Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 723
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 90
Полата на Софи е страхотна, но при нея дава една излишна ''тежест'' в долната част на тялото. Горната също не е вталена поне леко, за да олекоти визията. Но все пак не са манекени.

# 91
  • Някъде там
Меган е страхотна на тази снимка, но нейното е рокля, Ани.

Ето и тук не е зле Софи. Пак е от тези дни и не е слагано.

# 92
Ули, "ще го върнат'' + възрастта му дава отговор на предположението ми как и кога.
И аз така мисля. Ще почакат да се позабравят историите покрай него и да се уталожат. Той ли беше със секси младата любовница? Едва ли вече поддържа връзка и с нея, след като се разшумя из медиите, тъй че просто ще го играе примерен съпруг и дядо отсега, не е толкова трудно.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 11:40 от Анонимен

# 93
  • София
И градините на  Сандрингам са в изобилие от цветя.

# 94
Харесва ми Софи,зеленото и стои добре.

# 95
  • Някъде там
Маргрете е решила да отмени почетната вечеря за военните, която трябваше да се състои на 11 март.

Много ми харесва днес Летисия.
От списанието твърдят че облеклото ѝ е в подкрепа на Украйна.

Белгийката Паола се е контузила и отменя официалните си дейности.

# 96
Днес ми харесва.

# 97
  • Някъде там
Летисия е била на посещение във Fundación Mutua Madrileña, за да направи дарение.
Много елегантен начин да изрази подкрепата си за Украйна е избрала с тази блуза.

# 98
  • София

Читалнята на херцогинята на Корнуол има нов сайт. В него има авторски ревюта, препоръки за четене, включително собствените топ-избори на херцогинята.

https://royalreadingroom.uk/?fbclid=IwAR1pkNqQ9xv6sNClV8Wvmgp9f_ … 6k5B6bCoOMeXuE03k

За да отбележи Световния Ден на книгата, херцогинята на Корнуол стартира детска секция на Читалнята със специален набор от препоръки за книги от херцогинята на Кеймбридж:

Ето и секцията на Катрин:

https://royalreadingroom.uk/recommenders/hrh-the-duchess-of-cambridge/

# 99
Престолонаследници на Дания зарязаха военна кариера, за да станат модели

Запознайте се с красивите принцове Николай и Феликс
Линк към статията

# 100
  • Някъде там
Престолонаследници на Дания зарязаха военна кариера, за да станат модели

Запознайте се с красивите принцове Николай и Феликс
Линк към статията
Много ги харесвам Николай и Феликс.
Николай повече. Те няма да изпълняват активна роля в кралското семейство мисля ?
Чичо им днес.

Някакви папараци хванали Амалия да пуши. Голяма "драма" пак. Било им семеен навик. Сигурно и за това трябва да се извиняват.😀
Нея я няма на снимка, но баща ѝ да.

# 101
Хубави момчета са братята, но много грацилни за моя вкус.
Наистина не са много за армията. А и може би влияние на майката...
Тя ли беше, която избутваше сина си от Мари на абитуриенския му бал?

# 102
  • София
От вчера ме мъчи нещо - някой ако е наясно, моля да обясни. В съобщението на Кларънс пишеше, че Чарлс и Камила са посетили украинската католическа катедрала, но според мен свещеникът сниман с тях беше православен, храмът също ми се видя такъв.

Кофти фейк тен си е докарала Федерика, още на снимките отдалече си личеше.

Лоши навици у холандците! Вилем още ли пафка?

Летисия наистина е избрала интересен подход, харесва ми. Но защо е пак с маска, нали навън отпаднаха.

# 103
  • Пловдив
От вчера ме мъчи нещо - някой ако е наясно, моля да обясни. В съобщението на Кларънс пишеше, че Чарлс и Камила са посетили украинската католическа катедрала, но според мен свещеникът сниман с тях беше православен, храмът също ми се видя такъв.

Аз не знам английски за да видя в оригинал, но в поста на Тино виждам, че пише украинска катедрала.
При нас в повечето случаи свързваме думата катедрала с католицизма, но всъщност катедралата е християнска църква, в която се помещава седалището (катедрата) на епископа, който се грижи за съответната епархия.
На много места се среща "Патриаршеската катедрала „Свети Александър Невски“ в София", "Катедрален храм „Успение на Света Богородица” в Пловдив" и още от този род.

# 104
Преводът е лош. С това автоматично превеждане е така, глупости се пишат.
Украинците са православни. Разбира се, има и протестанти, и католици, но православието е основната религия.
Предполагам, че и църквата в Лондон (?) е православна. Англичаните си пишат cathedral.
Те и Василий Блажени в Москва наричат cathedral.
Но и Вещица е права!

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 21:33 от птица

Общи условия

Активация на акаунт