Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 354
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 975
Бобчи,горките четки 😢! Аз моите ги гледам като малки деца. Мия ги с бебешки шампоан и ги суша изправени в специална поставка на стайна температура .

# 976
Нищо им няма.Пръскам с пулверизатор и разтърквам на хартия,един път седмично ги къпя.

# 977
  • София
Вместо йод, нагъвайте водорасли, още не са се сетили за това Grinning Ох, днес е шашав ден, да избутам още малко и ще почивам.

# 978
  • France
Така както е тръгнало, ще взема да се запася с кремчета против хемороиди, че знае ли се Stuck Out Tongue Winking Eye А не си е работа да те боли Д-то.

# 979
  • София
Ох, бе, Фило...ми важно си е д-то. У нас всичкото болен спи, аз изкукуригвам вече. Има работа да работя, но ме мързи. И утре е ден.

# 980
Ааа,за водорасли пари нямам!Една малка салатка ми струваше 15 лв .
Боже,потрес!Гледам ся Джугана рекламира Рефан 🤦🤦🤦🤦,мега тъпа реклама са спретнали.
Тръгвам на йога,само малко да се постопли,че нещо не ми се ходи където и да е на минус седем градуса.Почвам да си търся клин.

# 981
13-ко, ида с вино в ръка! Дядо ми бог да го прости ме научи да играя сентасе, много го цъкахме. Сега и живота ми да зависи от това не мога да се сетя за правилата. Та идвам на курс, опреснителен.Grinning
Олио в Лидл бол, ма не е от моето - вземам си на Вивадор 2 литра и го кандилкам няколко месеца, няма да купувам, вчера бях сериозна ако няма няма да слагам в яденето, това е стара реколта слънчоглед и отдавна произведено олио, тази цена не е реална мамк@ му!
За йода, ми той не се пие без причина, колкото полза двойно повече вреда. Пък и ние сме чернобилчета, радиацията ни е в кръвта. Квото такова, да психясваш е по-страшно. Ако ни е писано да мрем по-раншко ще се случи, нема де да идем. И преди време го казах от радиацията не можем да се скрием. Отказвам да го мисля, само се моля ако ще се мре да е от раз, не ща да се мъча.
Наспорт от мен.
Сис, дишай чадо и отвори магистралния път между ушите и хич да не ти пука кой,какво казал, особено ТМ.

# 982
Мързелче, ида да ти кажа, че мекото сирене става чудесно за пълнеж на кайма.
Днес в крайна сметка направих едно голямо кюфте, пълнено с един ред кашкавал и една бучка от мекото сирене. Кашкавалът освен, че се вижда, не се усеща, но сиренето е много приятно и не се е стопило, както предполагах, че ще стане.

# 983
Мекото сирене съм слагала в тутманик.Става много приятно скърцащо между зъбите,не се беше стопило за мое учудване.
От мен кюфтета от тиквички,от свеки-сарми.Утре леща искал големия.По-нататък ми е мъгла 🤷🏻‍♀️

# 984
Ммм, идеята за кюфте, пълнено с меко сирене, е гениална. Ули, за сиренето в тези кутии ли говориш?
Скрит текст:

# 985
  • София
Вкъщи сме на ориз с праз и маслини. Много го грухтим и двамата с баща ми. Щерката не го ще, за нея всеки път мисля друго.

# 986
Точно то, Уиш. Имах останала една бучка и реших да го оползотворя.
Пекох в еър фрайъра на 205°, моят има една програма roast, Запази си се, не изтече, много приятно ме изненада.
Аз просто нямах нищо друго да сложа в пълнежа, но ще търпи импровизации.

# 987
Улич, може ли по - точно? Гледам и Уишкова пита.
Ренко, завиииииииид! За сармите. Ще се продам за една чиния сарми.  Каквито и да са.

# 988
Аз ще си мълча и няма да казвам, че току що нагъвах сарми с кълцано телешко и сушени гъби без ориз.

# 989
Аз ще си мълча и няма да казвам, че току що нагъвах сарми с кълцано телешко и сушени гъби без ориз.
гад ниедна. И без ориз ще ги ям.

Общи условия

Активация на акаунт