АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 538
  • 785
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, вчера бях на преглед и се оказа, че сега съм в овулация, но доктора препоръча ако цикъла дойде до 4 дена след края му да си запазя час за цветна снимка. Аз съм с един яйчник и ендометриоза. Забравих да попитам когато се обаждам за час за изследването мога ли да избирам лекар който да я прави, може ли лекарят, който ме изпраща да направи цветната снимка или не? За първи път бях на преглед там и не съм запозната с процедурите.
Най-добре като дойде МЦ, се чуйте с доктора и се разберете. Аз съм запазвала час за лапароскопия, но докторът ми прецени кога да отида. На прегледа бях на 2ри ден от МЦ и тогава направо той ми запази ден и час за процедурата. При кой лекар сте? Обикновено който Ви поеме, той си извършва процедурата.
При доктор Ставрев съм, но му нямам номера, ще го намеря в интернет и ще му се обадя като ми дойде цикъла. Благодаря за съвета!

# 466
Fionka, ще ви го изпратя на лично. Simple Smile

# 467
Някой знае ли колко струва : Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди (SCD тест) ?
Над 200лв

# 468
Някой знае ли колко струва : Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди (SCD тест) ?
Над 200лв
Благодаря ти Hug

# 469
Здравейте.  В Селена си пуснах бета чхг и резултата е 6,2. Все мисля, че лъжат защото на уринния няма никой.  Днес пуснах в Кандиларов и ще видим.

# 470
  • до най-прекрасния мъж
Уринен под 10 не отчита, първо. И второ 6 е толкова нисък резултат, че е далеч от положителен тест, особено ако е след закъснение. По принцип се води неизяснен резултат.

# 471
9 дни след овулацията 6 дена преди датата на цикъла.

# 472
  • до най-прекрасния мъж
9 дни след овулацията 6 дена преди датата на цикъла.
Резултатът Ви е логичен. Много е рано да отчете. Пуснете най-рано 1-2 преди закъснението и ще се разбере. Или след 48 отново, ако искате да видите дали има имплантация въобще. Каква е причината да пускате толкова рано тест? По принцип при инвитро от болницата искат тест на 13ти ден от трансфер на 3-дневни. Аз правих ЗЕТ с такива и за тогава ми насрочиха теста. Беше категоричен резултатът. 9 дни след О, ако има нещо, то тепърва се имплантира.

# 473
Здравейте!
Някой, ако скоро е правил цветна снимка, дали може да сподели ориентировъчна цена?
Благодаря!

# 474
  • Pazardjik
Здравейте!
Някой, ако скоро е правил цветна снимка, дали може да сподели ориентировъчна цена?
Благодаря!

И аз питах на предишната страница , но никой не отговори

# 475
Какви са цените за раждане в Селена ?

# 476
  • Пловдив
Какви са цените за раждане в Селена ?
Към 18.05.22 за секцио и нормално са еднакви - 1950 лв., ако искате може да заплатите преглед при ортопед - 70 лв., ако нямате ваксина 21 лв. тест за ковид. Не се вързвайте на кардиолога, ще ви извика за преглед ако сте боледували ковид и ще ви вземе още 80 лв.

# 477
Здравейте, ваксина 2 или 3 дози. И как се доказва имаш ли или не. Отдавна съм изгубила картончето.

# 478
Момичета,  цената на цветна снимка на тръби по-точна информация бихте получили в тема - ин витро клиника Селена в подфорум - проблемно забременяване.

За тест за ковид при прием за раждане никой не се е интересувал дали съм ваксинирана. Предупредиха ме, че ако е положителен ще ме сложат в отделението предвидено за положителни.
Бях с две дози към онзи момент.
Няма гаранция, че ваксиниран може да се окаже положителен.

# 479
  • Пловдив
При мен момичето в стаята нямаше тест за ковид именно заради ваксината, която е поставила. Докато на мен ми направиха.

Общи условия

Активация на акаунт