АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 548
  • 785
  •   1
Отговори
# 450
  • Pazardjik
Здравейте , каква е цената на снимка за проходимост на тръбите ?

# 451
Някой пациент на д-р Чалова дали би могъл да сподели мнение?
Преглежда ли в Селена или единствено в Амалиеви?
Работи ли със здравната каса и ако не - каква е цената на прегледа?

# 452
Letter, в Селена изражда и извършва други манипулации, но прегледите са в кабинета на д-р Амалиеви. Не работи със ЗК.
Родих при нея, тя проследи бременността ми, макар че в началото самата тя беше в майчинство и в рамките на близо 3 месеца бях при д-р Георги Амалиев. И двамата са страхотни. Ако желаеш ми пиши на ЛС, ако нещо конкретно те интересува, насреща съм Hug

# 453
Момичета има ли такива от Вас използвали допълнително, здравно осигуряване при раждането. Става въпрос за "Евроинс". Аз се възползвах, питаха ме няколко пъти дали имам от болницата, издададоха ми фактура и т.н. Но сега от застрахователната компания искат "заявление за избор на екип", аз не си спомянам дали съм попълвала такова, а на изписването не са ми дали.

# 454
Аз при приемането изрично заявих, че ще ползвам ДЗО, дадоха ми всичко, вкл. и документа за избор на вкип. И аз не помня, че съм го попълвала при приемането. Имената на екипа бяха написа след като подписах ...

Момичета има ли такива от Вас използвали допълнително, здравно осигуряване при раждането. Става въпрос за "Евроинс". Аз се възползвах, питаха ме няколко пъти дали имам от болницата, издададоха ми фактура и т.н. Но сега от застрахователната компания искат "заявление за избор на екип", аз не си спомянам дали съм попълвала такова, а на изписването не са ми дали.

# 455
Здравейте , момичета. Може ли по-подробно да споделите за тази застраховка?Какво представлява ? Какви преференции дава?

# 456
Аз също предупредих, че съм с допълнително здравно и още при приема изяснихме какви документи ще са нужни и какво точно искам са ми напишат във фактурата, така че да ми го признаят застрахователните. Всичко разбира се си бях проучила предварително. Резултатът е, че ми признаха и изпратиха 1500 лв от платени 1850. Застраховката ми е към ДЗИ през работодател. Ако някой има нужда от съдействие, мога да споделя по-подробно

# 457
Лаленце, аз бих желала малко по-подробно какво писахте във фактурата, тъй като с предното раждане ми възстановиха само 900лв. (Към Булстрад съм).
Казаха ми тогава, че им трябвала подробна фактура, а от болницата казаха, че нямали такава... предстои ми раждане Август и ще съм благодарна.

# 458
Coccosha, Имате лично Simple Smile

# 459
В момента позволени ли са свижданията и как се осъществяват?
В кафенето на болницата ли?
С бебенцето може ли да идете или то си остава в детска стая?

# 460
  • Пловдив
В момента позволени ли са свижданията и как се осъществяват?
В кафенето на болницата ли?
С бебенцето може ли да идете или то си остава в детска стая?

Не ви препоръчвам да водите бебе на няколко дни в кафето, дори и да е позволено. И вие не е хубаво да сте сред много хора, все пак вируси си има и не са изчезнали.

# 461
Здравейте, имам въпрос към мами от други градове. Дали би могло, когато дойде моментът за запис на тонове, да ходя в моя си град и да ги пращам по вайбър на лекаря в Селена 🤨 някой има ли опит.

# 462
Здравейте, вчера бях на преглед и се оказа, че сега съм в овулация, но доктора препоръча ако цикъла дойде до 4 дена след края му да си запазя час за цветна снимка. Аз съм с един яйчник и ендометриоза. Забравих да попитам когато се обаждам за час за изследването мога ли да избирам лекар който да я прави, може ли лекарят, който ме изпраща да направи цветната снимка или не? За първи път бях на преглед там и не съм запозната с процедурите.

# 463
Някой знае ли колко струва : Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди (SCD тест) ?

# 464
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, вчера бях на преглед и се оказа, че сега съм в овулация, но доктора препоръча ако цикъла дойде до 4 дена след края му да си запазя час за цветна снимка. Аз съм с един яйчник и ендометриоза. Забравих да попитам когато се обаждам за час за изследването мога ли да избирам лекар който да я прави, може ли лекарят, който ме изпраща да направи цветната снимка или не? За първи път бях на преглед там и не съм запозната с процедурите.
Най-добре като дойде МЦ, се чуйте с доктора и се разберете. Аз съм запазвала час за лапароскопия, но докторът ми прецени кога да отида. На прегледа бях на 2ри ден от МЦ и тогава направо той ми запази ден и час за процедурата. При кой лекар сте? Обикновено който Ви поеме, той си извършва процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт