АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 212
  • 785
  •   1
Отговори
# 195
Мен д-к Петрова ме изпрати при Апостолова,но след тези мнения и други,които прочетох из сайтовете леко се отказвам от нея.. Според вас,проблем ли ще е да ида при Стоилов на ФМ?

# 196
  • Асеновград
Мен д-к Петрова ме изпрати при Апостолова,но след тези мнения и други,които прочетох из сайтовете леко се отказвам от нея.. Според вас,проблем ли ще е да ида при Стоилов на ФМ?
Няма проблем, и аз бях при Петрова и тя ми каза да си запиша час за Апостолова, но вече си бях запазила час за Борислав Иванов в Медлайн! Препоръчвам с две ръце! И тя каза добре и ме извика на следващия ден само да види резултатите и това беше.

# 197
Здравей! Аз наскоро бях при нея и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО недоволна от нейното отношение! Когато отидох, при нея имаше стажантка - момичето беше доста мило, старателно и любезно. Когато легнах, дойде Апостолова и изключително грубо започна още от началото да ми говори - аз за първи път съм бременна и следователно, това е моята първа фетална морфология. Започна с изрази като: " Хайде мръдни се,де! Помести се, няма да те дърпам!" ??? А аз просто я попитах на коя страна да легна, защото беше преместен ехографът. След това, половината и повече от половината ми преглед, не ми се обясни НИЩИЧКО, единствено Апостолова и стажантката бяха застанали пред екрана и тя и показваше, аз най-любезно попитах дали ще може и на мен да ми обяснят всичко наред ли е, дали и аз мога да видя бебето, при което тя се сопна: " Не е ли по-важно АЗ да видя?!" След което се започна едно велико мрънкане как бебето "не съдейства" на прегледа и ми беше викано, че ако не се премести: "Ще ми обикаляш един час някъде и тогава ще се върнеш, разбра ли ме?".. След това, накрая, когато трябваше да видим личицето на бебето и следователно да ми извади снимки ( не че нещо, но аз наистина исках да имам снимка на бебенцето си ) - ми извади снимки, на които изряза цялата глава, при което аз, след цялото това сопкане и грубо преглеждане ( през цялото време се опитах да съм любезна с нея ), тя ми каза: " Ми ти какво искаш бе,момиче?!" при което изпросено направи още една и то с молене. За следващата фетална морфология със сигурност ще отида при друг специалист.

Някоь мама скоро да и предстои Фетална, при Апостолова? Мнения

Твоят коментар ще го докладвам.
Човек с три мнения на кръст и с такъв коментар, да не си от протежетата на Даскалов, които пишат против "конкуренцията" в Селена?

Айде сега, знаем я доктор Апостолова, не е от най-подробните, но груба е определение, което просто няма как да бъде отнесено към нея. "Ще МИ обикаляш...", "Я МИ се мръдни" и да чуя, няма да повярвам, че тя го казва. Защото доктор Апостолова НЕ говори по този начин. "Отрязала" е главата на бебето, защото е нямало околоплодни води и излиза черно, нищо не се вижда. Снимките от моите ФМ също бяха такива.

Тук искам да споделя и едно свое впечатление - доктор Апостолова е и много отговорна към бременните (и към себе си). В ситуация на Ковид, когато всички вече се размотаваха или без или с маски под носа, доктор Апостолова беше една от малкото, които ИЗИСКВАХА да се носи правилно поставена маска.

Вие добре ли сте? Не съм използвала форума, както споменах и в коментара си - за пръв път съм бременна и основно се информирам, какво да изкажа, след като нямам какво?! Изказах своето мнение, нямам право ли? Не вярвайте, ако искате, аз споделих, каквото ми се случи! Както съм чела и от други жени в този форум - може да сте я хванали в добро настроение, но не смятам, че лекар, който е професионалист, трябва да се влияе от настроенията си и да се отдава на тях в работата си! Да, хора сме, но не съм заслужила такова отношение, освен това си плащаш за прегледа, не отиваш там по благотворителна кампания!!!

# 198
Бих препоръчал др Троянчев . Моята първа фм беше при др Апостолова. Не беше мн мила , но не ми обясняваш всичко. За късна фм отидох при Троянчев  имаше отношение обяснение и след самия преглед се чуствах много по спокойна от колкото спед прегледа на Апостолова.  Товаа е мое мнение.

# 199
Анулираха ни часа за д-р Даскалова за 27-ми,а всичко беше уредено за този ден,понеже не сме от Пловдив.
Сменяли и графика.

# 200
Анулираха ни часа за д-р Даскалова за 27-ми,а всичко беше уредено за този ден,понеже не сме от Пловдив.
Сменяли и графика.
А няма ли друг с който да направите консултацията ?

# 201
Сменяли и графика.
А няма ли друг с който да направите консултацията ?
Не,за съжаление.

# 202
Преди години имаше една жена г-жа Недева,биолог или ембриолог, тя също консултираше.

# 203
Д-р Даскалова преглежда и в частен кабинет : https://www.credoweb.bg/profile/21414/mariela-daskalova
Обадете й се и обяснете,много е разбрана,мисля,че ще ви приеме.

Сменяли и графика.

# 204
  • Димитровград
Аз се следя и ще раждам при д-р Борис Стоилов. Изключително съм доволна и знам че съм в сигурни ръце, един от малкото сертифицирани специалисти по фм в България е

# 205
Добро утро! За да си запазя час за  фетална при др Георги Амалиев на кой телефон трябва да се обадя 359 886 50 70 75 или 359 888 64 18 46 ? И ако някоя е ходила скоро, моля за актуална цена! Благодаря

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 08:04 от Paola9506

# 206
Каква е цената на феталната морфология в Медлайн при него?

Аз се следя и ще раждам при д-р Борис Стоилов. Изключително съм доволна и знам че съм в сигурни ръце, един от малкото сертифицирани специалисти по фм в България е

# 207
Paola, за д-р Георги Амалиев първия телефон от твоя пост. Не звъни настоятелно ако не вдигат, ще се свържат с теб.

hopetohope,  цитираното мнение се отнася за д-р Борис Стоилов, не за д-р Борислав Иванов в Медлайн

# 208
Добро утро! За да си запазя час за  фетална при др Георги Амалиев на кой телефон трябва да се обадя 359 886 50 70 75 или 359 888 64 18 46 ? И ако някоя е ходила скоро, моля за актуална цена! Благодаря
За втората ФМ при него платих 120лв.

# 209
Благодаря! Не съм обърнала внимание толкова рано сутринта, ха-ха. Grinning Simple Smile

Paola, за д-р Георги Амалиев първия телефон от твоя пост. Не звъни настоятелно ако не вдигат, ще се свържат с теб.

hopetohope,  цитираното мнение се отнася за д-р Борис Стоилов, не за д-р Борислав Иванов в Медлайн

Общи условия

Активация на акаунт