Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 388
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 75
Нейо е куч на Донси. Оттам Нейо Донсин. Болднат е сигурно за контраст като единствения четирикрак в списъка. Laughing

# 76
Цоп от балкона. Бях скочила от него за малко, па нещо ме обзе темерутското настроение и пак се качих.
Честита Баба Марта и от мен, живи и здрави бъдете, много усмихнати и изпълнени с позитивизъм.

Скай, стискаме още палчетата.
Баба Яка и на теб стискам, дано се нареди бъркотията.

От няколко дни така ме боли кръста, че  вчера буквално пълзях по стълбите на къщата. Мрън.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 15:50 от Анонимен

# 77
Кога издраскахте толкоз страници бре?

Честит празник, момичета! Да сте здрави вие и близките ви!

Панде, давам бе, как да не давам. Моя, ако трябва и в малкия гювеч ще го сгъна. Така съм му набрала. Пусна робота в 4 ч сутринта, гадното долно котенце.

Добре, може ли да се класирам с дата 7?

Тръстиката ме зове.

# 78
  • София
Ох, бе, кучо бил Нейо! Grinning А аз на мъж се озъртам, двукрак мъж (може и трикрак Stuck Out Tongue Winking Eye).

# 79
  • Somewhere in the World
ЕЕее Добри, мерсаж - ма нещо съм се омотала явно.
Найо Донсин е на Донсита кучето Simple Smile)
Маале Сиросче, Дзверо отма съм го сготвила!
Мисте, как си, как  са твойте мъже? Какво казаха лекарите за татко ти?

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 19:14 от Pretty_Mama

# 80
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ПанТичка - 3 март
Кло и бобчита - 4 март
кротик и сирос - 7 март
бъръльо - 9 март
мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март

аз - 13 март (обичам числото 13)
адриана и ред стар - 17 март
сиси и веси - 18 март
зууми - 19 март

огица - 20 март
уиш - 22 март
Донси - 23 март
ренко, естелла и прити мама - 24 март
Герата - 26 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

не мога да не отбележа (с безкрайно задоволство), че седми март се очертава интересен ден Wink

# 81
  • Варна
Аз пък ще ви кажа, че Тя е Бориса ❤

# 82
  • Somewhere in the World
Браво, Стели - чудесно име Heart
Хайде леко бременеене.

# 83
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам дали ще е Бориса, но ще е сладурче и то не кое да е, а сладурчето с триста лели феи кръстници.

Simple Smile

# 84
Тамън Боряна щях да предлагам и сте решили Бориса. Нищо, накрая все ще е Боби вероятно Simple Smile жива и здрава да е.

# 85
  • Наблизо
Добри,твоите феи кръсници ги прочетох като бели фъстъци..Явно ми се ядат.
Избирам 28 март..Интересна дата е.

Мързи ме много и съм много ама много нервна.Един колега ми вика ''Ще ти пратя програма за медитация''.
Довечера сме на УНГ с детето,да му проверят слуха.Според мен си чува чудесно,но педиатърът му иска да го провери.

# 86
Честита ви Баба и от мен си  🤗 здрави, засмени, наспортени 🤣
Аз кат едно също хамЕно...приготвих три дни преди днес мартеници, току пред входната врата...да не ги забравя, налЕ. Забравих ги. Всички ме кичат днес, аз седя кат истукана 🙄  Тъй ще е...следващите сто 🤪
За мен зачеркнете 13 - ката, че да си стоя на името 😜
То хубу, решили ваще мъжове да умират или страдат таме от болежките си...ама пуста лопата? Щото то хубаво да си страдат, ама покрай тях и вие ще сте на пангара. Та хич да не се правят, ами да отиват на лекар..егоисти такива. Ай оправих чуждите мъже 🤣 ма как звучи само 🤫
Скай, чакаме добри новини.
Бориса е много хубаво име.
Моят кръвоизлив в окото си мина. Пак няма умирам, значи 🤣
Якче, не пускам.
Остъйте жиотинките,ей!

Утре ще кича с мартеници аз. Сега като се прибрах, ги сложих в чантата. Ами кво?аз си имам мой годишен календар,пък 🙃 Те шми казват кога е първи март..😁

# 87
Да не остана по-назад и аз - 28.
Янче, радвам се, че се появи Simple Smile
Начи, какво сте вдигнали мерник на животинките, лошави жени. Сутринта свеки ми звъни и се оплаква от техния Рижко - наизвадил половината маслини от кутийката им и си легнал най-спокойно.

Вчера и днес успях да избутам две големи задачи и не знам колко по-дребни. Доволна съм, но няма да казвам колко нерви изхабих и колко часа спах. И тъкмо да си отдъхна - заля ме следващата бумащина. Хубаво е да има работа, но напоследък ми идва леко множко. За капак не успявам да си планирам добре времето, мотая се, бавя се и се изнервям още повече.

Вечерята ще е "почисти хладилника" - нещо като гювече ще спретна.

Много ми е уморено и скапано. В последната седмица не спя никак добре. Лягам като пребита и пак не успявам да заспя. Мислих да си взема мента, глог и валериан (бабешка работа Simple Smile), три пъти излизах днес и трите пъти забравих.

# 88
  • Пловдив
Привет-мривет!
Минахме док и заключи, че му трябва болница...да му направят всички изследвания и да се види по-подробно. Та...дирих място, намерих, водих го, настаних го даже и скенер мина. Голям зор видях..запъна се, не иска болница...не е лежал до сега Confused обяснявах, че е за хубаво. М не...май няква паник атака направи..едва удържах фронта. После се поскарах, успокоих и тъй Head Band добре, че пътеката е 3 дни, че...
Па дирих лекарството, че не взел достатъчно с него и чак сега кацнАх у дома.
Кволимечакаощенеамеядасимисля.

# 89
  • Somewhere in the World
Мисте, браво, момиче!
Добре,че си намерила място в болница - това е най-добрия вариант да го изследват и наблюдават. Всичк още е наред и да му назначат най-доброто и правилно лечение Hug
Аз отивам да спретна една пилешка супа и едни картофи с пиле и имам работа за целия китайски народ!
Ще преценя на място дали ще говоря на МУ.

Общи условия

Активация на акаунт