Намерих

• 64 513
  • 370
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Първо весела Коледа на нашата добра фея Хипатия и на всички нейни фенове.  bouquet
Имам една голяма молба. Моля ако някой намери да пусне книга или линкове към хартиени кукли, мебели от хартия и  къщи за хартиените кукли. Ще съм му страшно благодарна. Аз си бях намерила навремето, но след преинсталация на системата се изтри голяма част от събраната от мен информация и сега нещо не намирам.
Благодаря предварително. Hug Praynig

# 286
Хипатия,благодаря за коледния подарък!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много щастливи мигове желая на всички!

# 287
Despina,някъде в темата има книжки за това как се правят къщички за кукли.Заедно с мебелите мисля. Сега съм с лаптоп ,а всичките ми файлове са на другия ми компютър- тук няма нищо.Simple Smile А не помня така наизуст и регистрациите си да видя кой е линка. Имам и едни схеми за кукли от хартия. По -точно не куклите ,а дрехите . Навремето така си изрязвахме дрехи и ги прикачахме към нарисувани кукли. Но незнам това ли ти търсиш. Какво представляват куклите от хартия?
Когато се добера до архива си ще се поразовя да видя какво имам още:)

mimi_kir,
радвам се ,че навреме успях да намеря книжките:) До пролета има още малко време. А тук сега в края на януари има карнавал и се чудя как да облека малката.Тя е мъничка ,де ,ама стана достоен дядо Коледа тези дни. Simple Smile))
И ви благодаря за пожеланията.
Честита Коледа на всички пожелавам. И да се сбъднат всичките ви надежди и мечти. Та да направите място за нови надежди Simple Smile

# 288
Despina, сигурно си попадала на този сайт...но все пак ако не си...
http://www.oriland.com
страшни неща!!!

# 289
  • Варна
Ето това намерих пък аз.
http://www.billybear4kids.com/games/games.htm
А ето тук са хартиените кукли.
http://www.billybear4kids.com/worksheets/start-paperdolls.html

# 290
# 291
не ми идва идея какво ново да предложа тук.Simple Smile
Но тъй като има опасност темата да отиде на втора страница слагам ей тая книжка за аранжиране на цветя.

# 292
Despina,
файла дето имам -за кукли от хартия , е нищожен.Само една кукла и две-три дрешки.Не си струва даже да се споменава.
Но ,ако още искаш нещо по темата ще намеря нещо по-така:)

# 293
Много обичам бира.
По-скоро обичам да съм с приятели на чаша бира.
Малко тема не за сезона, но какво пък идва лято:)
Обаче тези дни съм на диета и не пия никакъв алкохол- даже и вино. Предновогодишна диетка си правя ,но резултат до сега не съм видяла:)
Както и да е.
Ето ви една книжка за бирата и важните ,съпровождащи я мезенца:))

# 294
разни нещица са това.
интересно е.Simple Smile

Що ли не си лягам вече?!:)
И утре е ден.
И като се замисля ,че трябва да готвя за Нова Година паника ме хваща. Трябва да надникна при кулинарките за идеи:))

# 295
И последно за днес. Simple Smile
Аз рибки нямам,нито аквариум. Много трудоемко ми с е струва поддържането му.Simple Smile

В тази книга се говори именно за това и за още куп други полезни неща

Тази тук е за растенията от които се нуждае всеки що-годе нормален аквариум:)

А
това тук

е пълен справочник за грижите за всякакъв вид сладководни тропически рибки-даже има и съвет дали да им давате аналгин ,ако ги заболи зъб. Поне си мисля ,че прочетох подобно нещо Mr. Green
То и това май ме отказа да си взема аквариум в къщи. Simple Smile

# 296
  • Варна
Хипатия, искам и ще съм ти много благодарна ако ми намериш нещо.
Оказа се че имам свалена от рускините една книга с кройки на pdf файл само че не знам как да я кача.

# 297
  • Карлово
Деспина, ако имаш инсталиран туулбара на Мегаъплоуд, качването става много лесно. Имаш бутонче Upload, щракаш го, после от прозорец, който ти се отваря, даваш Add File, указваш къде е файла на компа ти, после излиза едно прзорче, където трабвя да зададеш темата, аз натискам произволни букви и пак става, ОК и изчакваш да се качи. За да видиш адрес, където е качен, след приключване на качването, избираш панела Completed. Това е.

# 298
  • Варна
Микки, благодаря. За съжаление имам официална забрана да го слагам на компютъра този  Мегаъплоуд. "Само съм товарела системата с глупости" това последното е цитат на собственика на компютъра, т.е. на мъжа ми. Mr. Green

# 299
Despina,
можеш да качиш файла си тук
После ни даваш линка Simple Smile
Сайта е добър- няма никакви лимити.Приема мп3,видео,текстови и
графични файлове с големина до 500МБ.
Не съм го ползвала и не знам каква е скоростта му.
Но в никакъв случай не качвай нищо в датата,ако не искаш
 ние дето сме в чужбина да се облизваме като котараци пред
витрина на рибарски магазин Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт