АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 58 352
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
В тези случаи не би трябвало да е проблем избора на друг лекар . Кофти е , ако се следиш до някой , който води раждания примерно на Пещерска , а ти искаш да отидеш в Селена . Но повечето момичета , които ги следят лекари израждащи в други болници , си избират да родят при тях . Аз бях при Тотев и не ми се е налагало да изпадам в неловка ситуация , защото той не изражда . Зависи и колко сте близки с доктора . Ако посещенията са само формални , даже мисля , че няма нужда от обяснения .

# 601
  • Асеновград
Те знаят повечето и им е ясно, че няма да раждате при тях, тези по ЗК които работят много често са в държавни болници, а жените искат да родят в Селена примерно, аз ходя при лекаря по зк, само защото трабва той да ми издава болничните и някой да ми води женската консултация. Не бих родила при нея(тя мисля че и не изражда де). Иначе щях да си ходя само на частно при лекаря при който ще родя.

# 602
Здравейте, момичета. Някой от раждалите момичета ползвали ли са ВИП стая ? Какво представлява и допускат ли придружител повреме ня престоя там ?

# 603
  • Пловдив
Аз се следих при АГ, която не изражда и съответно тя препоръча лекар, който да води раждането, нямаше проблем с това. Просто преди раждането зачестих посещенията при лекарят, който щеше да ме изражда, което беше добре и за самата мен, да съм спокойна и да следя как е бебо.

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета. Някой от раждалите момичета ползвали ли са ВИП стая ? Какво представлява и допускат ли придружител повреме ня престоя там ?
Не съм ползвала ВИП стая в периода след раждането, но са ме настанявали в такава в деня на трансфера. Просто само тя е била свободна, а моят престой беше само няколко часа. Представлява стандартна стая с две легла и люлеещо се кресло, боядисана цветно и с малко по-луксозен окачен таван. Друго по-различно не видях спрямо стандартната стая. Относно присъствие на бащата, питайте на регистратура предвид Ковид ситуацията.

# 605
Не съм ползвала ВИП стая в периода след раждането, но са ме настанявали в такава в деня на трансфера. Просто само тя е била свободна, а моят престой беше само няколко часа. Представлява стандартна стая с две легла и люлеещо се кресло, боядисана цветно и с малко по-луксозен окачен таван. Друго по-различно не видях спрямо стандартната стая. Относно присъствие на бащата, питайте на регистратура предвид Ковид ситуацията.

Благодаря за споделеното мнение ♥

# 606
Момичета, това с тестовете много ме притеснява. Кой ви взима секрет от носа, внимателни ли са, бъркат ли много навътре, моля вече родилите мами да споделят. Значи по време на контракции ли се прави този тест(ако ще се ражда нормално), преди приема, и наистина ако си с положителен да не дадат бебето да го видиш ми звучи меко казано ужасно 🙄

# 607
Ами, на мен едва ми бръкнаха в носа, беше доста формално. Аз бях за спешно секцио, не бях стигнала до контракции, само ми бяха изтекли водите, но в един и същ момент ми правиха сто неща - тонове, вагинален секрет, тест за ковид, поставяне на система и какво ли не.

# 608
  • до най-прекрасния мъж
И аз като Fiff, спешно секцио. Така ме разчекнаха за сто неща едновременно, че честно, не помня кога и как са ми взели тест за Ковид. И аз бях с изтекли води посред нощ, с тепърва започващи контракции. Едновременно вървяха тонове, слагаха ми абокат, правиха ми ЕКГ, вземаха ми кръв и ме разпитваха нещо. Помня, че връчих бутончето за отразяване на движенията на бебето на едно от момичетата, защото едно, че бебето си спеше и не се движеше и друго от толкова разпъване за сто неща, вече нямаше как и него да държа. Мисля, че след проверката за разкритие, като слязох от магарето, ми взеха секрет за Ковид, но наистина е било супер формално, щом не го помня.

# 609
Може би зависи кой го взима. И аз бях по спешност. Слязох от магарето и ме чакаше една жена, бръкна доста сериозно. Помня, защото ме подразни, изкихах се и имах чувството, че коремът ми се свлече след кихането. Доста се уплаших Grinning

# 610
Нищо не усетих при бъркане в носа. Никой няма за цел да пълни и обслужва ковид отделение, не го мислете при липса на симптоми.
Избягвайте излишни контакти към края и всичко ще е наред.

По нощите бях, само кръвно от емоции бях вдигнала. Всички си вършеха перфектно задълженията - микробиология, вирусология и какво ли не ми вземаха.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 09:06 от Щефи

# 611
Аз излезнах положителна на кръвния , но наистина бях болна месец преди това . Дадоха ми да си гушна бебето веднага , снимаха ни , но после го взеха и до другия ден бяхме разделени . Бъркането в носа беше кофти , ама на фона на раждане , нищо не е . Като излезна резултата от ПСР , веднага ми го донесоха .

# 612
Благодаря ви много.
А докторите в Селена до колко раждания със секцио препоръчват попринцип някой знае ли?

# 613
Благодаря ви много.
А докторите в Селена до колко раждания със секцио препоръчват попринцип някой знае ли?
На мен това сега ми беше трето секцио. С лекаря ми говорихме, че може да ми разреши и четвърта бременност, ако реша.
Той не работи в болницата, само изражда.

# 614
Момичета, включвам се с поредната ми питанка. Усетихте ли поставянето на уройката(еридулалната)? Какво е усещането и имаше ли недоразумения?

Общи условия

Активация на акаунт