Намерих

• 64 375
  • 370
  •   1
Отговори
# 90
# 91
и още трички от същата серия. Общо 5 имам.

# 92
  • Бургас
Хипатия, ти си СЪКРОВИЩЕ!
БЛАГОДАРЯ за всичко качено!  bouquet
Тези дни почти не мога да работя - само свалям и разглеждам книжки (не се чувствай виновна за това, моля  Wink)

# 93
  • София
Моля ви,помогнете.
Изтеглям файловете,инсталирала съм програмата,но не мога да отворя нито един.Казва ми,че е неочакван край на файла? Shocked
Свалям ги с Flashget,после казвам да го отвори с DjVu  и нищо не става.
Интересуват ме особено изделията от кожа и бижутерията.

# 94
  • Карлово
Моля ви,помогнете.
Изтеглям файловете,инсталирала съм програмата,но не мога да отворя нито един.Казва ми,че е неочакван край на файла? Shocked
Свалям ги с Flashget,после казвам да го отвори с DjVu  и нищо не става.
Интересуват ме особено изделията от кожа и бижутерията.
Вероятно не е свален целия файл. Но не всички са DjVu, някои са архивирани.

# 95
микки е права.
Някои са и pdf формат
Тези ,които сега слагам са djvu.
Чудех се дали да не ги сложа в темата на художниците ,ама за тях ми се стори прекалено разсейващо.
Техниката е много интересна .Казва се one stroke и позволява да се рисуват много сладки цветенца и други дреболии:)
Видео-урок има в темата на художниците.

# 96
здравейте момичета
страхотна тема
 а за Хипатия -нямам думи с които да и благодаря
лошото е ,че не мога да изтегля нищо от rogeposа всичките  детски руски книжки и списания ,които много искам да имам от4-5 стр са именно там.Дайте идея как става

# 97
ani69,
кликни на линка . Най-отдолу на страницата ,която се отваря пише download. Кликай там и сваляй. Закъснявам за фризьор ,иначе нагледно бих ти обяснила. Дано се спеавиш, ако не утре

# 98
Много готина темичка!Хипатия супер си!

# 99
ani69,
кликни на линка . Най-отдолу на страницата ,която се отваря пише download. Кликай там и сваляй. Закъснявам за фризьор ,иначе нагледно бих ти обяснила. Дано се спеавиш, ако не утре
опитах но не стана
започва да тегли  с download manager -изтегля 6в и това е,а вече и с megaupload не става!!!!!!

# 100
Какво ще кажете за  съботномързелива , културна  разходка из някои европейски столици?Simple Smile
Без дори да си изцапате подметките:))
Е,разбира се на живо би било къде по за предпочитане. Но по-добре нещичко отколкото нищичко:)

# 101
Колкото и да не ми се искаше да инсталирам този туулбар, последните три книги вече ме разбиха и ме накараха да го направя  Laughing
Хипатия, благодаря за всичко,което споделяш с нас   bouquet
Сега ще видя какво да си дръпна и от предните книжки  Laughing

# 102
  • Карлово
С тези последните изби рибата, Хипатия! Mr. Green
Ани69, ако все още не си се справила, пусни ми на лични мейла си, ще ти ги изпратя. Напиши и точно кои искаш

# 103
# 104
  • Карлово
А тези с галериите  с какво се отварят newsm78При мен формата е Compiled HTML Help file

Общи условия

Активация на акаунт