Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 371
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 085
Мързелота, аз почти за всяка ви си имам някаква си моя представа. Според писания и аватари..Въпроса е да ви "срещна" някъде из нета. Аз разглеждам много картинки из нета...нещо като манийка 😊🤪 и...като срещна някоя от вас, познавам я. За Кро отдавна я " срещнах". Даже, мисля,  тук писах. Фил също съм. Така че, имам рисуване. Килито го "срещнах" преди месец 😃 та така..

# 2 086
УмориФ са, а краят на работния ден е някъде много, много далеч.
Боли ме глава. До преди малко се носеше рев на мотори, сега моите мили съседи стържат със столове по ламината.
Уж 14 градуса, пък на мен ми е студено. Слънцето забегна нанякъде.
Мрънкаво ми е, както вече вероятно сте забелязали.

# 2 087
Мен нещо ме стегна тикверицата. Скъсах си нервите в банката, довърших ги в Йетел, милинките те и платих за паркинг от 11 ч до 13,30 ч - 7,50 лв. Rage
Тук слънчево Бърди, но духа брутално.

# 2 088
На най-горния  открит паркинг на мола направо се клати колата от вятър.Обаче поне втора пералня изсъхна на двора.

# 2 089
Уми, разбира се, че не си лоша майка. Всичко възможно си направила. Ако беше останала у дома, щеше да ти е по-спокойно, но това нямаше да повлияе на кашлицата на детето.

# 2 090
Честита да ви е Нахалницата, Уиш! Flowers Four Leaf Clover

Уми,недей да се обвиняваш. Права е Уиш,и да беше останала,нямаше да промениш нищо. Hug

Тарти,сетила съм се да питам, как върви подготовката за заведението?Дано всичко е наред!

13,много яка Крот! Blush

Носа ми е запушен,гърло ме боли,ушите ме сърбят.Изморена се чувствам.
Поне след сряда времето ще се оправя!Нямам търпение за слънце и птички!

# 2 091
  • Пловдив
И сега е много приятно вън...ходих до пощата да пусна ГДД на майка. Очите така ми парят, полягва ми се, а имам на танци да ходя Head Band На връщане обаче ще ходя да диря или джин, или кенчета от Лидл... Simple Smile не мога инак.

Днес апнах само 1 печ.пил бутче с малка великденска салата, демек нещо по ВМХ...да де, ама хич не съм сита, хич.

# 2 092
Съншайн,забравих теб да спомена,а цял ден те мисля!Дано всичко е наред и при теб,стискам палци! Hug

Абе,Бобчи,бебета сънуват ли?Възможно ли е да имат кошмари?

# 2 093
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не видях киликандзера и съм сърдита пък!
по тоя повод ще направя царевичните чипсове и може би една тава милинки - нямаме хляб, а ме мързи да ида до магазина.

кой попита как изглежда глухарче в 5 часа?
ей ви визуализация - сутрин ранко е бодро, подредено, наредено... като номер 1 и 4 (по нашенски, не по арабски)
следобяд  вече е като 5 и с напредване на времето, клони към 2 Wink

# 2 094
Мисте,малка ти е салатата.
Благодаря на всички.Той баща и се прибра към 15ч.Не,че нещо и помага,но поне има възрастен вкъщи ...

# 2 095
  • Пловдив
Ама Уми, нали идеята е да се наблегне на мазнините? Та салатата със зехтин е само допълнение, а не основно...Thinking
Уиш? Бобчи? НалЕ?

# 2 096
Не знам,аз съм я правила и съм яла зелена салата и айсберг на корем
Въглехидрати минимални,а пълни корема.И по 1-2вратни пържоли хапвах с това ,де.

# 2 097
Мисти, аз винаги си слагам грамадна копаня със салата, за да ми напълни корема и да нямам много вместимост за друго, че каквото съм прасе лакомо...

# 2 098
  • Пловдив
Хм...аз понеже не съм много по салатите, та на мЕсото наблягам Grin Разбрах...

# 2 099
По същата причина вечерям основно със сирене, кашкавал, маслини и салата... лошото е в междинните похапвания...ето сега пиша и хрупам пурички от Лидл... не прасе, хипопотам!!!

Общи условия

Активация на акаунт