АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 234
  • 785
  •   1
Отговори
# 180
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте. Видях, че по-назад сте коментирали цената за запис на тонове. А трябва ли да се запазва предварително час за тях?
Не, отиваш на 2рия етаж, отзад откъм северния вход и казваш, че си за запис. После с бележката от записа се връщаш при доктора ти да види дали всичко е нормално.

# 181
Здравейте. Видях, че по-назад сте коментирали цената за запис на тонове. А трябва ли да се запазва предварително час за тях?

Мен Доктор Петрова ме е пращала три пъти на тонове без записан час. Казва ми все пак в кой ден и в колко/ след колко часа. Те си знаят с какъв интензитет им е графикът за съответния ден и гледат да пращат, когато няма раждащи, за да не се чака. Обикновено около 11;00 вече приемът за раждания е приключил и остават само дамите с тоновете, където и да се налага изчакване, не е толкова голямо. А и апаратите са два.

# 182
Наистина ли са вдигнали цената на естественото раждане на 1850 лв?! 😱

# 183
Да

# 184
  • до най-прекрасния мъж
Да, толкова писаха, че е. Изравнено е със секциото.

# 185
Дори да си здравно осигурена?

# 186
Да, това е цената за здравно осигурени лица.

# 187
Благодаря! Simple Smile

Да, това е цената за здравно осигурени лица.

# 188
Да споделя и аз впечатленията си като искам да уточня, че това ми беше 2ро раждане(1во в държавна болница), лежала съм и друг път в частна болница и не съм най-ящния човек на света.
Малко след полунощ ме посрещна една сърдита сестра и взе да ми се зъби(име не знам, няма я в "екипа" на сайта). И понеже отношението беше едно от нещата, заради които избрах Селена, а и вече бях със силни болки, директно й отвърнах подобаващо, при което веднага омекна и ми се заизвинява.
Следващата ми среща беше с д-р Петров, който ме гледаше малко уплашено, че съм отишла в толкова напреднал етап, не искам упойка.. дано моят лекар успеел да дойде навреме. Сякаш в противен случай биха ме върнали...
След това ме откараха при акушерката Негалова, дойде и моят лекар и от там нататък всичко си дойде на мястото. Раждането мина както ми се искаше да бъде.
Относно храната-още в 4ч сутринта сърдитката ми поднесе пилешка супа:mask: и директно я помолих да си я взима. Закуска ми донесоха чак към 9, май ме бяха забравили. Общо взето това ми беше гладния период, т.к. си носех само 1 шоколад. От там нататък храната си беше ок като за болница, закуските куцат като качество, но за гладуване и дума не може да става.
Нощници ми даваха колкото поискам, всички бяха ок, малко големи за моите размери, но нито са били скъсани, нито захабени, даже по-добре от очакванията ми предвид четеното тук.
Хавлии си носех, там не знам как стоят нещата. Банята и беше редовно почиствана, а и подсушавана по наша молба.
С изключение на посрещналата ме, целият персонал беше много мил-и по време на раждането и след това. Даже се шекувахме, че са на успокоителни. Жалко,  че като пациенти сме свикнали на друго нормално.
За мен недостатък е това, че доплащането за самостоятелна стая е мн скъпо, не си падам по компании в такива моменти. Имах нужда от спокойствие, не гледане на Ергенът, новини, хъркане, лакове за коса и т.н.
Другият съществено е недостатъчната връзка с бебето-след раждането го доведоха чак към 9ч сутринта, после ежедневно отделяне по 4-5-6 часа заради тоалет(каквотолкова ги правят, не знам), после тъкмо го доведат и го гушнеш-"оставете бебето, за да видим корема", съседката по легло редовно я обезболяваха-хайде и там по сто влизания в минута-много беше изнервящо! Поне можеха да си организират визитациите за майките, когато бебетата ги няма.
В общи линии съм доволна, че този път избрах Селена и ако се реша на 3то в сроко време, пактам ще е 😃

