да във всички 5 звездни по морето, в които аз съм била. На Уейв и дивечово месо имаше миналата година.

# 492
  • Пловдив
Макар че съм жена не мога да не призная факта ,че украинките и рускините са хубави жени.Явно го знаят и те защото ги гледам в Пловдив как всички се разголиха и използват момента да се уредят с някой български мъж.

# 493
  • Somewhere far away
Освен че са  хубави, са и много хитри. хич не ги обичам.
В метрото  случайно наскоро попаднах на една и то на напреднала възраст, /питаше за сердика и каза че не разбира английски а само руски или украйнски, от там разбрах че е украйнка или рускиня/ - такова самочувствие и такава вдигната брадичка  само тя имаше от  цялото метро!

# 494

Не гледайте Букинг. Ето ви цени през агенция.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

А, не съм тръгнала да резервирам. През Букинг ми е най-удобно да гледам снимки, да чета отзиви, а резервации си правя директно през хотелите. Но в случая колко да падне цената. Пак ще е безумно. Все пак посочвам период след средата на юли. И това пак не оправдава тези високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт