Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Книжовния език да не са го отменили? Dizzy Face

# 196
Ооо, днес сте се забавкявали гледам, аз го изтървах Simple Smile

# 197
Не сме.
Малко мъчително беше за гледане.

# 198
И Билалов говори както му падне. На въпроса за вискозата, накрая каза, че това е най-естественото синтетично влакно. Синтетичните влакна и Изкуствените, към които спада вискозата, са различни. Едните са пластмаса, другите - дървесина.

# 199
Именно. Същото си помислих и аз. Както и да въртят някои,има доста въпроси,които са грубо подвеждащи. Растителното влакно не може да е изкуствен материал за изкуствена коприна. Не е хейт.

# 200
  • Далечният изток
Така са му написали, така чете...

# 201
  • София

Стани богат - 04.03.2022

# 202
Напротив, точно растителното влакно, силно преработено се води изкуствена коприна. Те са няколко вида от различни суровини - целволето е от растителна дървесина, ланитал - от млечен казеин, купро - медно-амонячна коприна. Това са изкуствените. Синтетика (пластмаса) - полиестер, полиамид, полиакрил, найлон и др.

# 203
  • София
Трагедия днес.
Дано няма повече подвеждащи спойлери, видяхме, че нямат никаква почва.

# 204
  • Русе
Пробвах се на тази игра /не знаех, че я има!/ защо не ме допуска над 10000 лева?

Продължавайте да упорствате. Мен няколко пъти ме спираше на 10 000 или на 20 000 лева, а най-дразнещо е да дадеш отговор на 15-ия въпрос и системата да не ти го отразява - само отчита времето и накрая виждаш съобщение, че времето ти е изтекло. Все пак, успях 3 - 4 пъти да "спечеля" 100 000 лева. Повече не играя, не ми е интересно.

# 205
  • софия
Казах ви аз, че участника от вчера, който продължи първи днес не е надежден. Направо трагедия си беше. И лелката след него - грам понятие си нямаше, беше стъписана и досадна за гледане. Тази седмица май никой не се отличи.

# 206
  • Велико Търново
Когато има един, който се е отличил, след него поне две седмици няма никакви проблясъци. А участието на Огнян беше едва предния петък.

# 207
В предишното предаване Билалов обясни, че нямат право във въпросите да има уловки от типа "Кой от четирите острова..." и единият отговор да не е остров. Какво беше това с Вазов в такъв случай??

# 208
Не бях гледала от понеделник насам и нарочно не бях отваряла темата, да не се спойлвам. Тази вечер наваксвах. Много ме е яд на тия участници… 500 лв, три жокера и чао.
Възлагах надежди на учителя, но ме разочарова. Видях го в началото някакъв чудак и мислех, че ще стигне по-далече. Струва ми се, че неговите въпроси бяха доста по-трудни от тези на джудистката.

# 209
За мен въпросите на джудистката бяха едни от най-лесните, които са се падали на човек за последните няколко седмици. И въпрос за 3000 лв. какъв е цветът на черната кутия на самолетите си е направо подарък.

Общи условия

Активация на акаунт