Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 787
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 920
Ох, Ули, едвам чакам да стане 6 часа при нас и да си сипя. Заредила съм 3 вида джин в хладилника, тоник, лимони, само чакам заветния час!

Как тъй джин не обичаш? Не може да не обичаш!

# 1 921
Добре, че не пия отдавна, ама сега с тоя безалкохолен джин може да ме изкушите. Много обичах преди с тоник.

Без да искам се получи, ама се сдобих с наемателка, за малко, украинка. Дано всичко е наред. Събираме ѝ сега нови посуда, завивки, каквото трябва за малко домакинство, поне това да не купува за престоя си тук.

# 1 922
Уми, спокойна нощ!
Не може ли, ей сега, да спре времето. Така де, да не идва понеделинкът. Къси нощите, трижди къси дните.

Вайче, насреща съм.

# 1 923
Сирос, в сряда идва, та, време няма. С една приятелка намерихме в домовете си почти всичко, каквото малко остане ще си докупи момичето. Поне работа има, засега, та е спокойна. Ако остане без работа ще е тегаво, ама все ще измисля как да не умрем от глад тримата, надявам се.

# 1 924
Кажи какво още трябва, Ваичка?

# 1 925
Тарти,аз ще дойда бре!Като не идва джинът,идвам аз 😁
Аз джин пропих откакто излезе розовият,Хендрикс бях взела от Лидъл.Тогава мъжът ми още пиеше и много ни хареса и съм пробвала почти всички,които съм видяла.Че и който съм почерпила е пропил и той.Като бях на село един месец,казах на магазина да заредят и 6 бутилки само аз ги купих.Приятелки,роднини,всичко пропи розов джин 😁
Вайче,безалкохолен джин няма,сори.Пошегувах се.Ще пиеш алкохолен😘.Дано всичко се нареди на квартирантката ти

# 1 926
  • Mediterraneo
Е, как да няма, не ме четеш. Пуснах ти и снимки даже на безалкохолен джин.

# 1 927
Как да няма, Тарталета я колко варианта пусна.

# 1 928
Ако може тази нощ да спре времето, а след това директно да прескочим в идния петък. И, ако не е много нахално, като превъртим до другия петък, всички задачки-закачки да са се свършили сами.

# 1 929
Ули, честно, не знам. Май намерихме почти всичко, утре ще видим. Единствено май нова завивка/неползвана за момента липсва, не че тя има претенции да е такава.

# 1 930
Ако може тази нощ да спре времето, а след това директно да прескочим в идния петък. И, ако не е много нахално, като превъртим до другия петък, всички задачки-закачки да са се свършили сами.
амин!

# 1 931
Къде е пуснала ?Ей това виждам аз от Тарталета

# 1 932
  • Mediterraneo
Дано измислят безалкохолния джин до моето време ,

Отдавна е измислен, спокойно

# 1 933
Панде, ти ли се чудеше за фраер?
Ей сега показаха във фраерната група, че от утре в Кауфланд ще има Филипс Изи Фрай 4,2 литра за 130 лв. С три години гаранция, и можеш до месец да върнеш. За проба си струва, мненията са положителни, освен че е стар модел.

# 1 934

Общи условия

Активация на акаунт