АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 129
  • 785
  •   1
Отговори
# 480
  • до най-прекрасния мъж
Ваксината не дава никаква гаранция. Приятелка го изкараха цялото семейство накуп, въпреки че всички имаха ваксина, без детето, което е мъничко. Декември правеха тест на всеки, дори не са ме питали имам ли ваксина.

# 481
  • Пловдив
Ваксината не дава никаква гаранция. Приятелка го изкараха цялото семейство накуп, въпреки че всички имаха ваксина, без детето, което е мъничко. Декември правеха тест на всеки, дори не са ме питали имам ли ваксина.
Не твърдя обратното, просто казвам как беше май тази година. Момичето в стая при мен при постъпване нямаше направен ковид тест, поради поставена ваксина. А за другото ваксината не е панацея, това е така и гаранция няма.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 08:19 от alice_ in_ wonderland1

# 482
Теста от типа бърз тест ли е? И има ли все още машини за вода в коридорите?

# 483
  • Пловдив
Теста от типа бърз тест ли е? И има ли все още машини за вода в коридорите?
Бърз тест, с бъркане в носа, в коридора все още има диспенсери за вода.

# 484
И още нещо се сетих, освен документите за раждане. Трябва ли да си носим здравния картон?

# 485
И още нещо се сетих, освен документите за раждане. Трябва ли да си носим здравния картон?

Не.

# 486
Има ли някакви изисквания относно дрешките за изписване лятото?
Имам предвид въпреки жегите да си държат на дългите дрешки или е добре да е къс ръкав примерно и тънка пелена?
Може би е глупав въпроса, но ми предстои август, а с баткото беше началото на май и не съм имала тези въпроси в главата си Simple Smile

# 487
Това общо взето е въпрос на преценка на майката - моето бебе се роди миналия юли, когато беше много топло - изписахме я с дълго ръкавче, ританки и пелена, в която не беше увита, а по-скоро от хигиенна гледна точка я държахме върху нея, докато я сложим в столчето. В следващите няколко дни, може би две седмици , я обличах с дълго, но много тънко ромпърче, след което минахме на къси ръкавчета. Аз лично не виждам как бебе, което е стояло девет месеца на 37 градуса температура за два дни се климатизира и му е добре на 22 примерно, затова моето мнение е - с дълъг ръкав. Питах тогава и личната лекарка, и дамите от детска стая, всички ми казаха в началото с дълъг ръкав.

# 488
Изписват децата с каквото занесете вие. Дъщеря ми е родена юли. Беше топло. Носех и съответно я изписаха с рокля с къс ръкав. Направо я сложих в коша за кола. По същото време изписваха и друго бебе. То беше с дълго гащеризонче, че и шапка имаше. Преценката е ваша.

# 489
Лято, не-лято, в началото бебчетата нямат терморегулация и затова се препоръчва с дълъг ръкав. Според моя опит с юнско бебе, ако е с къс, в началото става кожата на синьо-лилави петна направо.

# 490
  • Асеновград
Аз мисля да е с къс ръкав на изписването и панталонки евентуално и една тънка пелена. Говорим за края на юли, началото на август, изписванията са по обяд горе- долу в най-голямата жега.

Имам въпрос, за деня на отворените врати, тези от вас които са били какво ви показват и къде ви развеждат?

# 491
Някой знае ли цената на самостоятелната стая?

# 492
Здравейте, след успешно ин витро и раждане в болницата, днес на профилактичен преглед ми откриха раничка на матката.
Има ли някоя мама сблъсквала се с това, каква е самата процедура, има ли нужда отболничен престой евентуално при обгаряне..общо взето всякаква информация би ми била полезна. Благодаря 🤗

# 493
Благодаря за отговорите!
И аз съм на мнение, че трябва да е с дълги дрешки, но все пак да имам и информация от минали по този път.

# 494
Може ли да изкажете мнение за д-р Матев ?

Общи условия

Активация на акаунт