Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 455
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Пловдив
Уф...аз си мислех, че за това говорите...https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhiteli-na-Plovdiv-za-an … adi-elekt-1232626
Па вие толкоз закодирано...

А кафе...?

# 1 636
Мисте Joy

Напекло е слънчице - не че топли, но поне не е мрачно.
Петък е! Юхуу! Не че няма да работя в събота и неделя, ама все пак Simple Smile
Имам да избутам до край още 2-3 нещица в следващите петнадесетина дни и малко ще поолекне, надявам се.

# 1 637
  • София
Здравейте!

Писах, писах , па се затри!

Скай, да ти минава бързо ногата! Как е синът ти?

Уиш, в съня ти Пантата всичко си изяла казваш. Да дойдеш да я нахраниш, моля! Тъмън да си похортуваме двете. На ябълки живее основно, а е отслабнала зловещо от тъпия грип. Всичко отказва. Може би щяла да яде картофено пюре, но не обещавала. Да съм направела и ще разберем. 🤦 Вчера малко кърначе клъвна. Предните дни чопна мусака. Ама ню-ню количества. ЛЛ опява да съм я захранела със силна храна. Но не казва как да я накарам да яде.

# 1 638
  • София
Дай ѝ нещо сладко, да ѝ разбуди апетита. Това в краен случай де, но да. Киселяка и той е труден с яденето, а щом откаже и шоколад, не е добре положението. Има и разни плодови сиропи за малки деца - Апетитко, в къщи прашасва една бутилка.

# 1 639
# 1 640
Панди, защо не опиташ да даваш мед с пчелно млечице? За рецепта, ако решиш ще кажа как да го забъркаш на ЛС. Недей да взимаш готов продукт.

Честит ви петък! Днес едно слънце е огряло, но вятърът е леден.

# 1 641
Панде,нали писахме и преди-нормално е да не яде като е болна. Давай чайове,сокове ако пие,фреш най-добре. Супички. Няма как на сила да я накараш. Щом й се яде картофено пюре,направи й крем супичка. То си е като пюре,ама по-рядко. Ще прояде пак.
Синеочка вчера ТРИ пъти е яла в ДГ! 😆 Щото иначе е или само закуска и плод,или само на обяд топи хляб в супата... Обаче само ги местят от група в група и тя много се разстройва. Пазари се днес да не ходи,че били в другата група. Не знам какво правят и какви ги въртят,но тя е чувствителна и тези промени й влияят зле. Пратих я де,с уговорката да я взема първа,след като отказах да я взема на обяд. 😁
Наистина е друго като пече слънце! Дори и студено,пак е хубаво. ❤
На патеричка ЧРД на Ади! 🎉💐❤ Здраве,късмет,щастие и много любов!
Скай,да минава болежката. 🤗 Завидях и аз за ваната. Преди имах,сега не. Ми хубаво си е.
За новините-време беше.
Радвам се,че е петък! Искам да се наспя вече. 😆

# 1 642
Изпуснах ви, но си заслужаваше толкоз смях накуп да изчета. Joy

Сега, като обяви Уиш на всеослушание за богатството в буркан, се чудя как да го опазя от посегателства. Сейф освен да му купя… Stuck Out Tongue Winking Eye

Ули, в събота ще има гофретник Лидл за 30 кинта.

И аз съм със смесени чувства от новината. Страх ме е, че това е най-гъстият прах в очите, който сме виждали.

# 1 643
Добро да е!

Абе щом моята тиЙнка, която не се интересува никак от новиин в Бг, сутринта със ставането каза: "Май са арестували ББ, целият ми ИГ е гръмнал"...

Синко е с болки в стомаха от вчера. И разстройство. Обадиха ми се от училище по обяд, прибрах го; сутринта каза, че още не се чувства добре и го оставих да спи. Сънят лекува, дано се събуди в по- добра кондиция. Hands Pray
Както и да е, на диета е и вчера каза, че варен картоф с малко сол е едно от най- вкусните неща на света. Joy

Скай, и аз да питам как сте. Стискам палци за възможно най- добрия развой на нещата при вас!!!

Много ми е паднал пауъра. Дайте акъл за витамини/ добавки, моля.

Пратих я де,с уговорката да я взема първа,след като отказах да я взема на обяд. 😁

Ени, ако си й обещала, направи го!
Ходила съм на ДГ няколко месеца само, но това е най- гадният спомен от детството въобще. Пратиха ме уж да се социализирам, а аз се чувствах толкова добре и щастлива вкъщи, при любимата ми баба!!! Heart  Но! Всеки ден, абсолютно всеки, на път към градината умолявах баба ми да ме вземе на обяд. Тя казваше, че не може (впоследствие разбрах, че са й правили проблеми, идвала е и са отказвали да ме извикат), но ще ме вземе първа. Боже, колко се радвах да я видя на вратата, често премръзнала, чакала отвън 15- 20 минути зимата, докато благоволят да ме изведат... Та- вземи я при първа възможност, ще го оцени детето със сигурност.

Скрит текст:
Сетих се за онези ми детски години и се натъжих, много. Има загуби, за които наистина по- лесно ми е да не се сещам, защото след това с дни душата ми се раздира и се крия някъде тайничко да си поплача...

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 10:19 от TuЛи

# 1 644
Слънчево и студено ,викате! При мен е мрачно и студено,та избирам вашето време 😁! Че ще е студено,ясно,но поне да е слънчево!
Честит рожден ден на Бабри 🥳🎉💐🎂🍾🥂
Пожелавам й достатъчно свободно време , и здраве и 💰  да му се радва!
Скрит текст:
Същото си пожелавам и за мен!
ММ и Беболина ме изненадаха сутринта с торта с много свещи( спрях да броя на 18 и запазвам това число 😁),фонтан и дребни сладки подаръчета

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 10:40 от Sissy

# 1 645
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март
вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март
цитирам, но забравих автора Simple Smile Мисти, Лоли и Нейо днес явно се бориха с некви зли сили избрали също този ден от месеца. Вали на парцали, грее слънце, вали на парцали, грее, духа, студ ..... в тоя порядък цял ден.

бадулбадура - 12 март
слънчево чух че е при вас.

аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
при мен е вятър без мъгла.
слъце без топло
и кOла без лед.  Simple Smile
при вас?

адриана, ред стар и еринне - 17 март

бях ви забравила Simple Smile Simple Smile добре, че еринне ме подсети.
честит да ви е деня, хубав е тук Wink
а при вас "ем шашав ден, сняг, дъжд, сняг... Поне ще ми върви като по вода."
и "тука едно слънце пекнало. Вчера валя цял ден, но днеска е хубаво още от сутринта"
"Във Варна си имаме от всичко - и дъжд сутринта, и ветрец, и слънце от време на време. Годината ще е интересна, дано да ни върви по вода и дано да е успешна - да се чете дано да се постигне мир."
"За статистиката сутринта имаше мъгла, после валя дъжд, обърна на сняг, пак на дъжд и накрая се кротна и остана само облачно и сиво."

сиси, веси и бабри- 18 март
"Напекло е слънчице - не че топли, но поне не е мрачно."
"Днес едно слънце е огряло, но вятърът е леден."
"Наистина е друго като пече слънце! Дори и студено,пак е хубаво. "
Слънчево и студено ,викате! При мен е мрачно и студено,та избирам вашето време 😁! Че ще е студено,ясно,но поне да е слънчево!

Скрит текст:
зууми и галена - 19 март

огица и тарти - 20 март
уиш - 22 март
Донси - 23 март
ренко, естелла и прити мама - 24 март
вяра,надежда л'бов- 25 март
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

ммммда. видях новината. но видях и другата - от снощи обсъждали дали да си дадем ракетните установки на Украйна.
защото са руски, а украинците можели да "работят" само с руски. Sad
това, че си имаме само десет и те пазят София и АЕЦ е без значение. Sad Sad
както е без значение, че изстреляно от Украйна самолетче с авиационна бомбичка се е заблудило и е паднало до Загреб.
а ако се заблуди в друга посока?
разстоянието покрива и АЕЦ и София и като гледам - Виена.
ако беше ударило Айфеловата кула щеше да се сбъдне "пророчеството" на украинската Дума. Sad

# 1 646
Ооооооооооо, имали сме рожденички!!!
Да сте живи и здрави, момичета!!!
Много усмивки и сбъднати мечти ви желая.
И мирно небе! Hands Pray

# 1 647
Сисун, Бъбри, честити да сте момичета! Здраве и усмивки пожелавам! Flowers Rose Wine Glass Birthday

Сис, много хубав букет.

# 1 648
Сиси и Бабри,живи и здрави да сте!И мноого щастливи !
Аз се надявам ,по-скоро да са съвпадения двете събития.

# 1 649
Скай, оправяй се! Ама е хубава ваната на свещи Hands V

Айде петъчна усмивка от вана и от мен 😁

Общи условия

Активация на акаунт