Намерих

• 64 357
  • 370
  •   1
Отговори
# 240
http://www.natahaus.ru/category/hobby/ - тук има доста книжки за сваляне само че иска регистрация

# 241
Steisi,
щом като е на ИЕ по-добре ползвай само него ,за да сваляш от мега-та.
Иначе става много дразнещо. Simple Smile
Аз имам  отворениосвен тези двете и Опера ,но всеки браузър ползвам с определена цел.
Когато инсталирах тоолбара имах запитване дали искам да се инсталира и от Опера и  Firefox и аз потвърдих. После трябваче да трия настройките ,че ми пречеха.
didsi,
благодаря за линка:)

# 242
малко музика за дребосъчетата:))

# 243
Мен не ме запита дали искам Firefox. Искаш да кажеше, че трябва да вляза във форума и т.н. през IE, така ли? Всъщност източването го правим през Flashgot Link. Все още не мога да източа нищичко и чакам подаяния в пощата си.  Grinning

# 244
 занимавка пак за децата.Simple Smile

Steisi, просто пейстни линка в прозорчето на ИЕ
Кликаш на снимката с десен бутон на мишката и избираш copy link addres.
Този адрес го слагаш в браузъра ,който ти е удобен. В случая там ,където е инсталиран тоолбара

# 245
Огромно благодаря!  Hug Ще пробвам още щом се прибера в къщи, че сега пиша тайничко от службата.

# 246
като съм почнала с детските неща викам да попродължа още малко:)

Този файл е djvu. Споменавам този факт ,не защото е нещо ново за файл,а защото това  djvu аз съм го правила. Т.е конвертирах куп jpg . По-пригледно и лесно за четене ми се струва така ,отколкото да се отваря една след друга всяка снимка.
Та споменавам факта,защото не съм сигурна дали страниците съм успяла да ги подредя една след друга.Ако има проблем казвайте:)
А за резолюцията не отговарям-така си бяха сканирани:))

А това тук е много интересно- малко показно за това как се правят фигури от сенки.
Ама го обяснявам ..то и няма нужда от обяснение всъщност:)
Файловете се отварят с Microsoft PowerPoint

# 247
Иска ли някой да става фотомодел?Simple Smile
Открих този самоучител -не за фотографи ,а за фотомодели.
На мен ми е малко късно вече за подобно самообразоване- всичко си знам ,но и аз съм любопитна да видя как правилно и резултатно да флиртувам с фотообектива. Mr. Green

# 248
Благодаря за фигурите от сенки. Тъкмо мислех да пускам тема в НАШИТЕ ДЕЦА.

# 249
Благодаря за книжката за солфеж Hug

# 250
  • Разпиляна във въображението
много се извинявам, но аз пак не виждам повечето от линковете, които давате Sad

# 251
Хипания, след твоите изчерпателни обяснения започнах все пак да свалям. Но в един момент вече нямах тази възможност. Да не би да имаме нещо като дневен лимит? Проверих, имам свободно място на диска.

# 252
 Miriel,
как не ги виждаш?
Steisi,
има ограничение на сваляните файлове. Т.е от едно ИП не може да се сваля едновременно повече от един файл. Това важи за безплатните акаунти,какъвто е моя и твоя
Поне това мисля ,че е проблема

# 253
карнавално време е
Книжката е на немски,май.
Който знае да помага:))

# 254
  • Разпиляна във въображението
като съм почнала с детските неща викам да попродължа още малко:)

Този файл е djvu. Споменавам този факт ,не защото е нещо ново за файл,а защото това  djvu аз съм го правила. Т.е конвертирах куп jpg . По-пригледно и лесно за четене ми се струва така ,отколкото да се отваря една след друга всяка снимка.
Та споменавам факта,защото не съм сигурна дали страниците съм успяла да ги подредя една след друга.Ако има проблем казвайте:)
А за резолюцията не отговарям-така си бяха сканирани:))

А това тук е много интересно- малко показно за това как се правят фигури от сенки.
Ама го обяснявам ..то и няма нужда от обяснение всъщност:)
Файловете се отварят с Microsoft PowerPoint

например тук адресите не ги виждам

Общи условия

Активация на акаунт