Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 536
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Somewhere in the World
Бобчи, то е ясно, за съжаление това е неизбежно с обедняването...
Само да сме живи и здрави....
Бобчето ми вкара вчера мухата в главата за масаж на лицето и са търся около офиса подходящо студио с добри отзиви. Ми няма бе, уж "елитен" район, и ми се ще в обедната почивка да го играя, ми не!Ма то красотата си иска жертви - ще се ходи надалече...

# 1 531
Естела, ограничено е времето, да. Пък и не знам доколко подобен подарък би бил подходящ за вашите близки. В нашия случай всички бяхме съгласни, че ще се приеме добре.
Майка ми има юбилей тази година, за нея наистина не знам да приготвя, защото не би се зарадвала на карикатура.

Искам и аз да избягам за месец - например в някоя къщичка в планината. Да гледам зелено, да си чета книжка и да си слушам музика. Може и на морето, само че там ще гледам синьо.

Нашите наистина са пионки, но не разбирам опасенията, че ще ни вкарат във войната. Ако, не дай боже, се стигне до такова развитие и този конфликт ни засегне пряко, значи всички ще сме в кюпа, не само България. Мен лично на този етап повече ме притеснява инфлацията и липсата/недостига на разни стоки, отколкото война при нас.

# 1 532
  • Пловдив
Бобчи, караш ли още ВМНВХ? Как ти се струва?

# 1 533
Адри,честит празник! Hug

Ам,не се ли види светлинКа в тунела с таз война ... ?
Или аз бързам да сложа розовите очила Rolling Eyes

# 1 534
  • Somewhere in the World
То и на мен ми се иска бягство надалеч в гората, ама толкова работа имам, че за следващите 6 месеца няма как да се откъсна. Оплаквам се!

# 1 535
Ех, че хубава торта, Ренко, а щом и вкусна е била, съвсем с право е бил доволен Шефът Simple Smile

ЧРД, Адриана, жива и здрава да си!

Ако нашите проруски, да им цитирам любимата посланичка, "подлоги" поставяха нашия интерес на първо място, а не руския, ехей. Ама радевци, ниновици и сие трябва всичките са държавна измяна да отговарят...

# 1 536
Бобчи, караш ли още ВМНВХ? Как ти се струва?
Да,Мистик.Имам много енергия,лицето ми се освежи много,сякаш се опъна.Не задържам вода и имам много енергия.Енергията осезаемо се усеща и да ти кажа,това е моят режим.Сега държа въглехидратите около 30 максимум,понякога прегрешавам с алкохол,но примерно два пъти седмично .Свикнах и ям или късния следобед или вечер.Свалих 3 кг и по 4 см от талията и ханша,бях качила 2.5 от септември до февруари.
Прити,масажът помага,но наистина трябва сериозно да ходиш,лице и деколте е всъщност.

# 1 537
Честит рожден ден Адриана ! Тортата е много хубава сладки малки котенца. След малко отивам на очен .Цяла седмица гледах рамки за очила и така и не можах да избера . Няма да се зарадват много препоръчаха ми в имейл да си ги избера акоможе преди прегледа . Еми не можах това е ..

# 1 538
  • София
Даааа, Панди пак оплете конците и този път завлече и мен 🤣😂🤗
Адри,аз пак искам пухкави крачета и ръчички!

Е, то си е традиция вече да оплета конците. Може и нова традиция да прокарам - да завличам още плетачи с мен.

Адри, ще ме прощаваш! Някаква ранна склероза ме тресе. 🤣

Ама ти и торта си сервирала, а напред не я видях. Тук вече нямам вина - форумът я е скрил от мен, за да има за всички, а не да я опапам цялата аз. Или Адри е редактирала. Сладък да ти е живота като тази торта! 🤗

# 1 539
Панде - аз редактирах, че сутринта много набързо написах поста ама така е, без почврпка не става.
Нямаш склероза ама си забравила, аз родих преди месец, нали ви надувах главите тука колко ми е тежко, че накрая и спешно секцио ми спретнаха, че нещата се пообъркаха. Та така.

Добре - за времето там не знам какво е ама тука едно слънце пекнало. Вчера валя цял ден, но днеска е хубаво още от сутринта

# 1 540
  • София
Адри, помня. И сладката ръчичка помня. ❤️ Но сутринта като творях пожеланията си към теб съвсем изключих. Баш на склероза прилича моето, че постоянно забравям какво ли не. 🤭

# 1 541
Маалеее,  всички сме в еди отбор, няя се пУашите 🤣🤪
На Ренко, маленкото да живее в щастие и здраве 🥳
На Адри все слънчеви дни в живота и душата!
Килито  все го изпускам...

Прити, твоя мъж е за удУшване. Да двадам ли? Не стига другите ни проблеми, ами и ако някой така ми дудне ще има  битова " военна операция', съвсем отговорно го заявявам.

При мен -
- прибрах си килеша от баща му. Той, баща му, не можел да се занимава с него, какво да го правел? Не можел се разправя с него? Мдаааа..напразни надежди имах, че той бившия,  ще се вземе в ръце някога. Все пак син има, да го възпитава...ама тц. Няма. Както винаги само големи приказки.
- откак килеша беше се преместил при баща си, му говоря да си извади документ от у- ще за карта за автобуса.. Дойде си онзи ден, още няма карта. От два дена ходи и се прибира  пеш до даскало. Пари не му давам. Да видим докога ще издържи...ината. Ходи пеш и до тренировки..
- редуцирах тренировките през ден
- само за два дена при мен си повиши оценките по два предмета
- без всякаква комуникация съм го оставила, нищо, че има два телефона. При мен на сейф, чакат по- добри времена. Някога.
Може би за бала, ако доживея, ще му ги дам.

Та така славно си живея...

# 1 542
Търти,защо абдикира така бившият ти мъж?Как така какво да го прави?Хубаво си корава и позитивна,ама не си и баща ,майка си .
Вие в един град ли живеете с бащата?Направо като те чета се сещам за думите на МУ :Майко,от боклук рови ,та го изрови баща ми?
Оф,сили ти пожелавам.

# 1 543
  • Пловдив
13сче, явно много е сгазил..."за" съм принципно, ама без телефон как го намираш?

# 1 544
Бобч, винаги аз съм била и мъжа в бившето ни, така наречено семейство...Не се гордея, нито се хваля.. Просто съм избрала грешния човек. На 17 години. Мда. Но пък кой да ти знае тогава,че човек с две висши- математика и военно у- ще, всъщност ще е такъв голедумец и малко действащ  чиляк. И моя е грешката. Но нищо не мога да върна. А както се преборих навремето за щерката да и се платят уроци, за да влезе в читава гимназия, така сега ще трябва да се преборя все пак килеша да завърши гимназия. Няма да го оставя на самотек, както би направил баща им. Той всяка трудност е посрещал така- с вдигане на раменете.
Но наистина съм изморена. Да съм всичко.

Общи условия

Активация на акаунт