На море в България 2022 г.

• 76 628
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
...Защо нещо да не му е наред ??
Много се надявам всичко да е супер. Нашата резервация е от 07.07 за 4 нощувки (пари за 5 не останаха : (( )

Защото явно като не си готов да платиш минимум 4к за 5 нощувки на бг морето, всичко под тази сума е компромисен вариант. Ей за това. И не винаги става въпрос за възможности, да уточня. А когато е, не е срамно. Срамно е да напишеш в анонимен форум, че споменатата сума от 4к не е висока.
Продължавам да си търся аз. Още не съм си избистрила желанията.
:О нещо не схващам. Нашата цена е 1270 лв за 4 нощи. Къде са тези 4к. Може би говорим за различни хотели??

# 571
Ние тази година изпробвахме хотел Topola Skies в село Топола, след Балчик и мога да го похваля.
Имат два басейна, закрит отопляем(с нещо като оранжерия от плексиглас) и открит.
Има СПА съоражения - силна парна баня, сауна.
На настаняване ни дадоха талони за посещение на солна стая, което става със записване на часове, за да няма бутаница.
Има опция за следобедна закуска, която е сервирана на pool бара, включваща баница, сладки, кифлички, плодове и сладолед.
Има опция за късно освобождаване, което е в 14 часа.
И сега, най-хубавата част (за някои) - от 15.06 отваря врати техния аквапарк, в близост до самия хотел, където съм ходила преди две години.
Той има пързалки за малки, детско басейнче, басейн със система наподобяващи морски вълни и екстремни пързалки.

Другия уикенд ще изпробваме Obzor Beach Resort, ще споделя мнение и за него по-нататък.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 10:26 от andonovaa

# 572
  • София
Здравейте моля мнения за Поморие защото тази година през юли ще сме там.Кой е най-добрия плаж ,къде може да се ходи на разходки,забележителности .
Лично за мен най-хубавия плаж е в новия град пред хотел Сънсет. На плажовете в стария град имам чувството, че все духа яко. Преди две години като имаше ветрове навсякъде на плажа във стария град беше червен флаг, ав новия зелен. Като цяло в Поморие все духа. На някой не му прави впечатление, но на мен да, че съм малко параноя покрай децата. НО или спиш в новия град и ходиш там на плаж пред сънсет и вечер с колата на стария град, или спиш в стария град и ходиш с кола на плаж. Лично ние не обицаме да ходим с кола на плраж, затова избрах първото - да сме с колата в новия град.

# 573
Здравейте!
На крачка сме от резервация за Обзор, а никога не съм почивала в градчето. Моля избройте ми вашите плюсове и минуси на тази дестинация. Има ли много чалгария, както в Китен? Голяма ли е скъпотия като в Несебър? Голяма навалица ли е като в Созопол? (Последния път, когато бях там на вечерна разходка, имах чувството, че съм на първомайска манифестация от времената на социализма.) Има ли къде да се разходиш в близост до морския бряг? Има ли крайбрежни заведения с обедно меню? Ние обожаваме да хапваме на обяд до морето. А как е плажът там? Зная само, че е предимно дълбоко и вълнисто морето. Все така ли е? Ние предвиждаме да почиваме там евентуално в периода 10-17 юли. Има ли бой за чадъри? Има ли свободна зона? В кой край е по-спокоен, по-чист и по-достъпен плажа?
Ще съм благодарна на всякакви впечатления, мнения и препоръки.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 574
  • Асеновград
Запазих 4 нощувки в Слънчев бряг , апартамент със закуска и вечеря , басейн +паркинг. Апартамент за 3+1дете ( голямата дъщеря на 17 вече си е възрастен) , от 22.07.22 . Цената е 640лв , по 160лв. на вечер. Хотелът е https://www.booking.com/hotel/bg/bellville.bg.html. Също така, е много близо до плажа.

# 575
  • София
Запазих 4 нощувки в Слънчев бряг , апартамент със закуска и вечеря , басейн +паркинг. Апартамент за 3+1дете ( голямата дъщеря на 17 вече си е възрастен) , от 22.07.22 . Цената е 640лв , по 160лв. на вечер. Хотелът е https://www.booking.com/hotel/bg/bellville.bg.html. Също така, е много близо до плажа.
къде резервирахте? През букинг цената е много по - висока

# 576
А в Маджестик, Уейв, Хелена допускат ли домашни любимци? Те навсякъде пишат, че не. Но някои хотели правят изключения.

# 577

От личен експириънс и съвет на позната рецепционистка - недей взема зиректно през букинд веднага, звъниш и ти правят оферта най-често с по-ниска цена от тази в букинг.

# 578
Изглежда много добре, но в снимките видях само едно спално помещение. Къде ще спят децата.

# 579
Вероятно в хола.

# 580
  • Асеновград

Намерих тел. На собственичката и тя ми направи оферта. Много мила дама.
Децата ще спят в хола , голямата на единично легло , малката на разтегателният диван.

# 581
Здравейте!За трета поредна година ще почиваме в Несебър.Много ни харесва!Интересува ме дали някъде на южния плаж има душове? Много ни е важно, защото мъжат ми през предишните две години получи алергия от морската вода, съчетана със слънцето.И двете години ходихме да му бият орбазон. Нали се сещате, че не е никак приятно за него да не идва на плаж. Посъветваха ни, задължително след къпане в морето да се изплакне с обикновена вода. Моля, ако някой знае със сигурност, да пише.

# 582
Аз плаж без душове не съм виждала. А сме ходили почти по всички БГ курорти.

# 583
Понеже плажа там не е малък и сме ходили все в началото до хотел Мираж,а там няма и затова питам. Просто не знам към дюната как е. Дано да има.

# 584
Здравейте!
С половинката ми се прибираме в България за Август месец и се чудим къде да отидем на море. Последният път Созопол не ни хареса. Къде бихте ни препоръчали да отидем? За нас е важно да има 5-6 ресторанта, 2-3 бара и пешаходна алея за разходки.

Общи условия

Активация на акаунт