Намерих

• 64 384
  • 370
  •   1
Отговори
# 255
Аз пак с въпросите - "не чул, не видал, не разбрал..." Значи, изтеглен и инсталиран ми е тоолбара, а понякога ми отваря пак това - http://images12.snimka.bg/001746663.jpg
А понякога ми дава оная другата страница с 3-те букви, от която се тегли. Някой знае ли защо?

# 256
за тези като мен дето още не са опаковали подаръците:)
На китайски е/поне така ми с еструва/,ама няма да прилагам и китайско-български речник,защото обясненията с картинки са достатъчно ясни:)

А в тази книжка има няколко инструкции за изработка на картонени кутии и разни други пак картонени неща.

# 257
ох, ох, тези последните много ме развълнуваха. чакам гаджето да ми разреши да изтегля отново тулбара и свалям.   bouquet

# 258
Хипатия, този линк е за макрамето на Кузмина, аз не мога да сваля другия - Азбука на плетенето

# 259
Хипатия, на стр. 3 е Азбука на плетенето. Свалям файла,но ми се отваря до 15 стр. и дава грешка;

# 260
 Eli_And,
някаква грешка е станала:)
ето ти я.
 Miriel и  dididi,
за съжаление не мога да си обясня защо при вас възникват проблеми при свалянето.

# 261
Я да видя какво да извадя днес от чувала с находките:))

Много подробна книга ,която ще е в полза на бродиращите.

А тази е за триизмерната бродерия.Поне така си го превеждам аз:) На български може и по друг начин да и казват .Може би обемна,знам ли

# 262
Няма да коментирам книгите,защото нещо не ми се говори  Mr. Green

# 263
Разреших си проблема!  Peace Хипатия благодаря, че ме накара да продължавам да ровя! Грешката е моя. Понеже съм с Опера, а тя не е искала да приеме този тоолбар и се е инсталирал на интернетексплоара. А той не ми е по подразбиране и трябва да го включвам допълнително... май не го обясних както трябва, но през него става, а през Операта не става.
Ох! Камък ми падна от сърцето!

# 264
ООО пак какви съкровища има и все не мога да достигна края-което е супер всъщност SunglassesИ аз да пробвам да си поръчам нещо под елхата  Mr. Green- Хипатия дали няма нещо за декорация на дрехи Rolling Eyes  Heart Eyes

# 265
Eeeй, днес пак ще се сваля Hug

Хипатия, това само за лице ли е?
На мен ми се иска за костюми, че пролетта правих Калина на калинка(с ватирани крилца на черни точки, рисувана муцунка...чудна стана).
За пролетта, която идва- нямам идея... newsm78

# 266
Няколко картини ,скици,схеми на Да Винчи. Не ,че не могат да се видят и другаде в нета,но тези тук са с много голяма резолюция.То поради това и файла е доста голям:))

Monka,какво е това декорация на дрехи? В смисъл бродерия,апликация, украса с бисери?
 mimi_kir,
само лица се цапотят в тази книжка:)Ако ми попадне някоя за карнавални костюми ще я сложа веднага тук:)

# 267
Хипатия, в случай че ни се схване гърба от толкова ръкоделие  Mr. Green можеш ли да намериш някоя книжка за масаж, и също за ароматерапия? Разтърсила съм се по темата но безрезултатно  Sad няма да пиша, че ако намериш много ще те обичкам, защото бездруго вече съм ти верен фен и по-верен трудно мога да стана   Simple Smile

# 268
Имам в предвид с бисери и апликации и други блестящи неща:) ,но каквато и да е няма да откажа и на бродерия Mr. Green

# 269
Мецанка,
имам няколко неща по темата:)
Тези дни малко време ми остава за интернет ,та днес рано,рано ги пускам тук .Иначе ще забравя . А книга за това как да не забравяме нямам:)

файл е pdf

djvu

Общи условия

Активация на акаунт