Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 312
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Искам да Ви почерпя виртуално за моя 37-ми рожден ден и да пожелая късмет на всички не само в игрите 😊

Днес пристигнаха доста от спечелените наградки от ФБ и ИГ🍀 А вчера ме изтеглиха и за СПА уикенд в Сандански,което страшно ме зарадва,защото ще заведа мъжете ми на релакс!

# 1 261
Здравейте.За играта с шоколадчетата киндер нали за минимум 1 лв трябва да е покупката? Днес са ми пратили мейл, че не е одобрена бележката и се чудя защо.

# 1 262
Здравейте.За играта с шоколадчетата киндер нали за минимум 1 лв трябва да е покупката? Днес са ми пратили мейл, че не е одобрена бележката и се чудя защо.
Погледни дали се виждат ясно всички атрибути на бележката, също как е изписан продукта, аз преди ги снимах с телефона и ги изрязвах по очертанията на бележката, но после се усетих, че най-ясно става като се сканират бележките, после пак си ги изрязвам по очертанията.

# 1 263
Някоя мацка да се похвали от Рафаело

# 1 264
Някоя мацка да се похвали от Рафаело
Всички тръпнем в очакване и за Рафаело и за Пингуи да сме сред изтеглените!

# 1 265
Всичко ясно се вижда, шоколад киндер пише( от Била бележка)
Погледни дали се виждат ясно всички атрибути на бележката, също как е изписан продукта, аз преди ги снимах с телефона и ги изрязвах по очертанията на бележката, но после се усетих, че най-ясно става като се сканират бележките, после пак си ги изрязвам по очертанията.

# 1 266
Да и е особено важно да се пита всеки ден през час дали има някой да се похвали Stuck Out Tongue
При толкова малко награди ще е цяло чудо да има някой от темата.
Добре че поспряха малко игрите да си поопразня запасите и да спра да влача сладко в къщи.

# 1 267
Да и е особено важно да се пита всеки ден през час дали има някой да се похвали Stuck Out Tongue
При толкова малко награди ще е цяло чудо да има някой от темата.
Добре че поспряха малко игрите да си поопразня запасите и да спра да влача сладко в къщи.
В предишната игра на пингуи пак бяха толкова наградите, но имаше доста спечелили от групата тук, та може да имаме надежда.

# 1 268
  • Русе
Да се похваля с ...разпенител за мляко от играта на Коста кафе в Лидъл....допреди да го спечеля дори не знаех за съществуването на такова нещо. Честно казано съм любопитна да видя какво представлява.

# 1 269
  • Сливен
Може и да има,може и да няма,ама на всяка страница и през няколко коментара да се пита...Не е за първи път,да има подобни питания и писания,и такива хора,които се дразнят,и такива които ще напишат"ами като не ви харесва,подминете".Но за пръв път /по-скоро в този случай/ и аз ще включа към тези,които се "дразнят" или им е писнало,но няма да "подмина".Пак казвам-до сега винаги съм "подминавала",ама в този случай,от няколко дни само това да се чете.Наистина не е приятно,през няколко поста да се пита.. Simple Smile

# 1 270
  • Под Слънцето
Цвете, неква мини бъркалка ще е сигурно. Любопитна съм, снимай като дойде. Wink

Аз съм с питанка след колко време кацат тестерите от Парфен? Поръчах си ги на 25-ти вечерта. Седи на "обработва се" до преди малко.
Зарязах малко игрите и нямам с  кво да се похваля, не тая и надежда.. Изкушава ме само една игра, но наградата е 1 бр, макар и скъпа, та ще го мисля до утре като краен срок дали да инвестирам в нещо, което не употребявам.

# 1 271
Молба за помощ при регистрация в играта на Виза

Как да разбирам (къде/кое да гледам)  "...отор.код/номер на плащането (уникален оторизационен код на ПОС бележката или номера на направеното плащане/номера в основанието за плащане/абонатния номер на плащането при плащания през интернет сайтове)."  В пояснението пише, че може да съдържа само цифри и букви на латиница.
Гледам си разписката от Енерго-про за платен ток - има Основание за плащане: Фактура № 0123456789, няма букви.
В банкирането, като отворя се виждат плащанията, като в графа Основание за плащане е www.energo-pro.bg-Varna BG Varna BGR, а в графа Документ и референция е Плащане/отмяна - номер от общо 15 цифри и букви.
Този 15 цифрено-буквен код ли да впиша?
Ако е той, то как изпълнявам условието "Регистрираните участници трябва да запазят регистрираните ПОС бележки и/или потвърждения на онлайн плащания, за да удостоверят направените плащания с тяхната Участваща карта, в случай че бъдат изтеглени като печеливши. Организаторът и/или Възложителят могат да откажат участие на Участник в Промоцията или предоставяне на награда на Печеливш, ако не бъдат предоставени валидни ПОС бележки и/или потвърждения на онлайн плащания."?

Омотах се, видно е, простете!

# 1 272
Молба за помощ при регистрация в играта на Виза

Този код го има на ПОС бележката, не разбрах имате ли такава, на тази страница вдясно има примери https://www.visabg.com/campaign/billsandtaxespromo2022/:

# 1 273
Не, нямам. Платих от сайта на Енерго-Про, разпечатах си разписката от транзакцията. Не виждам такъв код.

# 1 274
  • Русе
Rallii, аз също много му се чудих и написах тоя код от онлайн банкирането, изобщо не ми страна ясно кой трябва да напиша. Ще се радвам, ако някой по- запознат обясни.

Общи условия

Активация на акаунт