Намерих

• 64 384
  • 370
  •   1
Отговори
# 225
Хипатия, злато си ти? Какво пиеш?
Микки, би ли ми я изпратила на е-мейла. Има го в профила.

# 226
Здравейте момичета.Започнах да мятам и аз разни неща ,но става доста бавно newsm78 newsm78.За сега успях да кача 2 неща
.Списание за направа на мозайки
http://www.megaupload.com/?d=4FTLPO1S
Списание за декориране и интериор
http://www.megaupload.com/?d=BNMC1YNR

# 227
Хайде и от мен нещо набързо за майсторите: Книжка на английски за играчки за елха и други коледни красоти от полимерна глина (идеите могат да се ползват и за играчки от тесто)

Fimo and me on the Christmass Tree

# 228
# 229
момичета,много,много благодаря за споделеното:)
А бихте ли слагали снимка или малко повече обяснение за всеки файл? По-лесно е за ориентиране. А и да не стане повторение:))

# 230
Записвам се

# 231
Хипатия, злато си ти? Какво пиеш?
Микки, би ли ми я изпратила на е-мейла. Има го в профила.

Микки, и аз искам!!! Praynig

# 232
  • Разпиляна във въображението
Много се извинявам, но голяма част от адресите, които сте дали не ми излизат. Особено тези на Хипатия, в началните страници. Само при мен ли има такъв проблем?

# 233
Хипатия това което си споделила е повече от похвално ,много ти благодаря завсички книжки следя с интерес тази тема и темата за рисуването.Има ли още подобни теми които не съм видяла с книжки?Колекцията е скъпоценна а столчето от книжката-Ручная работа ми е мечта и ще си го поръчам-тези които се предлагат не ми допадат особено:)))
Цитат
Онази книжка за солфеж или както се нарича действието ,което кара и гаргата да пее благозвучно не я слагам пак поради непроявен интерес:))
Много бих искала да имам тази книжка Embarassed

# 234
момичета,много,много благодаря за споделеното:)
А бихте ли слагали снимка или малко повече обяснение за всеки файл? По-лесно е за ориентиране. А и да не стане повторение:))
незнам точно как да сложа снимката и да се кликва на нея newsm78

# 235
Ани, над прозорчето в което пишеш отговора има два реда иконки. първата на втория ред е за вмъкване на картинка, а втората на същия ред - за вмъкване на адрес. Първо натискаш за вмъкване на адрес, и вътре в първите скоби след буквите url дописваш знака = и след него къпираш адреса на който искаш да се препраща (все още вътре в скобите).

после кликваш по средата между скобите, за да ти излезе курсора (мигащата чертичка), и кликваш на иконката за вмъкване на картинка. По средата между скобите на картинката, т.е. в средата на цялото това нещо, копираш адреса на картинката. За целта трябва тази картинка да е някъде в интернет, като кликнеш на нея с десния бутон избираш "Copy image adress" и го пействаш по средата между всички скоби.

ще се получи нещо такова (скобите ги изписвам с думи за да може да се прочете):

скоба url= адрес на сайта където искаш да препраща затв. скоба скоба img затв скоба адреса на картинката скоба /img затв скоба скоба /url затв скоба (урл-ите и имг-ите както и скобите ще ти се изпишат сами като кликнеш на иконките)

# 236
Хипатия това което си споделила е повече от похвално ,много ти благодаря завсички книжки следя с интерес тази тема и темата за рисуването.Има ли още подобни теми които не съм видяла с книжки?
Има и при плетките, а сигурно и при бродирането.
Абе направо й влизаш в профила и щракваш на последните й публикации Hug
Направо ни разхожда из форума тя...но ще й го простим!

# 237
Хипатия, свалих си Азбуката на плетенето - Кузмина, но ми се зарежда само до 16 стр. при мен ли е проблема и какво не правя правилно ...

ПП: Свалих доста неща и са си наред, само тук открих проблем
Благодаря!

# 238
 Steisi,
пия Блъди Мери от рода Смирнов
Напоследък само Мери,станала съм черногледа:)
Miriel,
очевидно първите файлове-тези дето не са слагани в мегаъплоуд имат срок на пазене или лимит. В най-скоро време ще ги прикача и отново ще дам линк. Ако не ме изпревари някой друг:)
ани69,
аз закачам всички снимки тук
Имам регистрация там и съответно албум.
Така е по-лесно по няколко причини като най-главните са следните.
Че винаги мога да знам кои файлове съм качила/слагам снимка там ,само ,когато пускам линк към файла/ и ,че има директен линк ,който можеш да напишеш в мнението си и резултата от който е че ще се вижда снимката
Ама го обясних и аз
А иначе снимките предварително ги намалям до приемливи размери. Такива ,че да се вижда за какво става въпрос ,но да не натоварва прекалено страницата при отварянето и.
Начинът ми не е лесен ,но мен напълно ме удовлетворява:)
А,да -как е кликва на нея.
Тук ми помогна тематапомощ за потребителя
Значи пействаш в мнението си този текст

после замесваш http://somesite/ с линка към файла ти ,примерно този
 http ://www.megaupload.com/?d=TA46WA32
слагаш там ,където пише описание на линка -линк към снимката, примерно този
[ IMG] https://cdn.bg-mamma.com/5AIF/cfb4d062.png [/IMG ] или ако нямаш подходяща снимка както аз в случая пишеш нещо на мястото описание на  линк. Когато се кликне там се отваря линка за сваляне.
Т.е трябва да с е получи това

Тази книжка е за теб , Monka:)

Eli_And,
нещо се е объркало при качването на този файл. После дадох 
този
линк

# 239

А тоолбара инсталиран ли ти е или само го свали? И ако е инсталиран на кой браузер е? Щото ,ако е  на IE , а ползваш Опера или Firefox ще ти иска инсталация отново .

Инсталиран е на IE. Как да го инсталирам на Firefox ?

Общи условия

Активация на акаунт