Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 732
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз харесвам Кейт,в движение роклята стоеше добре. Страхотни бяха с Уилям и малките сладури. Сигурна съм,че ако шапката и роклята бяха сметнати за неподходящи,нямаше да е с тях. Тя поне е разумна
А за Андрю,искам да кажа,че много хора го смятат за посмешище заради мръсните сделки с компроментирани хора и скандалните отношения с млади жени. От малко хора е смятан за сексуален насилник или педофил.
На мен лично ми е силно непоносим.

# 1 321
Хари направи голям гаф - има проблем да дойде и да окаже морална подкрепа на Кралицата и да е до нея в един от сигурно малкото останали моменти. Но няма проблем да отиде след месец в Холандия, за да засмене един от проектите за Нетфликс част от сделката уж за близо 100млн.

# 1 322
Хареса ми Матилде днес, и 7те реда перли върху шията й също.

Сладур Джордж

# 1 323
Добре че беше този помен, за да се разнообразят роялите, че напоследък нямаха голямо разнообразие откъм събития. Разходиха си новите дрешки, усмихнати и весели, хапнаха кралски и поживо по здраво разтуриха седянката. 😄 Джорджи все повече прилича на Чарлс Спенсър. Хубаво е, че няма нищо Уиндзорско в него.

# 1 324
Малко гифчета

# 1 325
  • Някъде там
Добре че беше този помен, за да се разнообразят роялите, че напоследък нямаха голямо разнообразие откъм събития. Разходиха си новите дрешки, усмихнати и весели, хапнаха кралски и поживо по здраво разтуриха седянката. 😄 Джорджи все повече прилича на Чарлс Спенсър. Хубаво е, че няма нищо Уиндзорско в него.
Като каза Спенсър, имаше ли някой от тяхната фамилия днес ?

# 1 326
Уилям, Джордж, Майк и Питър с вратовръзки на точки. Кейт е в тон(мачнала се по фопумски) с цели 4 господа Grinning

# 1 327
Цитат
За Андрю, според мен, е в реда на нещата да присъства, но можеше някой друг да придружи Елизабет, примерно Чарлс. ОК, иска да покаже подрепа към него, но някак не беше необходимо да е точно днес.

Може да не му оказва подкрепа, а на нея да и` е бил необходим точно той.

Има нещо с тези точки, може и да го разберем. Нищо случайно няма там. Първия ред в църквата жените са в зелено и трите. Зад тях са всичките с точки.
Кейт ми харесва изключително много, нищо че е без палто. С палто сме я виждали.

Летисия, Матилде и Максима също са много хубави. Особено студената Лети.

Най-сладки са децата. Всичките са станали по-големи и красиви. Много хубаво са облечени.
Нещо я уплаши, чак подскочи
https://www.instagram.com/p/Cbr2_vVAmBQ/

# 1 328
Според мен няма нищо чудно, че Елизабет е придружена точно от Андрю, тъй като тя заради трудното ходене се скри от фотографите, а така скри и него.  А другите бяха под светлините на прожекторите.

# 1 329
Хари май е доста зает с фондацията си:
Боинг е официален партньор на Инвиктус Хага.

Скрит текст:
Фондацията Invictus Games има удоволствието да приветства Boeing [NYSE: BA] като официален партньор в многогодишно споразумение за подкрепа на международен обслужващ персонал и ветерани на ранени, ранени и болни. Boeing също е обявен за първи партньор на предстоящите игри Invictus в Хага 2020, представени от Jaguar Land Rover, и на Invictus Games Düsseldorf 2023.

„Много сме благодарни за дългосрочната подкрепа на Boeing за движението Invictus Games. Това се основава на спонсорството им на Invictus Games Sydney 2018 и сега се простира до многогодишно споразумение за партньорство с игри, което е първо за Фондацията“, каза изпълнителният директор на Invictus Games Foundation Доминик Рийд. „Нашата работа в подкрепа на международни ранени, ранени и болни военнослужещи и жени чрез спорт е възможна само от партньори като Boeing, който се ангажира с дългосрочна подкрепа за ветераните и тяхната по-широка общност“.

Партньорството ще осигури финансиране на фондацията, за да продължи да вдъхновява възстановяването на международни ранени, ранени и болни ветерани и обслужващ персонал чрез силата на спорта, електронните спортове и приключенските предизвикателства. По-специално, това се отнася до работата на Фондацията извън игрите, за подобряване на текущия достъп до програми за възстановяване и рехабилитация, включително Invictus Endeavours, и ще позволи на Фондацията да разработи най-добри практики и изследвания в подкрепа на международната общност на ветераните.

„В Boeing се ангажираме да подкрепяме преходните военнослужещи, ветераните и техните семейства в световен мащаб“, каза Зиад Оджакли, изпълнителен вицепрезидент на правителствените операции на Boeing. „Ние правим това чрез финансиране на програми за готовност за работа за преминаващи военнослужещи и техните съпрузи, както и чрез подкрепата ни на организации като Invictus Games Foundation, които работят за подобряване на физическото, психическото и емоционалното благополучие на ветераните и техните семейства. Вълнувам се от обхвата на това невероятно партньорство и с нетърпение очаквам страхотно състезание.”

През 2021 г. Boeing допринесе с повече от 11 милиона евро в подкрепа на прехода на работната сила на ветераните и програми за възстановяване и рехабилитация в световен мащаб. През последните пет години Boeing предостави повече от 10 милиона евро в подкрепа на благотворителни организации в цяла Европа – това включва приблизително 1 милион евро за програми, които подкрепят ветерани и техните семейства, живеещи на континента.

„От името на нашите 140 000 съотборници от Boeing по целия свят, включително приблизително 20 000 ветерани в нашите редици, бих искал да приветствам всички, които се състезават в тазгодишните игри Invictus,” каза сър Майкъл Артър, старши вицепрезидент на Boeing и президент на Boeing International. „Като част от нашата дългогодишна подкрепа на общността на ветераните по целия свят, Boeing се гордее, че спонсорира тазгодишните игри и празнува постиженията и отдадеността на всички състезатели на Invictus Games.“

http://www.spaceref.com/news/viewpr.html?pid=59743

# 1 330
  • Някъде там
Чудни дечица.💓

# 1 331
А излезе ли информация как точно са празнували живота на Филип? Реч на кралицата някой спомена май. И обяд след това. Това ли е било?
Изобщо не намирам за чак такава грешка и забравих другите определения, че Хари не е отишъл.
Ха, ама ми хрумна друга причина за появата на андрю по този начин, кралицата е искала да отвлече вниманието от липсата на Хари Grinning

# 1 332
Винаги съм си мислела, че в тези храмове е кучи студ. Кейт по това рокле като я гледам и ми тракат зъбите. Другите дами предвидливо са с плътни дрехи, как е изтраяла не знам.

# 1 333
  • в сърцето на един мъж...

Пише, че се е видяла на екрана
А Хари може изобщо да не е бил поканен Simple Smile
Летисия на определени снимки изглежда буквално изпита в лицето, а косата й сивее на доста места. Матилде както винаги изглежда нескопосано, въпреки седемте реда перли. Срамота, че не са разбрали роялките къде отиват, че да сложат по-малко перли. Най-хубави бяха обаче на Максима. И тя изглежда страхотно. Зеленото на трите дами на първи ред беше страхотно - дали има някъде на Камила тоалета, нейния не го видяхме.
На една от снимките Беа изглежда много добре, защото не се усмихва Simple Smile И както е отслабнала, изглежда супер. А децата колко са пораснали всичките и колко са се издължили. Жалко, че не видяхме най-малкия Кеймбридж.
На снимката на шведите - защо само на Маделейн децата и мъжа ги няма? Много кофти усещане създава.

# 1 334
Цялото събитие е по предварителен сценарий на самия Филип. Тъй че каквото са правили е било по неговото желание. Не го оплакват, а почитат живота му.
Не е важно кой е тук сега или го няма, важно е кой е бил до него в трудните моменти и го е подкрепял, а не наранил.

Общи условия

Активация на акаунт