Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 183
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Е,поне видяхме въпрос за 10 000лв

# 391
Въпреки че съм чела Пипи не го помнех, но все пак въпросът не е до 500 лв и следва да не е най-очевидният отговор - торта, защото са деца.. можеше да използва едно 50/50. Сега започвам да го гледам

# 392
  • София

Стани богат - 10.03.2022

# 393
Пипи съм я чела доста пъти,любима ми беше като Хък и Том Соейр.Не мисля обаче че беше лесен въпрос,това емфие си е специфично.Дяволското гърло го знаех от сериала,много ми хареса,жалко че нямаше втори сезон.За Ан Хатауей и аз не го знаех,но другите имена звучаха по съвременно спор няма.Радвам се че ще видим въпрос за 20 хиляди,дано не го закопаят с някоя тъпотия.

# 394
След въпросът за Троцки и всички други без статистическият, очаквам да го питат за цветовете на светофара.

# 395
  • тук, на мястото си
Ама страхотен жокер имаше - "Здравей, може ли да ми помогнеш на един въпрос" и пак му останаха 7 секунди.

# 396
  • София
Много ме изнерви с многото говорене

# 397
Ще ви разочаровам, но БТВ се издадоха, че отварят 2ри път 20к за една вечер. Та утре очаквам да отпадне/откаже веднага....

# 398
Това, че някой е отворил 20 хил. не значи, че не е отворил и 50.

# 399
Хайде и ти сега! Защо ни попарваш надеждите 😀
Ако са бързи и смели, може и за 50000 този да отвори, и следващият до 20000 да стигне. Не, че сегашният участник е от много пъргавите, но пък знае ли човек 🙂
Много ми се иска да видя един реален въпрос за 50000!
В онлайн играта за последните 2 нива въртят все едни и същи 3-4. За композитора и Сталин, за Йоан и Мария, за полско- литовската държава и още нещо имаше. И това е! Ми омръзна ми да печеля 100000 там 😂

# 400
  • Велико Търново
Защо да са се "издали"? Привличат си зрители хората. Все пак не се отварят по два въпроса за 20 000 всяка вечер. Така че съвсем с цел си е такова промото.

# 401
  • Русе
Човекът не знам защо реши, че нещо в Пипи е логично Simple Smile иначе странно наистина, че Билалов не го насочим към жокер, както направи с настоящия играч.

Но защо Билалов трябваше да го насочва към жокер? Той не проявяваше никакво колебание, напротив, сметна, че разсъждава много логично и отговорът е толкова ясен, че няма нужда от помощ. Все пак, спомнете си, че Билалов поне два пъти го попита какво е това "енфие". Не можаха участниците да разберат, че отговор се дава при пълна сигурност, в противен случай използваш жокерите. Този архитект не помнеше книгата, а логично смяташе, че на едни деца може да им липсва само нещо за ядене. Пипи обаче не е обикновен случай и за нея детската логика не върви. Прекаленото самочувствие в тази игра е непростимо.

# 402
  • Велико Търново
Отделно, че поне два пъти нарече романа "приказка".

Странното е, че в Уикипедия упорито наричат произведението "книгата". Което също няма как да е вярно.

# 403
Ми и следващия беше много сигурен за отровната риба, но Билалов го пита "така ли ще маркираш без жокер" (или нещо подобно) и човекът се усети

# 404
  • Русе
Дяволското гърло - всеки, който е ходил, знае. Страшно лесно.

Ах, и това е местна туристическа измишльотина. Когато е възниквал митът за Орфей, древните гърци не са били чували за пещерата Дяволското гърло, а и това име - славянско - очевидно е дадено на пещерата в доста по-късни времена. Пак изсмукано от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт