На море в България 2022 г.

• 76 643
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
някой с отзиви за Рейна Дел Мар Обзор?

# 556
  • София

Преди години бяхме на Созопол. Беше пълно с туристи- руснаци. Направи ми впечатление какви хубави семейства бяха. Големи и задружни. Някъде бях чела, че и турците били така. Три поколения ходели заедно на море и това си било обичайно за тях. Баби и дядовци, майки и бащи, малки деца почивали заедно. Но не съм го виждала с очите си и не мога да кажа.
През комунизма и при българите беше така.
Русалка , а твоята приятелка престрашила ли се е да се топне ? 🤪 В една друга тема вече има смелчаци Simple Smile
Каза, че е ледена водата. Иначе вчера бяха на плаж.Гледам на снимките има тен вече. Grinning
Ние се прибрахме от морето на 24 май. Водата беше студена,но не я пропуснахме една част от семейството Simple Smile Ходихме на плаж не само в Слънчев бряг,но и в Несебър.Тен имаме и ние, дори някои се белим Joy

# 557
Здравейте,някой с отзиви от Синеморец.Няма пусната тема за 2022г.Интересува ме плаж Силистар,семейни хотелчета

# 558
  • при моите любими
Майка ми и баща ми, които са на близо 65-68 години сега, винаги са взимали внуците на море с тях (моите и на сестра ми децата). Както са свикнали от едно време почивката им е 12-14 дни. Покрай децата и разни рожденни дни и ние се озовавахме при тях и във времето, (последните 4-5 години) си ходим заедно за една такава дълга семейна почивка. Това наистина ми е истинската почивка от годината. 3 поколения сме заедно на море. Ние си правим отделна почивка и без тях, както те още една без нас и децата. Така сме свикнали, че ако не отидем заедно дори и за част от нея не ни е добре.

# 559
Бърз отзив за Топола Скайс.

Комплекса е направо празен, да има 15 коли на паркинга.

Настаниха ни в 11, гривните в 14.00.

Подгряват само единия басейн.
Снощи не ходих до блок масите и не мога да дам отзив за храната.

# 560
Драснахме гумите ние към Северното.
Стискайте палци водата да става за плуване, ако ли не сме се застраховали с отопляеми басейни Simple Smile

В 2 часа през нощта е абсолютна идилия пътуването. Жената и децата спят, аз си чета раздела, за да не заспя зад волана Joy

Много те следят , цитирали са те в Страшките  Simple Smile

# 561
Защо в Страшките? Щото чете форума докато кара?

# 562
  • София
Thinking Извинете, но Приморско Дел Сол много ли е зле ? Thinking
Търся за юли , апартамент ( две помещения ) до плаж, на ОИ,  близо до Аквапарк, прилична цена и само там има места. Ама как е положението, ако някой е бил миналото лято?
Куин Нели ми дадоха много добра цена , но я изпуснах за моите дати Confused

# 563
Здравейте,
тичам да ви се похваля с резервация за ДИТ Маджестик Бийч Резорт - Сл. бряг.

Изпуснах темата, но наваксам : )))) Хубаво лято на всички и приятно изкарване на морските ваканции.
Билил ли сте там преди и колко пари Ви излезе и къде направихте резервацията?
Била съм преди мнооого , много години /2007г. мисля беше./

Сега букнах през Холидей Планет /отново ми дадоха цена с 20 лв по-евтина от Съни Турс Grinning/
Миналата година бързо и адекватно се включиха да ми помогнат при опита от страна на Дюни да ни настанят в непочистена / слава Богу/ и неудобна вила. Чухме се с 3-4 пъти с управителя Стаматов, като той звъня, за да се убеди, че сме преместени и всичко е наред.

Скрит текст:
Здравейте,
тичам да ви се похваля с резервация за ДИТ Маджестик Бийч Резорт - Сл. бряг....
Преди време си бях задала датите за него. За трима възрастни /тийна на 13 си е възрастен/, 5 нощувки, 2700 с морски изглед. Това пак през Букинг.
Кое не му е наред на това място?

Защо нещо да не му е наред ??

Много се надявам всичко да е супер. Нашата резервация е от 07.07 за 4 нощувки (пари за 5 не останаха : (( )

# 564
Драснахме гумите ние към Северното.
Стискайте палци водата да става за плуване, ако ли не сме се застраховали с отопляеми басейни Simple Smile

В 2 часа през нощта е абсолютна идилия пътуването. Жената и децата спят, аз си чета раздела, за да не заспя зад волана Joy

Много те следят , цитирали са те в Страшките  Simple Smile

Гугълнах и намерих темата, даже не знаех, че съществува. За тяхно съжаление по време на пътуването няма пострадали Joy

Да не съм офтопик.... Топола ми е Гърция.

# 565
  • под тепетата
Точно казано, aiwabg!
На плажовете на голф игрището има диви маслини над заведението и си е направо гръцки полъх Wink

# 566
Там не ме пуснаха.
Има портал и охрана , говоря за входа по пътя след Адората, да не би да има друг път от другата страна ?

# 567
  • под тепетата
Да, откъм село Божурец.

# 568
...Защо нещо да не му е наред ??
Много се надявам всичко да е супер. Нашата резервация е от 07.07 за 4 нощувки (пари за 5 не останаха : (( )

Защото явно като не си готов да платиш минимум 4к за 5 нощувки на бг морето, всичко под тази сума е компромисен вариант. Ей за това. И не винаги става въпрос за възможности, да уточня. А когато е, не е срамно. Срамно е да напишеш в анонимен форум, че споменатата сума от 4к не е висока.
Продължавам да си търся аз. Още не съм си избистрила желанията.

# 569
Здравейте моля мнения за Поморие защото тази година през юли ще сме там.Кой е най-добрия плаж ,къде може да се ходи на разходки,забележителности .

Общи условия

Активация на акаунт