Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Е как въпросът за свинското със зеле за 2000 лв? Open Mouth

# 271
Билалов директно чете от уикипедия...

Не точно. Чете каквото му пуснат на екрана онези зад кадър. Не точно продуцентите, а някакви служители там.

# 272
Които са го взели от там с минимални промени.

# 273
Хмм, това не го знам, за куклите ддарума.

# 274
  • Sofia
Нацелих правилният отговор още преди да ги дадат отговорите.
Също с папиемашето го свързах.
Япония е.

# 275
Много мощно върви това момиче!
Браво!!!
Изпуснах началото. Каква е, що е, откъде?

# 276
Билалов се държи малко гадничко с това момиче...

# 277
Иска да я прецака нещо... А тя до тук е перфектна

# 278
Еми, не е засукана, затова. Елементарен е.

# 279
Еми, не е засукана, затова. Елементарен е.

Да, точно така.

# 280
Май, май ще излязат верни приказките за 50000 лв 🤗
Ще чакам с нетърпение!

Не мисля, че иска да я прецака. Просто тя така уверено се движеше напред, че нямаше нужда от подсказванки и помощ!
Нищо чудно и да се поуплашиха от екипа. До 3000 лв. докара без жокер!
Еееех, как ми е кеф 😀

# 281
И на мен ми направи впечатление, че се държи тъпо с момичето, а тя прави много хубава игра и заслужава уважение!!!! Освен това днес е 8-и март, пълен срам!
 Пожелавам й да стигне много надалеч!  Много е умна, много ме хвана яд, че жокерът й не потърси в гугъл, да й каже отговора, а започна да разсъждава къде е бил... Изхаби два жокера за този въпрос, а можеше да си го запази 50/50 за друг въпрос.

# 282
Билалов се държи малко гадничко с това момиче...
В смисъл? Аз поне не усетих такова отношение, на въпроса за транзистора даже я подбутваше към правилния отговор, когато тя се колебаеше. А и сега на финала си каза, че това е рядко интересна игра. Вярно, помага повече на много по-малко знаещи, но не мисля, че я цака. Дай Боже и 50 хиляди да удари, има потенциал.
Птица ме е изпреварила.

# 283
Аз също не видях кофти отношение от страна на Билалов, за мен се държи нормално, както и с всеки друг участник. Не разбирам какво толкова ви боде в очите този Билалов, но наистина не виждам това отношение, което вие виждате. На всички по някакъв начин подсказва, подбутва към разсъждения, с никой не се държи по-различно.

Днешната участничка много ми харесва, пожелавам ѝ успех и да стигне до високите суми.

# 284
На мен по принцип не ми боде очите и го харесвам като водещ. Но се усеща, когато човекът срещу теб е благосклонен, дали си му симпатичен или ти се дразни. В случая се усещаше второто, някак я юркаше. А с други жени, които са му симпатични се държи много по-мило и галантно. Усещат се тези неща

Дано видим въпрос за 50 000!

Общи условия

Активация на акаунт