Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 795
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Харесвам и трите рокли, много подходящи според мен. Най-много харесвам светло синята рокля. Не съм сигурна коя от по-малките сестри е облечена в нея, разпознавам само Маргрете.

Между другото - без да съм сигурна мисля, че съм виждала Маргрете в Копенхаген преди 20 години. Тогава живях една година като au-pair в Дания, в Копенхаген. Беше в един магазин в централната част.

# 1 156
  • Някъде там
Янтра, Бенедикте е със светлата.
И за мен тя е най-добре изглеждаща  от трите винаги.
Личеше ли че е кралицата 🙂 ?

Майка им също е изглеждала симпатична възрастна дама.

# 1 157
И на мен ми харесват! И жените, и роклите им!
Това са възрастни жени все пак, а какви фигури и каква стойка имат и трите!

# 1 158
  • Пловдив
Личеше ли че е кралицата 🙂 ?
Никак. Сигурно е имала охрана някаква, но нищо набиващо се на очи. Аз и досега се чудя, дали наистина е била тя. Не го твърдя със сигурност. Може би да съм я видяла.

# 1 159
  • Някъде там
Тя е била. 🙂 Има много статии и снимки на Маргрете която се разхожда и пазарува  по пазарите, като обикновените хора без охрана, сама или с придружителка..
Дори в бг пресата има такива.

Птица и аз мисля като теб.
Маргрете е най-тромавичка от трите.
Ето ги днес как елегантно стоят дори на столовете.

Южени честити деня на майката с тези снимки.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:33 от daviz

# 1 160
Жълтата рокля е най-странна от целия тур, но пак е в пъти по-красива от роклите на всяка една гостенка на вчерашната сватба. Сега ги гледах, нито една няма поне приемлива.
Иначе от посещението им ще запомня изключително красивите рокли и страхотното поведение на Кейт и Уилям. В подобен труден момент успяха да издържат, да оставят леко и слънчево чувство и накрая дори не ни занимаваха със собствените си чувства.

# 1 161
Харесват ми датчанките. Маргрете малко камбанеста й идва роклята и можело само с ръкавите да се ограничат, но й отива на амплоато Simple Smile

# 1 162
изключително красивите рокли и страхотното поведение на Кейт и Уилям. ...
Втората ми любима рокля от посещението

# 1 163
  • София
Всички тоалети на Кейт от карибското пътуване - внимателно подбрани, с уважение към домакините и посетените места:

И през погледа на художник:

# 1 164
Във всички цветове на дъгата се облече. Само лилавото липсва:

# 1 165
Освен последните два тоалета, всички останали са много красиви. На някои талията е прекалено ниско, което по принцип не е подходящо за фигурата на Кейт, но това да и е кусура.
Уилям също изглеждаше  добре.

# 1 166
Само дължината бих скъсила,  на дневните рокли. Кейт има страхотен крак и трябва да го показва повече Grinning

# 1 167
  • София
Жълтит буфан съсипа всичко, плюс предното розово облаче.
Поне беше за скромните 1700 паунда (жълтото).

И на мен ми харесват! И жените, и роклите им!
Това са възрастни жени все пак, а какви фигури и каква стойка имат и трите!
+1

# 1 168
Да, да, разбира се. Два тоалета, съсипват още 15

Чудно изглеждаше в белите костюми, не всеки може да си позволи да носи този цвят. Екрю дантелената рокля също Simple Smile

# 1 169
Белият беше най- ужасният и не на място тоалет евър

Общи условия

Активация на акаунт