Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 738
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Скрит текст:
Тирамису, наистина има лек Роуз вайб при Катрин. Жалко, че при Уилям няма Джак такъв Wink

Нови снимки на шведите за сайта

Страхотна рокля

Страхотни снимки. И много подходящ стайлинг. Мадлен и Виктория са ми фаворити.
Тя Маделин в Швеция ли си е, че си правят снимки?

Това Кирил ли е с Мария-Тереза?

# 1 291
  • На топло

Много ми харесва 🥰
Елегантна, стилна и прекрасна майка.
Летисия и Максима също са красиви.
Двете сестрички, Бея и Южени не...🙄 поне дрехите да бяха по мярка.

# 1 292
  • София
Няколко портретни снимки от днес:

И човекът, заради когото са дошли всички тези хора с една навяваща тъга снимка, която аз възприемам като "Сбогуване с живота на един джентълмен":

# 1 293
Прекрасна е Маделин в последната рокля. А София е като илюстрация към приказка за принцеси.

Не знам дали снимката Филип под дъжда е случайно хванат момент, но определено е много силна.

# 1 294
  • Някъде там
Скрит текст:
Тирамису, наистина има лек Роуз вайб при Катрин. Жалко, че при Уилям няма Джак такъв Wink

Нови снимки на шведите за сайта

Страхотна рокля

Страхотни снимки. И много подходящ стайлинг. Мадлен и Виктория са ми фаворити.
Тя Маделин в Швеция ли си е, че си правят снимки?

Това Кирил ли е с Мария-Тереза?

Да Кирил е.
Одеве щях да пиша че гръцката кралица много ми хареса с брошката.
Естествено че не е в Швеция, Маделин. 😀

Нина пак е със Шанел ми се струва.

Индия не уби с тази цепка. Иначе тоалета ми харесва, ако беше по къса цепката.

# 1 295
"Присъстваха 1800 гости - неговите роднини, приятели и хора, които са се радвали на благотворителната му дейност."
Със сълзи в очите Елизабет Втора почете паметта на покойния си съпруг
Наистина е странно отсъствието на Хари.

# 1 296
  • София
Мъжа на Индия не ви ли прилича на един актьор, играе в Другоземец (Outlander) - изхвръча ми името на героя, някой от шотландските роднини на Джейми (за гледащите сериала).

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:02 от Не се сърди, човече

# 1 297
Страхотна Катрин днес.

# 1 298
  • Някъде там
Мъжа на Индия не ви ли прилича на един актьор, играе в Другоземец (Outlander) - изхвръча ми името на героя, някой от шотландските роднини на Джейми (за гледащите сериала).
На Греам Мактавиш ли ?
Габриела и тя ми хареса.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:03 от Не се сърди, човече

# 1 299
  • София
Филип беше най-симпатичен от цялата кралска група. Нито бабет, нито Катрин с Уилям, Хари и Меган, Ан, Чарлз и сие не могат да му стъпят на малкия пръст като аристократизъм, присъствие и чар. Мое мнение.

# 1 300
Не знаех, че и Нина е поканена. Много рояли, много нещо.😀

Катрин в близък план много ми харесва - грим, прическа, обици.
Модела на шапката е доста различен от тези, които обикновено носи, но пък е интересен, допада ми. В цял ръст обаче ме дразнят тези точки. 😂 Изненада ме и с това, че не е с палто-рокля.

Лейди Луиз се е разхубавила.

# 1 301
Филип беше най-симпатичен от цялата кралска група. Нито бабет, нито Катрин с Уилям, Хари и Меган, Ан, Чарлз и сие не могат да му стъпят на малкия пръст като аристократизъм, присъствие и чар. Мое мнение.
Да, категорично. Особено на фона на трудното му детство и юношество. И затова мисля, че Хари трябваше да присъства, а Андрю да е по в сянка. Както и да е...

# 1 302
Изненада ли ви,че кралицата беше придружена от Андрю? С него дойде и с него си тръгна. Имам чувството,че от ББС нарочно избираха такива кадри,в които той почти не се вижда. За миг го мернах когато дойдоха и после на тръгване докато Елизабет говореше с момичето,което произнесе първата реч.Също така единствено нея не я дадоха в момента на пристигане а вече вътре.
Всички деца бяха разкошни.

# 1 303
Така като питаш, всъщност никак, макар да не го очаквах. Ама тя си го кътка и пази, чак да се чуди човек как я убедиха да му отнеме титлите.
Да ги мислят англичаните Simple Smile

# 1 304
Хари не дойде заради спънките с охраната май. На мен определено ми липсват с Мегън на такива събития.
И аз мисля, че Андрю нарочно беше скрит от снимките и го показваха само отдалеч.

Общи условия

Активация на акаунт