На море в България 2022 г.

• 76 585
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
... в Грийнлайф може да се намери апартамент с две спални за 140-150лв на вечер, същият плаж, широко, басейни прекрасни, също детски площадки. Дори да добавим цена на чадъри, пак излиза доста по-скъпо с разлика гледката.
Моля да ми посочите линк или координати за връзка за такъв апартамент с две спални на Грийн лайф.  От години ни се иска да отседнем в този комплекс. Аз доста търсих, но все намирам за около 240-250 лева на вечер.

# 676
  • Sofia
... в Грийнлайф може да се намери апартамент с две спални за 140-150лв на вечер, същият плаж, широко, басейни прекрасни, също детски площадки. Дори да добавим цена на чадъри, пак излиза доста по-скъпо с разлика гледката.
Моля да ми посочите линк или координати за връзка за такъв апартамент с две спални на Грийн лайф.  От години ни се иска да отседнем в този комплекс. Аз доста търсих, но все намирам за около 240-250 лева на вечер.

През самия хотел не намирате ли? Те отдават апартаменти на собственици. Иначе пращам моя на лично.

Пп. Коригирам се, тази година май са други цените и с две спални може би не са по 150лв в грийнлайф

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:42 от NBM

# 677
  • русе
Миналата година исках на Слънчев бряг да ходим на море, не можахме да си намерим хотел за нашите дати и така слънчака отпадна. Тази година пак го заглеждам и отново гледам Белвю, Евриката, Ефект Гранд Виктория .Най бюджетен ми излиза Белвюто, моля кажете нещо за този хотел ако има почивали в него. А и вече знае ли се каква е цената на чадър+2 шезлонга

# 678
  • София
Чадър и два шезлонга на плажа пред  Еврика са 27 лв.

# 679
  • София
Ще почиваме на Несебър, но не знам коя част на новия град е по-подходяща? Тази към Слънчев бряг или тази към Равда? Кой плаж е по-хубав - южния или къс Слънчев бряг? Търсим хубав апартамент и да е в близост до плаж, до места за хранене, взимане храна за вкъщи. Ще сме с две деца. Всякаква информация ще ми е от полза.
Благодаря!

# 680
Към Слънчев бряг е по-хубав плажа.

# 681
  • софия
Здравейте,
За първи път сме се ориентирали към почивка с ол инклузив.
След много гледане на оферти се спрях между “Оазис Дел Маре” в Лозенец и “Гранд хотел Свети Влас” в Свети Влас.
Никога не сме били на нито един от тези два курорта, а тъй като сме дете на 7 г., което обича да се разхожда много вечер, дали има къде на тези две места. Чух и отзиви, че в Лозенец нямало пречиствателна станция и водата не била чиста.
Бих се радвала да споделите мнения за самите курорти, а ако имате и отзиви за хотелите ще е чудесно.

# 682
Преди години на плажа пред Оазиса в Лозенец водата беше пълна с щипалки.

# 683
Здравейте,
След много гледане на оферти се спрях между “Оазис Дел Маре” в Лозенец и “Гранд хотел Свети Влас” в Свети Влас.
Никога не сме били на нито един от тези два курорта, а тъй като сме дете на 7 г., което обича да се разхожда много вечер, дали има къде на тези две места. Чух и отзиви, че в Лозенец нямало пречиствателна станция и водата не била чиста.
Бих се радвала да споделите мнения за самите курорти, а ако имате и отзиви за хотелите ще е чудесно.
Не са оптималните варианти. За разходки препоръчвам Приморско, крайбрежната алея ми е любима.

# 684
Аз мисля,че Свети Влас е по-подходящото място за Вас,щом сте с малко дете,което обича разходки!

# 685
... За разходки препоръчвам Приморско, крайбрежната алея ми е любима.
А Обзор има ли крайбрежна алея, подходяща за разходки? Бихте ли направили съпоставка, ако познавате и двете градчета за разлика от мен? 🙂

# 686
Здравейте,
Лозенец има пречиствателна станция, кято през 2016г. беше рехабилитирана и работи безпроблемно. Щипалките са съвсем друго явление, което се появава с наличието на водорасли, често след бурно море, когато водата е с по-висока температура и нямат нищо общо с липсата или наличето на пречисвателни станции.
Оазел дел маре е извън Лозенец и освен около хотелите там няма къде да се разхождате. Ако искате разходки, следва да се отиде в самото село.
Иначе хотелът е приличен, с хубави фамилни стаи и изцяло реновиран през 2019г. Преди храната му не беше силната страна, но това си зависи от готвачите, които често се сменят. Плажът е хубав.

djasra, Обзор има доста дълга крайбрежна алея.

# 687
Аз мисля,че Свети Влас е по-подходящото място за Вас,щом сте с малко дете,което обича разходки!
Около хотела няма къде да се разходиш.

# 688
  • Пловдив
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.

Може да прослушате хотел Галеон в Слънчев бряг. Миналата година бяхме там и много ни хареса, далече е от лудницата, а е приятно луксозно. Питайте за 1 стаен апартамент, ние бяхме в такъв и беше супер. Има голяма спалня и голям разтегателен диван в хола. В цената има и закуска, която е много добра. Умишлено ви препоръчвам да им се обадите по телефона, защото когато им звъннах, ми дадоха по-ниска цена от обявената в букинг.

# 689
Обзор е с много дълги алеи и паркове за разходки. Поради тази причина поредна година сме там ☀️
...
А Обзор има ли крайбрежна алея, подходяща за разходки? Бихте ли направили съпоставка, ако познавате и двете градчета за разлика от мен? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт