Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 450
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Много радост на Сис и кого още изпуснах? Бабри? Абе, от здраве и любов да не се отървете, парите да са ви проблем, че са много и да не почнете да забравята тоя-ония като кака ви бър.
И да се напразнувате, както заслужавате.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 10:46 от бъръльо-бъръльо

# 1 651
Ооо, рожденички ли си имаме?
Да сте живи и здрави, Сис и Бабри, много щастие и късмет! Flowers Hibiscus
Букетът на Сис е прекрасен Heart

# 1 652
  • Пловдив
Честити да сте, момичета!

# 1 653
  • София
Честит рожден ден на Бабри и Сис! От хубаво да не се отървете! Лошо да не видите! 🍀🌈🌸🎈🎁🍷

Ени, ама тя вече не е болна. Затова се опитвам да я захраня. Никога не съм я карала да яде насила. Опитвам с примамливи за нея храни. Но в момента нищо не я примамва . Крем -супа отказа категорично. Пюрето е вариант Б.

Кло, приемам да споделиш за мед с пчелно млечице. Купешки сиропи и други не прилагам. А сега и витамин С и Д са й забранени заради нефрологичния проблем.

Ени, разбирам я Синеочка. И в ДГ на ПанТичка по едно време много ги разместваха, смесваха без логично обяснение. За децата е стрес. Не ми е ясен смисъла. Това беше във времето преди Ковид и не го свързвам с масово отсъствие на учители поради боледуване.

.

# 1 654
Здрави и щастливи да са Сиси и Бабри!
Бях на лов 😁.Няма да ви казвам цените,че да не ми пада реномето на бароФка 😎

# 1 655
Тили, бих препоръчала първо да ги изследваш.
Пусни вит Д и б12.
Скрит текст:
Една добра комбинация след това за пиене е 4капки Вигантол + 1 Бевит форте + магнезии. 3 месеца. 

Честит празник на Сиси и Бабри. Да сте здрави и щастливи!

# 1 656
  • Euskal Herria
Честити да сте, Сиси и Бабри! Здрави и обичани!
Заради стачка на транспортните компании други компании обявяват, че спират работа. И това се отразява в магазините, естествено. Хората бързат да се запасят и пак почнаха да се поопразват щандовете. А каквото се появи, все е с по-висока цена. Ама и това ще преживеем.
Хубав петък, общество!

# 1 657
Ренко, краставици ли налови?

# 1 658
Честити да са рожденничките !

# 1 659
И едни уникално вкусни като за сезона домати.И други нещица,но не се котират към баровските стоки 😂

# 1 660
Сисунка, честит рожден ден и от мен! Жива и здрава да си! Много щастлива! 💜

# 1 661
И едни уникално вкусни като за сезона домати.И други нещица,но не се котират към баровските стоки 😂
Гъзарка Simple Smile

# 1 662
Честити да сте,Сис,Бабри! Здрави,усмихнати,обожавани и сбъдващи мечтите си с лекота! ❤💐🎉

ТиЛи,ще я взема в 16. Аз също я разбирам,но не искам да я уча така,че после ще се изхитри. Пък и тепърва трябва да свиква,че не всичко и всички са ни приятни.
Панде,понеже каза,че още е вкъщи,за това реших,че още не е напълно здравичка. Или и аз като теб съм оплела конците. 😁 Иначе и Синеочка някой път отказва ядене като е болна,че и няколко седмици след като уж се е оправила. Дано мине по-бързо този период при вас. 🤗
Отивам на кафенце аз.

# 1 663
  • София
Ени, по принцип след боледуване я задържам вкъщи поне няколко дни. В момента остава само малко кашлица да се изчисти, която според баща ми не следва да се брои за кашлица - преувеличавала съм била.

Трябва да се боядисвам днес, а така не ми се занимава.

Пюрето за детето е готово, сварих картофите в пилешки бульон и добавих от него при пасирането + малко масло и прясно мляко, дано хапне. Ние с баща ми ще дояждаме от вчерашното пилешко месо с доматен сос и бамя.

# 1 664
Малката е с болки в корема и гадене
.Дано е ентеровирус и да минава Sad Сама е вкъщи.Криво ми е и ми е свито ..

Общи условия

Активация на акаунт