Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 786
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 280
Боли ме кръста,но детето няма висока температура.Кашля доста,но вече кърти.Носа одран,но сопола намалява..Абе,днеска ще скучая,надявам се.Колежката ме замества до края на седмицата и се чувствам толкова зле от факта,че ми се реве.Що съм такова говедо не знам?!
Времето е чудесно.Ще изляза да си проветря главата .

# 2 281
  • София
Мисте, за тийн мисля, че вече може спокойно да си кара с каквато изберете паста за възрастни. Това за избелването и на мен ми се струва маркетингов трик, но пък бих му купила щом иска. Виж, ако има проблеми с венците или чувствителни зъби, или друг проблем, налагащ употребата на конкретен вид паста, тогава е друг въпрос.
Относно флуорида ... нямам идея доколко е вреден, ако е вреден, но количеството му в една паста за зъби е минимално. Големите хора не я гълтат пастата и ако няма някаква конкретна причина да се избягва наличието на флуор, не виждам проблем да се употребява паста за зъби с флуорид.

Уми, съвестен човек си, не говедо. Разходи се и се отърси от тези мисли. Имаш нужда! Дано е минало вече и всеки ден да е все по-добре детето, а и ти също!

# 2 282
К'о станА с форума? Нали не виждам само аз по-голямата част от бутоните и менютата на шльокавица?

Странно. Като публикувах се оправи.

# 2 283
Фил не е яла банани, профилът изглежда по друг начин, когато те застигне тУй нЯщо. Вторник ни е заобиколила, публикувала е в другата оплакваческа и на още едно място, но ще замълча. Тук са ѝ дошли прекалено много тортите и плюскането.

А Сис само чете, но не пише, Веселинкова е същата работа. Що изчезнаха тъй внезапно..., за другите няма да казвам нищо, че се чувствам като воайор, като им заглеждам профилите.

# 2 284
Понякога пиша,без да мисля.За което често съжалявам.Както и сега.Бан може и да има за седмица,принципно това.Но за това пък не съжалявам грам.
То банани в тоя форум обикновено ядат тези, които не са ги заслужили, докато такива с доживотен такъв,биват помилвани след време,и с нова визия сначале.
Фил като реши да ни удостои с честта си,може и да каже на какво се дължи почивката ѝ.Не че е длъжна.

# 2 285
  • София
И при мен всичко беше на шльокавица. Оправи се като затворих браузъра и пак го отворих.

Непишещите момичета липсват, но пък всеки си има своите причини. Който и когато иска може да пише без обяснение. Дано са добре, другото си е тяхна работа!

# 2 286
  • Пловдив
Попаднах на 2, 3 добри идеи за готвене Smiley Првите две стават и за НВ хранене...
https://pin.it/3T2Gb48
https://www.pinterest.com/pin/4714774600439505/
https://www.pinterest.com/pin/70437485970899/
https://www.pinterest.com/pin/572449802633455818/

# 2 287
Здравейте, девойки! Гледам, че Пандата се е сдобила с фраер. Честито! Това е една чудесна придобивка!
Само дето аз я "пенсионирах", защото си взех такъв, ама тип "фурна". Еми по-добър е. И довечера ще ходя да си взема приставка за шишчета. За малкото ни домакинство е много удобно уредчето.
Въздържам се да използвам опцията за сладкиши, щото хептен ще ми отеснее апартамента около ханша...
Хубав ден!

# 2 288
Бобчи,аз харесвам пастите за зъби на Бочко,а и всичките им неща. Но не съм някакъв маниак на тая тема. За децата си има значение де,щото поне моята си гълта част от пастата. Но пък не изгаря от желание да си мие зъбите. 😆
Начи аз като реших да си спирам профила,точно за това написах тук. Не да се чудите жива ли съм,обидена ли съм,банната ли съм. Не беше за да привличам внимание и да припадам така,че да ме забележат всички. 😉 Просто за някои хора,като мен,това не е "просто форум". Аз си ви чувствам близки,уважавам и харесвам повечето. Та от уважение написах. За други явно не е така и те си имат свое виждане за нещата. Аз само се надявам да са здрави всички. Другото... квото ще да е.
Припичам се на слънце,котките се въртят около мен. А едната надушила принцесата в торбата,която бях оставила до входната врата,намушкала си главата вътре и като я подгоних,като побягна с тоя плик на врата! 😂😂😂 Вътре ми е и портмонето,и документи,и всичко. Събирах из целия двор! Пуууу шашаво коте. 😂 Трябваше да снимам клипче,щеше да е яко смях.

# 2 289
КАЗАХ,че имам чувството,че някой е получил нещо си.Но,след проверка,се оказва,че към момента това нещо го няма.КАЗАХ още,че това нещо, често се получава за щяло и нещяло, особено за нещяло.КАЗАХ още,че когато някой се появи,ако се появи,може да каже де се губиш,но НЕ е длъжен.След мен се казваха същите неща,но защо аджеба,от изказванията АЗ излизам като черната овца!?
Ей затова предпочитам да дрънкам тъпи шеги...

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 14:11 от Ренко

# 2 290
  • София
Аз ти казах ама ти не 😂💋

# 2 291
И на мен ми липсват споменатите, но може просто да им е писнало в темата, знам ли.
На мен все така ми харесва атмосферата тук.
Сутринта регистрирахме Аля в районното, много проста процедура, можех да напиша, че съм я настанила в мазето и пак нямаше да има проблем ...

# 2 292
Бочко купувам и аз, без флуор. Ако й я дам, ще я изсмуче като пауч за пиене, затова я крия. Иначе по една четка на ден може да издъвче ако й давам... Ма взе скъпо да ми излиза

За бановете съм съгласна с Ренко, хора, които обиждат на к@чк# не веднъж дори, даже и за седмица не бяха санкционирани, ами и извинение им намериха...оттогава загубих всякакви илюзии за какъвто и да е опит за обективност ако ще само ей тъй привидно да е.

# 2 293
  • София
Рен, аз не оставам с впечатлението, че си излезнала черна овца. Thinking Съжалявам, ако написаното от мен е спомогнало да се почувстваш така. Просто изразихме мнения всички, пък било то и сходни.

# 2 294
Има теми с доста разпалени спорове,и хора които се държат откровено грозно .Ама на.
Ренко,няма такова нещо бе,няма черни Уфси тука.

Общи условия

Активация на акаунт