Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 500
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 620
Баба ми признаваше само зехтин за циганската баница. Иначе било "съвсем циганско". Каквото и да е искала да каже.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:38 от 💙 Clo 💙

# 1 621
Кло, циганска баница като каза ...
Бях на 8-9години. Една съученичка, циганче, ме покани да си пишем домашните у тях. Живееше само с баба си в нормален чист и подреден апартамент, не ме е поканила в маАлата (ако някой това си е помислил).  Та казва ми: " баба ще ни направи баница за обяд". Аз чух за баница и лиги ми потекоха. И тъй. Сервира баба й обяд и аз си чакам баницата, а тя ми слага филия с олио и червен пипер. Тогава разбрах, че това е циганска баница, а в бедни времена олиото се заменя с вода.
Прибрах се вкъщи и побързах да ограмотя и майка ми по въпроса с циганската баница. Какво разочарование - тя знаеше какво е и как се прави .
  Такава баница и аз мога да направя. Да се титуловам ли за Мастър Шеф?

# 1 622
  • София
Аз обичам да завивам сарми всякакви. И циганска баница обичам.

# 1 623
Аз не обичам да ги завивам, сармите, правя ги все без мерак. Но обичам да ги консумирам, всякакви. Особено, ако някой друг си е играл два часа да ги прави.

# 1 624
  • София
На мен ми действа успокояващо. Както на някои плетенето 😆. С приятелки се смеем като кажа, че самите са бърза манджа.

# 1 625
Брех Рен.... па казвай ги тия работи навреме де!

Вървят новините у нас, детето отсече, че утре ще гласува и си легна Joy

# 1 626
  • Euskal Herria
Бърд, имам две запитвания, но още нямам нова поръчка.

Интересни новни, ама според мен ще е много шум за нищо, не ми се вярва нишо да могат да докажат.
По-скоро е за отвличане на вниманието. Кой знае какво друго става в момента или ще стане.

# 1 627
Янче,надявам се да не е.Все пак той не е чист като сълза.Ако някой може да го обвини и осъди,то това е ЕС .Зяпам и аз ,обадих се на МУ да му кажа и на него тоз грейт нюз.

# 1 628
  • Euskal Herria
Ами досега винаги покрай такива гръмки новини и медийни шумотевици тихомълком е ставало нещо друго, което оставя всички пред свършен факт. И никога не е било нещо хубаво и добро.

# 1 629
Знам,така е.И все пак...

# 1 630
  • USA
Аз мога от 100 неща да се оплача, но не искам да ви отегчавам или натъжавам.[/img]
Ако може да дадете някакъв линк за тези грейт нюз, защото нищо не разбрах, а имам нужда от разведряване. За олиото ли нещо пак?

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:39 от SkyBlue

# 1 631
Не ми се рови за линк, но ББ и задържан. Туй то. Кажи как е синкото? И се оплачи подобаващо.

# 1 632
Скай, как е момчето ти?
Имаме почти еднакви плочки в банята.
Уви, аз нямам вана и завиждам лекинко за нея Simple Smile

# 1 633
Ренко, в ранни зори ме посрещна новината Simple Smile
Ама още не знам какво да мисля, по мое лаишко мнение трябваше някои други неща първо да се случат, ама ще видим Simple Smile

Новината е във всеки новинарски сайт, отворете един напосоки.

# 1 634
  • София
Мен ме притеснява, че съвпада с пристигането на господина от САЩ и да не вземат нашите да дадат директно самолети/установки там… И нищо да не се чуе, заради топ новината

Общи условия

Активация на акаунт