Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 337
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 750
  • Елхово

За около 10 дни идват!

# 751
Тъкмо щях да питам и аз за кодовете. От 11 нямам нито един одобрен за момента. (Еко партнърс)

# 752
По мои спомени беше обратното, тоест неодобрените кодове намаляваха бройката. За Екопартнърс става въпрос, може този път да е различно.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 13:06 от Анонимен

# 753
Здравейте, до колко дни след спечелена награда от щори Солис и радио Енерджи ви звънят за потвърждение на наградата?
В Четвъртък ми поискаха данните от радиото и ми казаха да очаквам от Солис да се свържат с мен.
Може и седмица, две да минат. Но след седмица можеш да им пишеш на Енерджи да кажеш,че не са те потърсили

# 754
  • Бургас
Има печеливши от Активиа,няма ме , дано някой се познае🤗

# 755
И аз не печеля мултикукър, за съжаление.

# 756
Пристигна ми хлебопекарната от София мел, платих 5лв доставка

# 757
Нито една игра не ми харесва в момента Sad Ще спестя пари и кг 😃

# 758
Аз участвам в Буено, Суийт плюс, Цева. Имам участия в Милка, но съм позарязала играта в момента, заради Суийт плюс. Даже не знам дали не е приключила.

# 759
  • София
Привет и от мен!
Освен игра на ФБ страницата,издателство БАРД има добра промоция- 3 броя книги по избор+1 подарък и безплатна доставка за 20лв.
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=316
От миналата седмица съм с козметични награди,не ме изтеглиха в Маги и Активия,в Милка 7:0.Върви ми без покупка.

# 760
Дадоха ми сега капачки на Каменица, регистрирах ги и нищо не спечелих, но на шестата забелязах, че за голямата награда пише 2 кода за участие. Дали се е пробвал някой да играе за нея? Аз нямам повече кодове, иначе щях да опитам Simple Smile В правилата нищо не е променено - пише си седмична награда. Много странна игра Simple Smile
А в Активиа не съм спечелила кукъра Simple Smile

# 761
Аз участвам в Буено, Суийт плюс, Цева. Имам участия в Милка, но съм позарязала играта в момента, заради Суийт плюс. Даже не знам дали не е приключила.
До края на седмицата е

# 762
За Практикер някой да има пресен код?

# 763
  • София
Нямам думи вече за Каменица. Миналата седмица не обявиха тази днес също не обявиха печеливши. Би трябвало за миналата седмица да са хора регистрирали до 23:59 на 6 март, но дали така ще бъдат направени тегленията никой не знае.

# 764
А някой пробвал ли е да се свърже с Каменица?
Ей,толкова ги хвалех,а от около 30 регистрирани кода,поне марка награда не ми дават😁.
Утре ще им звънна,но ако някой е говорил с тях,моля да пише.

Общи условия

Активация на акаунт