Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 524
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 050
Леле,не съм го чела това .Ужас!

# 1 051
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Със здраве да си носят имената днешните именици!
И болните да оздравяват по-бързо!
Отивам да правя палачинки, ще тествам новия тиган. Simple Smile. Ама първо кафето, после всичко останало.

# 1 052
Добър ден!
Честит празник на празнуващите!Живи,здрави и щастливи!
Малка Панда бързичко да оздравява!
Мисте,няма се чудиш,я каква ти е хубава програмата!

Леле,не мога да повярвам какво се случва в магазините!Гледах някакви клипове.Е,не е нормално това!Народа се бута като разпродажбите,дето правят в магазините в Щатите.Не съм била,само съм гледала.
На маймуни ни направиха!

Добре изкарах аз,амаа определено кръчмите НЕ ми липсват.Силна музика от самото начало на вечерта,седим и се усмихваме само една на друга с колежките,че не можем да се чуем и да си говорим.Позволиха и пушенето вътре.Цените и те  във въздуха... Поне за мъничко не мислех за война,болести и проблеми..

... до днес,защото Малкото май започва да кашля. Confused

Менюто ни ще е дояждане на заешка супа,две пълнени чушки,а довечера печена наденица.
Хладилника ни е празен,фризера и той.
Трябва да пазаруваме, но и днес ще отложим.

# 1 053
Не си взехме поука.Не разбрахме,че има живот без белина,дезинфектанти и олио.И до бой се стигало четох ,тъжно е.

# 1 054
https://m.facebook.com/groups/757668067638942/permalink/71891250 … 493176/?ref=share 🤣🤣🤣
Ули, особено в това време,бих се опънала на дивана.Шефа даже това прави,подпрял е главата,дупето стърчи нагоре,и се клатушка 🤣.Ах,как му се спи само.Нека му,да види на мен година и половина какво ми беше 🤭😂

# 1 055
Отвратена и отчаяна съм. Аман от спекуланти, аман от игрички с хората, които и без това са на ръба. Аман.

Сега се сещам, че някой питаше за свестен ориз. На Крина - Балдо взимам. И на още някоя марка има Балдо, ама не се сещам коя е.

# 1 056
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Панди, бързо да се оправя детето.

Я, който измисли менюто за уикенда да сподели моля Simple Smile
Ще пълня чушки с ориз и кайма, крем супа спанак, и може би тиквички на фурна със сирене и яйца.
Но мъжО не е добре, та ми е притеснено. Не ще да ходим към Пирогов, не е толкова зле, но с тоя корем дано да е вирус, не нещо друго... Sad Не мрънка, прави си чай, пие там медицини.

Да се оправя бързо малката ПаНтичка.

# 1 057
  • Пловдив
Лоли, чай от джоджен да си направи.

Аз мушнАх един Жолан у гювеча, ма го подварих първо, че домашен и няма сготвяне.
Завила съм се и не мърдам.

# 1 058
Съншайн, и аз знам чай от джоджен за стомашни проблеми. Да му минава бързо на мъжа ти.
Мисте, ти успя ли да пресечеш настинката?
Излязох точно за две минути да хвърля боклука и замръзнах. А не е чак пък толкова студено. Направих си чай от джинджифил, да се сгрея малко. Главата се опитва да ме боли леко.

# 1 059
Попи, аз питах, мерси. И аз като теб съм отвратена. Това е безумно. Отказах се от Метро, то като видях тук, какво е по магазините.

Съншайн, да минава на ТМ бързо. Ай да идва пролет, да се махат тия болести, че аман.

Ули, пица, пилешка дреболия с лук и гъби, за детето мисля боб с кюфтета и пастет за закуска. Чудя се на дреболията.... дали да не стане на дроб сарма? Animal Pig

Лейля, да драснеш при възможност рецептата за заешката супа.

Уинд, със здраве да си носи името!

# 1 060
  • Пловдив
Бърд, уж...пих пак парацерамол де, за всеки случай.

Сиросче, как е ТУ?

# 1 061
Кло,да не ходи и ти да се буташ 😁
Докладва ми близка приятелка. Снощи метнала последното на великденска салата.
Казах ѝ, слагай зехтин, тя йок, дъхнело ѝ.

Как е малката ПанТичка? О'Рахаля ме поправя непрекъснато на "чантичка".

# 1 062
Ей тва пък с олиото е голяма тъпня.Че не е ок да му вдигат цента безбожно, да. Но и да свалят така цена също. Кому е нужно? Само нерви и хаос. На маймуни ни направиха значи... Ама и хората сме си виновни. Още помня репликата-“За бога, братя не купувайте” или нещо подбно беше.
  Позна, че ще има хаос в Кауфланд за олиото, има и починал мъж до палетите с олио.

" мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс "Славейков" в Бургас, съобщи Нова тв. Опашката била дълга около 300 метра.
След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.
Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.
"Мъжът почина в магазина. Блъскаха го и му стана лошо. Беше лудница. Хората казаха, че е паднал, посинял е и е починал. Опашката беше огромна", разказа една от жените, която е пазарувала в магазина."

Dir.bg

# 1 063
Това е ужасно!!! Бог да го прости човека. Обаче ние хората сами си го правим! Защо мам@ му тия хора са станали в тъмна и студена доба да се редят на опашки за олио?! Да не говорим, че кой знае какво качество има това олио/онзи ден в била на касата до касиерката имаше една бутилка Калиакра, ми то на баща ми ракията е с по-наситен цвят и изглежда по-плътна от това "олио"/. Дали някои от натискащите се погледна срока му на годност и къде/кога е произведено. Докога ще е това овчо поведение?! На нищо ли не се научихме  за толкова години!? И тук някой качи в групата на града лудницата пред Кауфланд. Ми ще му вдигнат цената още търсенето определя предлагането и цените, ако няма истерия и презапасяване, да си стои на рафтовете накрая и цената ще падне, ама не. Призива на Д.Попов "За бога братя, не купувайте" за мен е актуален и днес, но за жалост истериите и приходите са по-силни от разума.😞
P.S Съншайн да пие и пробиотик!

# 1 064
Защото сме бедни, Уинд. А и помним едни времена. Защото преди дни, имаше интервю с олио производител /всъщност бутилиращ само, внася суровината/, който такава черна картинка очерта, че... В следващите дни, журналята наляха още олио в огъня. Корнелия даде нарачен брифинг, че суровина има, олио има и това е спекула. Но пък освен бедни, не вярваме на политиците. Та така. Чудя се след олиото, какво следва. Брашното ли?

Мисте, добре бил.

Общи условия

Активация на акаунт