Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 506
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 605
Къде е това олио?Дайте линк,че имам тука една опяваща само за олио .

# 1 606
Мисте, кодово си говорят. Ма и ти в кюпа с "оная" тема.

# 1 607
Отворете някой новинарски сайт.

# 1 608
Вай, вай, жива да не бях!

# 1 609
Бърд, имам две запитвания, но още нямам нова поръчка.

Интересни новни, ама според мен ще е много шум за нищо, не ми се вярва нишо да могат да докажат.

# 1 610
Според последна информация,било пъълно с олио!Уиш,ти така и така почти не го ползваш,пращай към нямащите.
Искаш да кажеш, да го пращам на богаташите с краставиците, м? Stuck Out Tongue
Къде е това олио?Дайте линк,че имам тука една опяваща само за олио .
Ей го. Точно за олиото е: https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276016441_1 … A&oe=62382E87

# 1 611
Туше!
Свършиха 😭.Одеве последната направих на таратор.А времето е кофти,и не ми се ходеше на лов за нови.Нищо,утре само в зехтин ще си топкам хляба 😂

# 1 612
Въх!
Чакаха Лаура Кьовеши да дойде, че да им дава насоки ли? Да им държи ръчичките, че ги е страх иначе.

# 1 613
Туше!
Свършиха 😭.Одеве последната направих на таратор.А времето е кофти,и не ми се ходеше на лов за нови.Нищо,утре само в зехтин ще си топкам хляба 😂
В зехтин, а? Тъй, тъй, като няма хляб, ще ядем пасти Simple Smile

# 1 614
Мче зехтина съм го купила по-евтино от олиото 😏😁

# 1 615
А Попи има мас...

# 1 616
Нищо по-вкусно от циганска баница. Не искам уши, ей такова искам.

# 1 617
Мче зехтина съм го купила по-евтино от олиото 😏😁

Сега очаквам и пастите да станат по-евтини от хляба....

# 1 618
Събрали сте/сме тука едни богаташки, изобщоооо...то олио, то краставици, че и зехтин, и мас.
Като малка много обичах препечена филийка с мас, сол, червен пипер и чубрица. Ммм.

Ваичка, браво. Лека полека ще се задвижат нещата.

# 1 619
  • София
Кло, циганска баница като каза ...
Бях на 8-9години. Една съученичка, циганче, ме покани да си пишем домашните у тях. Живееше само с баба си в нормален чист и подреден апартамент, не ме е поканила в маАлата (ако някой това си е помислил).  Та казва ми: " баба ще ни направи баница за обяд". Аз чух за баница и лиги ми потекоха. И тъй. Сервира баба й обяд и аз си чакам баницата, а тя ми слага филия с олио и червен пипер. Тогава разбрах, че това е циганска баница, а в бедни времена олиото се заменя с вода.
Прибрах се вкъщи и побързах да ограмотя и майка ми по въпроса с циганската баница. Какво разочарование - тя знаеше какво е и как се прави .

Общи условия

Активация на акаунт