# 189
  • Пловдив
Шантал, малко за раждането ще разкажеш ли? Кой е твоя лекар? Как премина самото ти раждане?

# 190
Някоь мама скоро да и предстои Фетална, при Апостолова? Мнения

# 191
Здравей! Аз наскоро бях при нея и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО недоволна от нейното отношение! Когато отидох, при нея имаше стажантка - момичето беше доста мило, старателно и любезно. Когато легнах, дойде Апостолова и изключително грубо започна още от началото да ми говори - аз за първи път съм бременна и следователно, това е моята първа фетална морфология. Започна с изрази като: " Хайде мръдни се,де! Помести се, няма да те дърпам!" ??? А аз просто я попитах на коя страна да легна, защото беше преместен ехографът. След това, половината и повече от половината ми преглед, не ми се обясни НИЩИЧКО, единствено Апостолова и стажантката бяха застанали пред екрана и тя и показваше, аз най-любезно попитах дали ще може и на мен да ми обяснят всичко наред ли е, дали и аз мога да видя бебето, при което тя се сопна: " Не е ли по-важно АЗ да видя?!" След което се започна едно велико мрънкане как бебето "не съдейства" на прегледа и ми беше викано, че ако не се премести: "Ще ми обикаляш един час някъде и тогава ще се върнеш, разбра ли ме?".. След това, накрая, когато трябваше да видим личицето на бебето и следователно да ми извади снимки ( не че нещо, но аз наистина исках да имам снимка на бебенцето си ) - ми извади снимки, на които изряза цялата глава, при което аз, след цялото това сопкане и грубо преглеждане ( през цялото време се опитах да съм любезна с нея ), тя ми каза: " Ми ти какво искаш бе,момиче?!" при което изпросено направи още една и то с молене. За следващата фетална морфология със сигурност ще отида при друг специалист.

# 192
Също съм недоволна.
Груба и сопната е.

# 193
Шантал, малко за раждането ще разкажеш ли? Кой е твоя лекар? Как премина самото ти раждане?
Аз се следях при д-р Борислав Иванов. Той работи в Медлайн, но изражда в Селена.
Моето раждане беше доста скоростно, какво по-точно те интересува?

# 194
Здравей! Аз наскоро бях при нея и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО недоволна от нейното отношение! Когато отидох, при нея имаше стажантка - момичето беше доста мило, старателно и любезно. Когато легнах, дойде Апостолова и изключително грубо започна още от началото да ми говори - аз за първи път съм бременна и следователно, това е моята първа фетална морфология. Започна с изрази като: " Хайде мръдни се,де! Помести се, няма да те дърпам!" ??? А аз просто я попитах на коя страна да легна, защото беше преместен ехографът. След това, половината и повече от половината ми преглед, не ми се обясни НИЩИЧКО, единствено Апостолова и стажантката бяха застанали пред екрана и тя и показваше, аз най-любезно попитах дали ще може и на мен да ми обяснят всичко наред ли е, дали и аз мога да видя бебето, при което тя се сопна: " Не е ли по-важно АЗ да видя?!" След което се започна едно велико мрънкане как бебето "не съдейства" на прегледа и ми беше викано, че ако не се премести: "Ще ми обикаляш един час някъде и тогава ще се върнеш, разбра ли ме?".. След това, накрая, когато трябваше да видим личицето на бебето и следователно да ми извади снимки ( не че нещо, но аз наистина исках да имам снимка на бебенцето си ) - ми извади снимки, на които изряза цялата глава, при което аз, след цялото това сопкане и грубо преглеждане ( през цялото време се опитах да съм любезна с нея ), тя ми каза: " Ми ти какво искаш бе,момиче?!" при което изпросено направи още една и то с молене. За следващата фетална морфология със сигурност ще отида при друг специалист.

Твоят коментар ще го докладвам.
Човек с три мнения на кръст и с такъв коментар, да не си от протежетата на Даскалов, които пишат против "конкуренцията" в Селена?

Айде сега, знаем я доктор Апостолова, не е от най-подробните, но груба е определение, което просто няма как да бъде отнесено към нея. "Ще МИ обикаляш...", "Я МИ се мръдни" и да чуя, няма да повярвам, че тя го казва. Защото доктор Апостолова НЕ говори по този начин. "Отрязала" е главата на бебето, защото е нямало околоплодни води и излиза черно, нищо не се вижда. Снимките от моите ФМ също бяха такива.

Тук искам да споделя и едно свое впечатление - доктор Апостолова е и много отговорна към бременните (и към себе си). В ситуация на Ковид, когато всички вече се размотаваха или без или с маски под носа, доктор Апостолова беше една от малкото, които ИЗИСКВАХА да се носи правилно поставена маска.

Общи условия

Активация на акаунт