АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 427
  • 785
  •   1
Отговори
# 285
Да правиш забележка на майка в родилното, която се опитва да си накърми бебето?!
Ле-ле, ми оставете си бебетата и ходете на хотел,на СПА - що за безумие?

# 286
Ако имате възможност, САМИ!!
Аз 4 нощи не спах не заради бебетата, а заради съквартирантката ми…
Без извинение, такова хъркащо чудовище не съм срещала…беше ужасно.
Не си чуваше бебето, когато плачеше, аз трябваше да я будя.

# 287
Какво значи се опитва да кърми?! Цяла нощ  да обсебва със себе си също е егоизъм спрямо друг човек по стая.
С такива разбирания си вземете самостоятелна стая да не прави никой забележки.

С какво са по важни от такива като мен с болки след секцио?! Или да бях оставила двете си ревящи деца по цяла нощ при мен и да обвинявам другите, че ми пречат да си ги гледам?!

# 288
Отдавна ми правят лошо впечатление някои твои изказвания, но тук удари дъното. Няма да се хабя да ти отговарям, излишно е.

Paldora,  и аз имах този проблем. Също така биха могли да помислят за алтернативно осветление, няма как съвсем на тъмно, но наличното е крайно неподходящо.

# 289
Не се хаби, да.
Цедях се  в банята да не преча на момичето след секцио, да не паля и гася през час лампа, да не вдигам шум от бръмченето на помпата.
Взех си поука от такива примери с кърменето в болницата и сега не го прилагам с реване до дупка на гърда и да си държа децата нещастни и гладни.

# 290
При нас вечер светеха само двете нощни лампи над леглата.
Светлината беше приглушена и много приятна.

# 291
Двете нощни лампи + основните на тавана. Телевизора от канал на канал без намаляне или за момент и после пак.
Не знам защо така се приема, че  дайте сега щом  в момента сме в позиция кърмене всеки друг наоколо е кривия. И не, не съм против кърменето, нито пък си мисля, че болницата е почивна станция.
Как издържате сутрин от 5 часа започва работния ден там, цял ден някой влиза-излиза, децата ги носят през деня, как не мигвате изобщо 7/24.
През деня цял ден бях на линия, няма как да се отпусна, бях доволна, че вземаха децата през нощта за да възстановя за утрешния ден.

# 292
  • Пловдив
Аз този път случих на съквартирантки, първото момиче беше от ромски произход, но толкова мила и любезна и съобразителна. Втората също, тв не се е включвал въобще, през ноща оставихме лампата в тоалетната да свети и леко открехнахме вратата. Спомням си първия път и аз много държах да кърмя, а бебето все се дереше през ноща, е накрая в 4 часа дойдоха момичета от детска стая и ми я взеха, защото никой на етажа май не спеше от моето бебе. После се поуспокоих и си кърмих спокойно. Та не е драма една или две вечери бебето да е в детска стая, хем вие да си починете. Аз лично не бях спала повече от 24 часа и имах нужда да се наспя.

# 293
Здравейте, доста четох темата, признавам не всичко, но в общи линии ми прави впечатление, че секциото се окуражава в тази болница. Така ли е действително? Има ли доктори, които предпочитат естественото раждане и насърчават към такова?
От скоро се преместихме в Пловдив, планираме втора бременност и искам от самото начало да си намеря лекар, с когото да сме на едно мнение по въпроса.
Предишната бременност следих и раждах в Щерев в София и нито за миг моята прекрасна лекарка не спомена секцио и винаги ми вдъхваше много кураж и сили. Иска ми се и тук да намеря моят човек, защото постоянно пътуване до София не е вариант за мен. 🤗

# 294
Ivelina___,не се заяждам но къде прочетохте ,че лекарите в Селена окуражават за секцио?   Това,че повечето жени са родители по този начин е съвсем различно.
Аз например от самото начало на бременността по мое желание исках да е секцио д.р Минев,при когото се следях ми каза, да не избързвам с решението си. С течение на бременността и в 9м се оказа, че наистина ще се наложи секцио по медицински причини и въпреки това д.р Минев до последно ми говореше за плюсовете за мен и бебето при нормално раждане! Мои 2 приятелки родиха нормално при д.р Минев! При тях и дума не е ставало за секцио,жените искаха нормално раждане ,нямаха медицински причини за секцио  и родиха по нормален начин.
Нямам наблюдение при другите лекари как е (освен при Даскалов, за който знам от мои познати, че изражда само! секцио) .
Няма как  някой да ви принуди за нещо ,което вие не желаете.

# 295
Аз бях пациент на д-р Борислав Иванов. Той има кабинет в Медлайн и изражда в Селена. Подкрепя напълно нормалното раждане.

# 296
Дъщеря ми е на 13 г , родена нормално при д-р Топалова.
Сега искаме още едно детенце , обаче този път ще бъде по-трудно постижимо.
Записах час при д-р Матев и ще чакаме за неговите насоки и евентуално прегледи,които назначи.
Само се чудя дали да пуснем втора СГ на ММ.

# 297
Записах час при д-р Матев и ще чакаме за неговите насоки и евентуално прегледи,които назначи.
Ако кандидатствате по фонда ще вие е необходима втора сг.

# 298
Ако кандидатствате по фонда ще вие е необходима втора сг.
Най-вероятно натам вървят нещата.

# 299
Аз чувам за Селена, че докторите насърчават секциото, само от мами тук, които били чули, че в Селена насърчават секциото 😁
На практика нито аз, нито коя да е моя близка, която е родила в Селена (а те не са малко), независимо при кого е проследена бременността, не е насърчавана за това 🤷🏼‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт