Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 309
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 290
# 1 291
  • София
Мерси! Дано да е до два дни, че после няма да съм близо вече до този автомат. До колко време стои в автомата пратката? И ако не я взема какво става?
В съобщението от Спиди, пише следното:

Пратката е налична в автоматичната пощенска станция до 3 дни, след което ще бъде насочена към най-близък офис.

# 1 292
Заявилите ваучер от еко партнърс след колко време са налични в пощата?

# 1 293
Аз получих имейл от Еко партнърс на другия ден след заявката. Някои иска ли да ми вземе ваучер за Метро, а аз ще му взема за Комсед или Арома. Нямам право да взема още един Метро, а другите не ми трябват. Имам 3 телефона и един таблет, но само от 1 тел. мога да сканирам, на другите не може да се инсталира приложението. Системата им не поддържа Android 5,6,7.

# 1 294
  • При децата ми
От 30 въведени кода на "Пиринско" до тук - нищо. С още толкова, че и малко повече съм и в "Каменица" и пак нищо!
В "Кока-Кола" участвах с три билета за телевизор и от там ни вест, ни кост! С такова старание ги събирам тези кодове... Майка ми е голям фен на кола-кола и купува всеки божи ден. В "Рафаело" съм с едно участие, и не тая кой знае каква надежда, но все пак...
Включих се и в играта на "Виза".
Играта за мострите на парфюми я изпуснах.Sad

Да помрънкам малко, пък дано ме чуе късметът!:four_leaf_clover:

# 1 295
Аз в Екото съм забила но 7 кода и няма откъде да сканирам повече.Всичко е сканирано вече

# 1 296
Точно така съм и аз. 7 кода и дотам.

# 1 297
Мерси! Дано да е до два дни, че после няма да съм близо вече до този автомат. До колко време стои в автомата пратката? И ако не я взема какво става?
Преди малко ми потвърдиха поръчката, така че днес явно ги разпращат. Утре ще пристигнат сигурно.
Ако не се вземе от автомата до три дни, я препращат към офис на спиди, но тогава подозирам, че ще начислят допълнителна такса.
Някой участва ли в играта на Нестле фитнес? Не мога да се ориентирам кои са опаковките с кодовете, гледах наличните по магазините, нямат кодове, може би са стари. Имат ли някакви отличителни белези тези за играта?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 16:36 от ole_bole

# 1 298
  • В Космоса
И аз получих имейл от Парфен, че ми е приключена поръчката. Чакам значи кода от Спиди вече.

# 1 299
  • София
Не мога да повярвам след толкова игри, в които нищо не спечелих, току що ми звъннаха от Рафаело, че печеля. Много съм щастлива.

# 1 300
Не мога да повярвам след толкова игри, в които нищо не спечелих, току що ми звъннаха от Рафаело, че печеля. Много съм щастлива.
Честито🙂.
Това означава,че днес и утре ще съм сдвоена с телефона😂🤣😂

# 1 301
  • При децата ми

Честито!!
Най-накрая някой да се похвали с печалба от "Рафаело"!

# 1 302
Юхууу! Честито! Коя от наградите?

# 1 303
  • София
Казаха, че ще пратят имейл с подробности и на който трябва да върна данни. Ще пиша след като го получа, каква е наградата, че ме страх да не съм се объркала.

# 1 304

Готина чашка.

Общи условия

Активация на акаунт