На море в България 2022 г.

• 76 647
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • here and now
Дано детето ви да го оцени и да ви върне жеста когато остареете и то трябва да се грижи за вас.
Извинявам се за спама, но аз не искам да се грижи за мен, когато остарея, вероятно тогава ще има деца, за които да се грижи. Искам сега да се чувства добре. Искам да се чувства наградена и оценена за усилията които полага.

За Риу Палас Сл. бряг  някой резервирал ли е?
Обмислям в края на август да поглезя и себе си, защото и аз заслужавам.

# 541
Извинявам се за спама, но аз не искам да се грижи за мен, когато остарея, вероятно тогава ще има деца, за които да се грижи. Искам сега да се чувства добре.
Няма нужда да се извинявате, все пак форумът си казва “бг- мама”. Какво по- нормално от това да пишем за децата си. 
Благодаря ви, че споделихте своята гледна точка. Сега си обяснявам огромното количество стари и самотни хора, които има в България. Уж имат деца и внуци, а няма кой вратата да им отвори.

Преди години бяхме на Созопол. Беше пълно с туристи- руснаци. Направи ми впечатление какви хубави семейства бяха. Големи и задружни. Някъде бях чела, че и турците били така. Три поколения ходели заедно на море и това си било обичайно за тях. Баби и дядовци, майки и бащи, малки деца почивали заедно. Но не съм го виждала с очите си и не мога да кажа.

# 542
  • Great Britain
Извинявам се за спама, но аз не искам да се грижи за мен, когато остарея, вероятно тогава ще има деца, за които да се грижи. Искам сега да се чувства добре.
Няма нужда да се извинявате, все пак форумът си казва “бг- мама”. Какво по- нормално от това да пишем за децата си. 
Благодаря ви, че споделихте своята гледна точка. Сега си обяснявам огромното количество стари и самотни хора, които има в България. Уж имат деца и внуци, а няма кой вратата да им отвори.

Преди години бяхме на Созопол. Беше пълно с туристи- руснаци. Направи ми впечатление какви хубави семейства бяха. Големи и задружни. Някъде бях чела, че и турците били така. Три поколения ходели заедно на море и това си било обичайно за тях. Баби и дядовци, майки и бащи, малки деца почивали заедно. Но не съм го виждала с очите си и не мога да кажа.
Турски филми ,сапунени опери -там ще ги  видиш.Ти така ли ходиш на море?

# 543
  • Сф
Ох, в повече ми идват бисерите последните страници..това и по кв времената  го нямаше. Не знам форума какъв е, ама все пак сме в темата " На море в България". Ако може да се придържате към темата  и да се въздържате от лични квалификации, некасаещи морето.
Русалка , а твоята приятелка престрашила ли се е да се топне ? 🤪 В една друга тема вече има смелчаци Simple Smile

# 544
Цитат
Голдън Ина и Бургас/ така си се казваше едно време/ са на плажа, излизаш от входа и си там на най-красивата и широка плажна ивица по цялото ни крайбрежие.
Най-широката и дълга плажна ивица в България не е ли Шкорпиловци/Камчия? Rolling Eyes

# 545
Цитат
Голдън Ина и Бургас/ така си се казваше едно време/ са на плажа, излизаш от входа и си там на най-красивата и широка плажна ивица по цялото ни крайбрежие.
Най-широката и дълга плажна ивица в България не е ли Шкорпиловци/Камчия? Rolling Eyes
Най-дългата е в Шкорпиловци, а тук изказването е за най-широка и красива.

# 546
  • София
Аз друго да питам. В Поморие все духа някак си, единствено в новия град не духа на плажа. По другите места как е? Например Созопол, Царево, Лозенецр Каваци?

# 547
Здравейте!
Мнения за Хотел Парк Оазис, Несебър?
Благодаря!

# 548
Търся отзиви за плажа на вилно селище Жасмин в Китен -близко ли е Южния плаж, от къде се слиза към него?Ако някой е почивал в близките една -две години моля да сподели.

# 549
Здравейте,
тичам да ви се похваля с резервация за ДИТ Маджестик Бийч Резорт - Сл. бряг.

Изпуснах темата, но наваксам : )))) Хубаво лято на всички и приятно изкарване на морските ваканции.

# 550
  • София
Здравейте,

Изпуснах темата, но наваксам : )))) Хубаво лято на всички и приятно изкарване на морските ваканции.
Билил ли сте там преди и колко пари Ви излезе и къде направихте резервацията?

# 551
Здравейте,
тичам да ви се похваля с резервация за ДИТ Маджестик Бийч Резорт - Сл. бряг....

Преди време си бях задала датите за него. За трима възрастни /тийна на 13 си е възрастен/, 5 нощувки, 2700 с морски изглед. Това пак през Букинг.
Кое не му е наред на това място?

# 552
Здравейте,

Честита! Кога сте там? Ние сме в края на юли и чакам пресни отзиви, че да знам какво да очакваме 😄

# 553
  • В.Търново

През комунизма и при българите беше така.
Русалка , а твоята приятелка престрашила ли се е да се топне ? 🤪 В една друга тема вече има смелчаци Simple Smile
Каза, че е ледена водата. Иначе вчера бяха на плаж.Гледам на снимките има тен вече. Grinning

# 554
Драснахме гумите ние към Северното.
Стискайте палци водата да става за плуване, ако ли не сме се застраховали с отопляеми басейни Simple Smile

В 2 часа през нощта е абсолютна идилия пътуването. Жената и децата спят, аз си чета раздела, за да не заспя зад волана Joy

Общи условия

Активация на акаунт