Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен Ариел ми е любимата анимация и любимия герой заедно с Бел от Красавицата и Звяра. Simple Smile

# 241
  • София
Билалов все повече ме нервира. Винаги помага на жени, особено по-засукани и никога не помага на мъже. И никога няма да му простя за гаврата с Огнян, най-добрия участник в целия сезон.
Да, много ѝ помогна на тази, а тя няма дори средна обща култура, но за Огнян със сигурност не е Билалов този, който е взел решението.

# 242
И аз идвах да възкликна: Я, Хари Потър! Wink
Пп Омръзна ми да се губи време с посредствени играчи, които се пулят по 100 часа на въпрос за ниска сума, на който така или иначе ще дадат отговор чрез налучкване или "на късмет" или чрез използване на жокер. И докато се кумят, времето минава и айде пак на въпроси от 100 до 500лв.

# 243
  • София
Билалов все повече ме нервира. Винаги помага на жени, особено по-засукани и никога не помага на мъже. И никога няма да му простя за гаврата с Огнян, най-добрия участник в целия сезон.
Да, много ѝ помогна на тази, а тя няма дори средна обща култура, но за Огнян със сигурност не е Билалов този, който е взел решението.

Абе не спря му да се дразни, то си личеше по тона и реакцията на тялото. Никак не го харесваше. В случая не визирам толкова прословутия отговор на въпроса по телефона и как човечеца не чу верния отговор.

# 244
Дано играе честно и не ползва магия...

# 245
"Красавицата и звярът" ми е любим. Като малка приказката, после филмчето.

Дано играе честно и не ползва магия...
Скрит текст:

Аз пък предпочитам да ползва - по ми е интересно Simple Smile.

# 246
Ариел не умира в Дисни. Не знаеше коя е Жасмин, нито Аврора… сериозно ли?!

Ем, що да не. Аз имам момчета и познай дали сме гледали тези анимации - ми не сме. Не, че не знам кои са, но никакви подробности не знам. Но пък колко пъти съм гледала Мишки рокери от Марс... Joy

# 247
  • София
Абе не спря му да се дразни, то си личеше по тона и реакцията на тялото. Никак не го харесваше. В случая не визирам толкова прословутия отговор на въпроса по телефона и как човечеца не чу верния отговор.
Дразнеше му се, защото обясняваше всеки отговор на елементарните въпроси и защо другите не са. Като била публика навремето в такива предавания, винаги се дразнят така, защото означава всички да видим още час. Режат част от обясненията. Той всички ги прекъсва като почнат да се обясняват, повечето схващат, докато Огнян - не.

И мен ме дразни побутването на симпатични жени. Понякога направо си им казва отговора.

# 248

Ем, що да не. Аз имам момчета и познай дали сме гледали тези анимации - ми не сме. Не, че не знам кои са, но никакви подробности не знам. Но пък колко пъти съм гледала Мишки рокери от Марс... Joy
Но тя може да ги помни от собствената си младост, не заради детето. Впрочем, Пепеляшка на Дисни май е от 60-те, Спящата красавица - от 70-те, не са били съвременни и когато аз бях малка.

# 249
И аз закъсах за анимационните героини. Не са ми в сферата на интересите. Даже не знам коя е Аврора, другите ги знам поне.

# 250

Но тя може да ги помни от собствената си младост, не заради детето. Впрочем, Пепеляшка на Дисни май е от 60-те, Спящата красавица - от 70-те, не са били съвременни и когато аз бях малка.

И от вчера да са, когато не са ти от сферата на интереси, как да ги знаеш?
Същото е като въпросa за Squid games. (Аз още не съм го изгледала btw) Grinning

# 251
На мен ми се струва, че жената му беше лична позната. Не защото и помагаше, а начинът, по който й говореше. Може и да не е вярно, но така ми се вижда.
За Ив Сен Лоран и аз не бях сигурна, въпреки че съм се занимавала с мода, а и навремето ходих да гледам ревю и един филм за живота на Ив Сен Лоран. Ама кой да ти помни повече от 20 години.

# 252
В моето училище, сред съседите и приятелите ми (на моята възраст) не е имало деца, които да не са гледали много пъти всички филми на Дисни. Още повече, че тогава телевизията беше по-скапана и се наблягаше на видеото.

# 253
Ние пък нямахме видео и не съм гледала никое филмче на Дисни и не можах да отговоря Simple Smile само съм чела книжките

# 254
В моето училище, сред съседите и приятелите ми (на моята възраст) не е имало деца, които да не са гледали много пъти всички филми на Дисни. Още повече, че тогава телевизията беше по-скапана и се наблягаше на видеото.

Ама ние играехме навън до късно, не сме гледали толкова, децата ми  - също. Само когато бяха болни и си стояха вкъщи запаха видео.

Общи условия

Активация на акаунт