Намерих

• 64 459
  • 370
  •   1
Отговори
# 165
ДРедактирах линка- надявам се нямаш нищо против. Grinning
съвсем забравих ,че можеш да го коригираш:)

# 166
Хипатия, още веднъж огромно благодаря! Срещнах няколко проблема:
 - за книгите Тайти бумажного лист, Оригами и развитие ребенка и Morris Advanted Fly ми иска регистрация и парола
- "История на една кукла " не се зарежда. Не се появява нищо на страницата, а долу пише Done
- как се сваля "Макраме" от Кузмина. Отварям в нов прозорец и гледам поредица от джепеци, та краят им не се вижда. Един по един ли?

# 167
Още един фен  Hug
Страхотна тема   bouquet

# 168
Хипатия, още веднъж огромно благодаря! Срещнах няколко проблема:
 - за книгите Тайти бумажного лист, Оригами и развитие ребенка и Morris Advanted Fly ми иска регистрация и парола
- "История на една кукла " не се зарежда. Не се появява нищо на страницата, а долу пише Done
- как се сваля "Макраме" от Кузмина. Отварям в нов прозорец и гледам поредица от джепеци, та краят им не се вижда. Един по един ли?
ще ми помогнеш страшно много ,ако при споменаване на файл ,при свалянето на който имаш проблем ми посочиш и линка към него:)
Имам над 200файла и за мен представлява проблем само така по описание да търся къде са закачени ,да проверя правилно ли с е свалят и в крайна сметка дали проблема е в тях или ти не успяваш да ги свалиш.
Дай ми линковете. А Макраме на Кузмина съм ги закачала снимка по снимка,защото там не приемаше архивирани файлове. Днес ще го закача  някъде другаде ,за да може да се свали наведнъж.

# 169
  • София
Хипатия  Hug вчера цял ден свалям, свалям  Mr. Green Трябва вече да се ориентирам към приключване и да се заема с правенето на нещо, че то грехота. Имаш ли нещо за апликации с пайети?

# 170
 Данче-Калпазанче,
нямам нищо за апликации с пайети.За сега.

Неделя е. Време за културни мероприятия:)
Малко разходка из Третяковската галерия?
4 файла са.
3 по 200МБ и един 27МБ. Що не са по равно ли? Ами не съм ги направила.Simple Smile

2-ри

3-ти

4-ти

Разархивирането започва  от първия. Пoлученият файл е iso. Т.е все едно сте сложили в компютъра си CD

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 09:30 от Хипатия

# 171
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
На третата част ми казва, че файла не е достъпен.

# 172
На третата част ми казва, че файла не е достъпен.
вече е достъпен
Тая програмка все ме подвежда:)

# 173
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Благодаря:) Виждала съм Третяковската галерия на живо, но бях много малка и спомените ми са мноооого смътни.

# 174
http://www.esnips.com/doc/7b6c7146-40ac-4702-befd-bbcdb0291378/i … na-edna-kukla.pdf
Това е линк към ИСтория на една кукла. Не са зарежда.
http://www.esnips.com/doc/ff1f94c7-739a-4ec6-9f63-f798b09c2cec/% … .%C8.-(nths).djvu
Това е линк към Оригами и развитие ребенка. Вече не ми иска парола, но и не се точи нищо.
http://www.megaupload.com/toolbar/?
Това се появява, когато искам да източаВышиваем  аксессуары из гладью и бисером и Модные украшения, и Window colorq и Сумки, и т.н. всички останали. А това дето е за сваляне там отдавна го имам на компа.

# 175

ИСтория на една кукла. Не са зарежда.

Оригами и развитие ребенка. Вече не ми иска парола, но и не се точи нищо.

Това се появява, когато искам да източаВышиваем  аксессуары из гладью и бисером и Модные украшения, и Window colorq и Сумки, и т.н. всички останали. А това дето е за сваляне там отдавна го имам на компа.

история на една кукла се отваря с Адобе реадер. Свалих файла ,за да се уверя.
Оригами и развитие ребенка се сваля най-нормално. Файла е Djvu.
А тоолбара инсталиран ли ти е или само го свали? И ако е инсталиран на кой браузер е? Щото ,ако е  на IE , а ползваш Опера или Firefox ще ти иска инсталация отново .

# 176
Ужасно тъп въпрос,но...регистрация ли трябва,за да свалям?Ако да-пъро ще се застрелям,а след това ще се регистрирам Rolling EyesВсе още нищо не успявам да сваля.Т.е. успях една,изписва ми свалени 3,44МБ,а се вижда само корицата.Моля,помогнете ми,че от няколко дни се чувствам изключително тъпа ooooh!

# 177
аз също не мога да тегля от тук http://www.esnips.com незнам защо

# 178
Добре,грешката е била моя BlushУспях да изтегля всичко,което исках,в pdf i djvu формат.Необходимо беше да си пооправя настройките на firewall-а.Обаче проблемът с другите остава-сваля се файл,напр. evvm,tizp,1oek и т.н.,който няма никакво разширение и е 5-6КВ CrazyИдеи?
И още един въпрос-ако не искам да си сваля този мегаъплоуд туулбар,ще ме пусне ли изобщо някога да изтегля нещо или...?

# 179
История на една кукла я виждам, че е пидиеф само горе по разширението. Страницата е чисто бяла, а долу ми дава Done. Rolling Eyes А тази програма я имаме качена.
От Оригами и развитие ребенка с много гърч свалих нещо, което е unsupported.jsp и възлиза на 6 КБ.
За третото уточнение трябва да питам и проверя.......

Общи условия

Активация на акаунт