Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 442
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 695
Тц, тц, Сиросче, голямо тегло теглиш.

В какъв филм се вкарах с моята боя за коса, не е истина Scream

# 1 696
  • Euskal Herria
Панде, голяма скица е Пантичка! Щом има успява вече и забележки да прави, детето върви към оздравяване. Фен съм й.

Сирос, ами Кили? Wink

Жива да я ожали човек Сирос.
Така си е. С туй долно котенце вкъщи... има нужда от възстановяване Simple Smile

# 1 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
oooх как се мъчи милата!
сиросче, ида да ти разпличквам водата и да свиря на уше от петата симфония до менделсоновия марш.
Wink на гребен, че друг инструмент не владея.

# 1 698
Ма верно се мъча. Ще ми излезе през носа неработния петък, а и има много хора. Но пък чавето е на седмото небе.
Янче, дзверОт си е вкъщи. Няма проблем,  ден и половина да е сам.

# 1 699
  • USA
Честит рожден ден на Сиси и Бабри! Да сте живи и здрави, обичани и щастливи💝🥂🍾

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:32 от SkyBlue

# 1 700
  • Пловдив
Скайче, Hug ще мине скоро всичко! Бъди силна!
Браво на момчето за силата и вярата му!

Сиросче, завид!

# 1 701
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
скай, децата са по-силни от нас.
прегърни го и от нас.

# 1 702
  • София
Скай, момчето ти е голям мъж. Желая му всичкото здраве и късмет, които може да поеме. Няма как да не се оправи с това отношение към живота.

# 1 703
Скай, нали се подобрява момчето ти, това е важно. Дано по-бързо всичко остане зад гърба ви.

# 1 704
И за да може цялостна картината мъжът ми е с болка в гръкляна отляво и с подуто ляво око.Събуди се така сутринта.Ходил рано рано на лекар и после на работа без да ми каже.Изписал му АБ.Той се прибрал по- рано от работа днес,окото било добре,дремнал и като се прибирам - окото компот.Това дето го болеше дълбоко в гърлото,дали лимфен възел,какво що,не го боли.Но този клепач на лявото око ме притеснява.Пил вече 1хапче от АБ сутринта.Не го боли,не го сърби окото..Квой туй нещо и както винаги в петък,:( Направо мега ми е притеснено.
Детето му минало.Добре се чувствало,но нещо го дразнело гърлото сега.Пълна програма.Отварям хосписа.
П.п.Скай ,всичко ще се оправи.Силно е момчето ти и ти си герой. Heart

# 1 705
  • Пловдив
Уми, алергия някаква?

# 1 706
Ама само след сън е това и само на едното око.Не боли,не сърби,не е зачервено.Вчвеа вечерта се оплака,че като си върти главата и някъде вътре в гърлото/ гръкляна го боли.Тая сутрин от същата страна окото беше леко подуто,през деня спаднало и след следобеден сън- бушониран.Видял го сутринта личния,казал че има възпаление и изписал АБ.Не знам.Преди около 2-3 седмици кара Ковид.Освен нещо пост ковид да е.

# 1 707
  • Пловдив
Майка се беше подула след кортикостероидите дето пиха за ковида.

# 1 708
Уми,много кофти .Очна клиника или лекар може ли да намерите?

# 1 709
  • София
Момичета живи и здрави бъдете, щастие, любов и вътрешен мир💋

Общи условия

Активация на акаунт