Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Публиката го чу. Дано се усети да ползва помощ от публиката и да получи отговора.

ЙЕС БЕ! Ама и Билалов почти го нарита да ползва помощ от публиката.

# 466
Е, тук бих се объркала
Но защо не чу отговора на жокера?

# 467
  • Mediterraneo
Много лошо си изчете въпроса той, после не чу, добре, че имаше още един жокер!

# 468
Ето защо не им казват, като не чуят. За да използват друг жокер (ако има).

# 469
  • Бургас
Ама въпросът си беше труден за търсене.

# 470
Защо не му казаха отговора на приятеля? Така и така, жокера е ползван, отговора е даден.. той ще си прецени дали да го ползва или не. Тук не съм много съгласен с Билалов..

# 471
Голям симпатяга. Честно казано и аз си помислих, че приятелят му няма да успее да каже отговора на време и тамън направих голяма разочарована въздишка и изведнъж се чу "Пловдив" 😁

# 472
  • Mediterraneo
Ама въпросът си беше труден за търсене.

Мне, не и за търсене. Маламирова кула, присъединен град, веднага излиза Пловдив.

# 473
Мдааа, понякога е добре да си изчитат чинно въпроса. Почнат ли да променят, съкращават и пр. и правят мазало!
Харесва ми как се справя това момче! Хайде в понеделник въпрос за 20000 и защо не и 50000 ✌

# 474
Защо не му казаха отговора на приятеля? Така и така, жокера е ползван, отговора е даден.. той ще си прецени дали да го ползва или не. Тук не съм много съгласен с Билалов..
Едва ли зависи от Билалов. Има си официални правила на формата, има си и продуценти. Той е просто водещ и в случая се видя, че се постара да помогне на човека.

# 475
Ясно беше че е гугъл жокер,затова и опита да съкрати въпроса.Много ме дояде че не го чу,важното е че Билалов го подтикна да използва публиката.Хич не му се искаше личеше си че не и се доверява и нормално за такава сума.Затова и заложи на обади се на приятел.Той защо се забави толкова обаче не знам.

# 476
Ох дано стигне до 50 хиляди поне

# 477
Не бяха чак толкова лесни въпросите му.
Аз пък му симпатизирам, макар и да ме изнервя като почне бавно и славно да се обяснява. Учителски маниер, вероятно 🙂
Без значение докъде ще стигне, дано се въздържи от необмислени рискове и си тръгне ако не с повече, то поне с досегашните спечелени 10000, а не слезе на 1500. Нали на толкова заключи?
Човекът има нужда от парите!
Загуби ли парите или се отказа? Че не успях да гледам...

# 478
Учителят си взе 10 хиляди и се отказа.И по добре,не знаеше отговора.
Какво работи Георги?Само разбрах че живеят на село.

# 479
  • Велико Търново
Земеделие.

Общи условия

Активация на акаунт