Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 718
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Някъде там

На снимката на шведите - защо само на Маделейн децата и мъжа ги няма? Много кофти усещане създава.
Децата на София и Карл също ги няма, защото те не са кралски височества.
Снимките са само на основното кралско семейство за сайта им, снимките там на основните членове се подновяват почти всяка година.
Ето това е информацията от сайта (с Гугъл) :
Аз Кунгл. Къщата включва краля и кралицата, както и тези, които са толкова близо до трона и имат такава позиция, че трябва да бъдат титулувани Кралско Височество; тоест семейството на престолонаследника, двойката принц, принцеса Мадлен и принцеса Биргита. На краля. Семейството се брои, в допълнение към членовете на Royal. Къщата, другите внуци на краля, другите сестри на краля и съпругата на покойния чичо на краля.

# 1 336
# 1 337
  • София
Аз не разбрах защо не го направиха на деня на смъртта (през април),  а го изтеглиха по-рано?

# 1 338
Още малко снимки от вчера. Матилде много хубава с тази воалетка:

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:15 от Анонимен

# 1 339
  • Sofia
Пишеше, че покойният сам е описал как иска да бъде почетен, не знам дали е 100% вярно, но ако е така, значи са го уважили, независимо как ни изглежда.

# 1 340
Кога ще честват юбилея на кралицата?

# 1 341
Сара беше ли там? Не видях нейни снимки.

# 1 342
  • Някъде там
Сара не беше.От рода Спенсър също не видях.
Птица не бяха само кралски особи а близки, познати, приятели, хора работели с него, тези с поканите имам предвид.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:22 от daviz

# 1 343
Вчера Кралицата бе с много красива брошка - THE GRIMA RUBY BROOCH - подарък от принц Филип от 1966.

Камила също бе с брошка, която напомня за Филип. Тя я носи и на погребението му Брошката символизира един от любимите патронажи на Филип.

Лейди Луиз бе с брошка с карета, общо хоби с покойния.

Софи също е с интересна брошка

# 1 344
  • София
Е, Сара баш...та тя беше доскоро персона нон грата, и то най-вече по отношение на Филип.

# 1 345
коя Сара?

# 1 346
Камила ми се вижда отслабнала.

# 1 347
  • София
Дядо Хаджия ми те станаха ясни още преди две седмици когато Хари си пусна изявлението, че няма да присъства.
Сега защо се коментира като нещо изненадващо не знам.

Щом всичко е било с покани, друга липса ме изненадва повече мен.
Кого имаш предвид?
Мидълтън.
А може и да съм ги пропуснала, но не видях никой от тях. А те бяха изключително близки с Филип, Елизабет и цялото акс.
Това, че не са ги снимали, не означава, че не са присъствали.

Кога стана известно, че въпросната дама с която е преспал Андрю е била отвлечена, закарана насила не знам къде си и след това изнасилена от принца?

# 1 348
Аз не видях нито Сара, нито Мидълтън, нито Спенсър.

Софи е и с хубави обици.

Глочестър не я видях качена:

# 1 349
И Шарлот с прическа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт